Maken gebruik van DPD :-( Daarnaast hebben ze de website veranderd, iig op mobiel. Ik kan de helft niet meer terugvinden.
Kwaliteit van de kleding is goed. Bestel alleen nooit bij Quiksilver.nl zelf maar via een andere site! Verkeerde bestelling binnen gekregen, 3 paar slippers ipv 2 sweaters. Kan gebeuren zou je denken... Näytä lisää
Kwalitatief prima producten. Alleen verzending ... Ondanks .nl site komt het helemaal uit Frankrijk. En bij bestellen 2 items met dagen ertussen. Waarbij ook niet echt duidelijk wordt gemaakt dat de r... Näytä lisää
levertijd van 2 weken, ik wilde annuleren, maar dit kon niet, ondanks dat het nog niet verzonden was. nu moet ik 8 euro retourkosten betalen.
- Vaateliike
- Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
- Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
- Lumilaudat
- Surffimyymälä
- Uimapuvut ja -asut
Yrityksen kirjoittama
Quiksilver, opgericht in 1969 in Torquay, Australië, is uitgegroeid tot een van de meest iconische merken in de surf- en boardsportwereld. Vanaf het begin onderscheidde het merk zich door innovatieve boardshorts te ontwerpen die surfers prestaties en comfort boden. Dankzij deze vooruitstrevende aanpak kon Quiksilver zich al snel vestigen als een belangrijke speler in de wereldwijde surfcultuur. Vandaag de dag biedt Quiksilver een breed scala aan producten voor surfen, snowboarden, skaten en lifestyle: technische kleding, boardsportuitrusting, schoenen en accessoires. Het merk onderscheidt zich door zijn inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit, terwijl het trouw blijft aan zijn diep gewortelde erfgoed in de boardsportcultuur. Het sponsort ook internationale atleten en evenementen, en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de surf-, skate- en snowboardgemeenschappen. Gedreven door de geest van avontuur, creativiteit en het constante streven naar prestaties, inspireert Quiksilver al decennia lang liefhebbers die willen leven op het ritme van de golven, de bergen en de vrijheid die boardsporten bieden.
Ranska
- quiksilver.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Good service
I was informed about my purchase and they did their best to make sure it arrived on time
Van klantenservice heeft men nog nooit gehoord.
Item teruggestuurd maar geld terug kun je naar fluiten. Mails wordt niet op gereageerd behoudens een reactie van ‘Alice’ de chatbot dat het bericht is ontvangen.
slechte website en DPD
Slechte service, geen contact!
De kleding is goed, maar de service niet. Bij de een na laatste bestelling kreeg ik een kapot item toegestuurd en bij mij laatste bestelling kreeg ik een verkeerd item geleverd. Toen moest ik zelf alles regelen om het terug sturen en nu wacht ik al meer dan 6 weken op restitutie. Ik heb al meerdere mails gestuurd, maar er wordt totaal niet gereageerd.
lange levertijd en hoge retourkosten
NIETS ONLINE KOPEN VAN QUICKSILVER!
Week geleden besteld, bevestiging van Bestelling, NUL bevestiging van levering of verzonden. Echt dramatisch. NIETS ONLINE KOPEN VAN QUICKSILVER!
Mensen niet laten betalen voor een…
Mensen niet laten betalen voor een snelle verzending en vervolgens na 2,5 week nog niets ontvangen hebben?! Een bericht gestuurd om de order dan maar te annuleren en dat ging niet?! Want de order was toch uiteindelijk verzonden Ondertussen wel honderden euro’s afgeschreven voor de order van mijn creditcard, maar nog steeds in afwachting van de bezorging.
Deel van bestelling achteraf geannuleerd
Voor de tweede keer een deel van de bestelling achteraf geannuleerd door Quicksilver....ik kennelijk beleid daar.
Delivery was extremely late
Delivery was extremely late. There is a quality problem for one of item which i realized after i used it. i tried to reach out customer service but there is no answer and reaction beside automated message. avoiid!!!
Fijne website
Fijne website, producten zijn van goede kwaliteit
Verzending verloopt moeizaam
Status van bestelling lastig te achterhalen. Ik word doorverwezen naar een franstalige DPD pagina(?) waar ik niet veel wijzer van word. Na 10 dagen nog niks ontvangen.
Verkeerde product geleverd
Verkeerde product geleverd. Geen contact telefonisch dan een onduidelijk bandje. Geautomatiseerd reply dat klacht zsm zal worden opgepakt. Echter na 5 dagen nog steeds geen antwoord hoe dit zal worden opgelost.
Duurt twee weken voor producten worden…
Duurt twee weken voor producten worden bezorgd. 1 shirtje ia inmiddels geleverd de andere 5 zijn nog onderweg.
Niets ontvangen
Niets ontvangen, staat wel dat het afgeleverd is. Helpdesk niet bereikbaar en geen communicatie mogelijk.
Do not shop from this website
I placed an order and received an order confirmation, but my credit card was never charged. Two days later, I noticed that the order status had changed to “Error.”
I contacted customer service through the website’s contact form on 1 July. Today is 14 July, and I still have not received any response. There is no visible phone number to call and no email address where customers can directly contact the company.
On 2 July, I placed a new order. This time, the order was confirmed correctly and my credit card was charged. However, the order was not shipped until 9 July.
On 9 July, after waiting a full week with no shipment and receiving no response from customer service, I submitted another contact form asking to cancel the order. I no longer needed the items because I had purchased similar products from another brand for my holiday.
The order was then shipped on 9 July, despite my cancellation request. Tracking showed that the parcel arrived at a sorting centre in Germany on 10 July. Four days later, it still had not been delivered to my address in Rotterdam, the Netherlands.
The complete lack of customer service, the very slow shipping and the absence of any direct contact method make this an extremely frustrating and unreliable shopping experience.
Slechte klant ervaring overall
Slechte communicatie, lange levertijd, deelleveringen ecologisch onhandig en de site van de transporteur is in het Frans tot dat het in NL bij DPD is en geeft geen inschatting van de levertijd. Daarnaast ia retourzending voor eigen rekening
Slechte communicatie en na twee weken…
Slechte communicatie en na twee weken nog niets geleverd. Op een klacht wordt niet gereageerd. Producten van quiksilver vind altijd goed. Helaas de service eromheen zeer slecht.
Dramatische service
niets ontvangen. Al een paar weken geleden besteld. Komt te laat voor de vakantie. Klantenservice is waardeloos. Update van levering in het Frans en zonder duidelijke bezorgdatum. Slechtste ervaring in tijden.
Ben nu 3 weken verder
Ben nu 3 weken verder. Nog geen spullen. Ook geen updates van status. Bijna op vakantie zonder bestelde artikelen….Helemaal ruk
Probleem met de bestelling, geen reactie. Now what?
Probleem met de bestelling. Na eerste e-mail klantenservice contact snel een generieke reactie die mijn probleem niet oploste. Daarna nog 2 keer contact opgenomen, beide keren zonder reactie. Bijzonder teleurstellend. Wat moet ik nu?