Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

VARNING VARNING VARNING BESTULIT MIG PÅ MINA PENGAR JAG HAR RÄTT TILL. TEKNISKA FEL UPPSTOD PÅ HEMSIDAN, DE VILL DOM INTE TA ANSVAR FÖR OCH LÄGGER DET PÅ SPELAREN. SCAM, BEDRAGARE, TJUVAR SÅ FOR... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Blockad och spärrad från att komma in på sidan. Live Chatten är blockerad. Går inte att komma i kontakt med dem överhuvudtaget. Det är bara en oseriös aktör som agerar på detta sättet! Spela I... Näytä lisää

1,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

La in 1500kr tillsammans med mina…

La in 1500kr tillsammans med mina kreatörs kollegor ifrån ett gemensamt konto. Lyckades komma upp i 30.000kr valde att ta ut 24.000 kronor. Men behövde verifiera alla uppgifter Support påstod till och med att det inte ska vara några konstigheter trots gemensamma kontot. efter lite mer än en vecka senare så blockerar dom kontot.

4. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Du kan sätta in pengar med kommer…

Du kan sätta in pengar med kommer aldrig kunna ta ut dem igen. SCAM SCAM SCAM VARNING VARNING VARNING 🚨

20. joulukuuta 2025

Hej Spelaren,

Vi ser mycket allvarligt på din kommentar. Vi kunde tyvärr inte hitta något konto men informationen angiven. Vi vill gärna gå till botten med detta och hjälpa dig direkt.

Vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatt så att vi kan titta närmare på ditt ärende och lösa eventuella missförstånd.

Med vänlige hälsningar

Saanut 1/5 tähteä

Fully played my bonus , didnt get payed

Fully played my bonus, then went to cashout, all my funds dissapeared, sat in phone with them telling me it was my fault, 1/10 would never play here again

29. marraskuuta 2025

Hello Conusmer,

Thank you for bringing this to our attention. We take reports regarding funds and bonuses very seriously.

We have searched our records but cannot find an account that matches your details, which makes it difficult for us to investigate what happened during your session.

Please contact our support team directly at support@quickcasino.se or live chat so we can look into your history and clarify this situation for you.

Kind regards

Saanut 1/5 tähteä

It's impossible to win here

It's impossible to win here, it's like the same script is spinning all the time, the slots are like they're controlled.
RTP quite reduced compared to the original ones offered by the SLOT provider..
I wouldn't recommend it.

18. marraskuuta 2025

Hello Stole,

Thank you for your feedback. We take the integrity of our platform and the transparency of our games very seriously. All games are provided by licensed developers and follow strict regulatory standards.

However, we have been unable to locate an account matching your details in our system. We would like to look into your specific experience—please contact us at support@quickcaisno.se or live chat so we can investigate this further.

Best regards

VARNING!!

VARNING!!! Vad ni än gör, sponsra inte denna sida med en enda krona.

8. lokakuuta 2025

Hej

Vi beklagar att du känner så här.
Vi har sökt i våra system men kan inte hitta något konto eller någon historik som stämmer överens med ditt namn. Vi tar din varning på stort allvar och vill gärna förstå vad som ligger bakom ditt missnöje.

Vänligen kontakta oss på support@quickcasino.se eller via live chatten så att vi kan utreda saken närmare.

Snabb hjälp

Snabb hjälp . Duktig medarbetare. Bra service

23. lokakuuta 2025

Hej, Kund!

Stort tack för de fina orden. Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du fick snabb hjälp av vår medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge det lilla extra!

Vi hittar dock inte ditt namn direkt i vårt system – om du vill får du gärna mejla oss på support@quickcasino.se eller live chatt och berätta vem du pratade med, så vi kan hälsa det vidare till medarbetaren.

VARNING VARNING VARNING

VARNING VARNING VARNING
BESTULIT MIG PÅ MINA PENGAR JAG HAR RÄTT TILL.
SCAM, BEDRAGARE, TJUVAR
SÅ FORT NI SER HEMSIDAN BLOCKERA DEN.
HUR FÅR SÅDANA TJUVAR SPELLICENS I SVERIGE SÅ MÅNGA SOM RÅKAT ILLA OCH BLIVIT LURADE OCH BESTULNA SIN RÄTT

20. syyskuuta 2025

Hej EaEa,

Tack för din feedback. Vi arbetar under strikt tillsyn och följer alla regler för att säkerställa rättvist spel och korrekt hantering av medel.
Vi kan dessvärre inte hitta något konto registrerat på ditt namn, vilket gör det svårt för oss att bemöta din kritik här.

Vi uppmanar dig att kontakta oss direkt på support@quickcasino.se eller live chatt så att vi kan genomföra en teknisk kontroll av ditt ärende och säkerställa att allt gått rätt till.

Saanut 1/5 tähteä

Det här casinot leker med folks känslor…

Det här casinot leker med folks känslor och är stolta över att lura folk!

Jag har satsat in pengar flera gånger – men förlorat allt supersnabbt.
Namnet borde heta "QuickBluffa" – för det är exakt vad de gör!
Varför gav Spelinspektionen dem en licens?
VARNING: Håll er borta från den här hemsidan!

16. elokuuta 2025

Hej Tal ib,

Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse och känner dig besviken. Vi strävar efter att vara en transparent och ansvarsfull plattform som följer alla riktlinjer satta av Spelinspektionen.

Vi kan tyvärr inte hitta något konto som matchar dina uppgifter, vilket gör det svårt för oss att se vad som har hänt. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att räta ut eventuella frågetecken – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatten.

Mycket nöjd

Har bara haft riktigt bra upplevelser med detta casino.

Inga konstigheter vid vinster eller utbetalningar.

Snabb hantering vid frågor i chatten och mycket trevlig personal som sitter där (dom få man har chattat med.)

Idag vann jag över 20k, såg att uttaget var under behandling eså jag kontaktade kundtjänst för frågor om hur lång tid det uppskattas att ta innan det betalas ut via swish.

Pga hög belastning så sa hon "upp till 3 tim ungefär"..
Och VIPS, exakt 3 tim senare var dom utbetalda.

Tack för ett fantastiskt Casino och kundtjänst.
Jag kommer definitivt att stanna ☺️

25. kesäkuuta 2025

Hej Angelica!

Stort tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med bemötandet i vår chatt och att utbetalningen fungerade precis som utlovat.

Vi strävar alltid efter att vara snabba och effektiva, så din feedback betyder mycket för teamet.

Varmt välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Kan inte rekommendera detta ”casino”

Kan inte rekommendera detta ”casino”

Flera veckor, en stor hög tusenlappar
(Femsiffrigt)…….

Enbart samma spel

Över 80stk bonusspel dokumenterad

Inte en enda vinst på över 200sek

Detta er det ” casino ” kallar för RNG

Random number generator…….

Men, det er ju det det INTE er…….

Spela inte her 👍👍

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Quickcasino

Hej Jon, tack för din feedback.

Vi ser allvarligt på din beskrivning av spelupplevelsen. Alla våra tjänster tillhandahålls av licensierade leverantörer som följer strikta regler och tekniska standarder.

Vi kan tyvärr inte hitta något konto som matchar dina uppgifter, vilket gör det svårt för oss att se vad som har hänt. Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatten så att vi kan utreda detta vidare.

Saanut 1/5 tähteä

Håll er bort från detta casino

Helt värdelösa. Betalar inte ut pengar. Synkar inte mellan sina egna så kallade avdelningar. Håll er borta från detta casino.

21. helmikuuta 2025

Hej Andreas,

Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver. Vi kan tyvärr inte hitta något konto eller någon historik som matchar dina uppgifter, vilket gör det svårt för oss att utreda vad som har hänt.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatten så att vi kan assistera dig direkt.

Saanut 1/5 tähteä

Håll er borta från detta företaget!!

Håll er borta från detta företaget!!
Jag vann 4000kr som de vägrade att betala ut. Jag var tvungen att tjafsa med deras kundtjänst varje dag i över 3 månader, fick skicka in massvis med privata uppgifter, var jag hade fått mina pengar ifrån och bevis på att pengarna kom ifrån lön, lönespecar etc. Bilder på mitt pass, id, selfies, folkbokföringsbevis från skatteverket och massa annat.
De försökte trötta ut mig så jag skulle ge upp pengarna. Tillsist hittade jag ett kryphål hos spelinspektionen där spelbolaget är tvingat att betala ut alla pengar på kundens konto inom 7 dagar om denne säger upp sitt konto. Jag sa då upp mitt konto och fick pengarna 7 dagar senare annars hade de aldrig gett upp. Så vill ni slippa alla dessa problemen så välj ett annat bolag.
Betinia, Quickcasino och Campobet är alla samma bolag.

29. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Quickcasino

Hej Jonnie, tack för din feedback.

Vi ser mycket allvarligt på din beskrivning av händelseförloppet. Vi kan tyvärr inte hitta något konto eller någon historik som matchar dina uppgifter.

Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt i ditt fall – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller våran live chatt så att vi kan utreda detta vidare och assistera dig.

Saanut 1/5 tähteä

Vilket bluff casino,inget funkar,man…

Vilket bluff casino,inget funkar,man får starta om hela tiden, saldot blir tomt,Nej rena rama scammen,spela inte detta!

29. elokuuta 2024

Hej Tony,

Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver gällande tekniska problem och saldo. Sådana upplevelser stämmer inte överens med hur vår plattform ska fungera. Vi kan tyvärr inte hitta något konto som matchar dina uppgifter.

Vi vill gärna utreda detta omgående – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatt med detaljer om händelseförloppet så att vi kan titta på loggarna och hjälpa dig vidare.

Saanut 5/5 tähteä

Alla kommentarer nedan är endast kritik…

Alla kommentarer nedan är endast kritik och att casinot är helt totalt värdelöst. Jag hittade det här casinot genom sveacasino och valde att lägga in 500 kr, körde 7kr spins på big bass amazon, jag skulle uppskatta att jag spinnade mellan 5-10 spins, sen kom bonusen,
53 854:- blev totalen, bland det större jag vunnit någonsin. Tog uttag genom Zimpler, har för mig att det stog direkt utbetalning men är osäker. Pengarna kom dagen efter, 16-17 timmar tog det att få ut pengarna, då det skulle verifieras osv, känns extremt konstigt att alla andra har en så dålig upplevelse av sidan. Men jag lämnar 5 stjärnor och kan faktiskt bara säga bra om detta casino.

10. heinäkuuta 2024

Hej Simon,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och grattis till din fina vinst! Det är glädjande att höra att allt fungerade smidigt med både spelet och utbetalningen via Zimpler.

Vi arbetar ständigt med att säkerställa att våra verifieringsprocesser är både säkra och effektiva, så vi uppskattar verkligen att du lyfter fram detta.

Tack för du är en del av våran gemenskap på quickcasino.se. Vi finns alltid här för dig 24/7 via live chatt och mejl på support@quickcasino.se
Bästa hälsningar,

Saanut 1/5 tähteä

SÄMSTA CASINOT DÅ JAG TOG UT VIA SWISH…

SÄMSTA CASINOT DÅ JAG TOG UT VIA SWISH 3000KR OCH SEN VÄNTAT I FLERA DAGAR FÖR DET LEGAT UNDER GRANSKNING OCH NU NÄR JAG SKULLE KOLLA SÅ VAR MITT UTTAG HELT BORTA OCH INGA PENGAR PÅ SALDO OCH NÄR JAG SKRIVER MED CHATTEN SÅ SÄGER DOM DET FINNS INGET UTTAG MED DEN SUMMAN ÖVERHUVUDTAGET!!! FÅR INTE MINA PENGAR JAG VANNNN !!!! SÅ VARNING SPELA EJJJJ PÅ DETTA CASINO

12. heinäkuuta 2024

Hej Amanda,

Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver. Vi har genomfört en sökning i vårt system men kan tyvärr inte hitta något konto eller någon transaktion som matchar dina uppgifter.

Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt i ditt fall – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller via live chatten med detaljer om händelseförloppet så att vi kan utreda detta vidare och assistera dig.

Vänliga hälsningar

Saanut 3/5 tähteä

Satte in 500kr på en fredagskväll

Satte in 500 på en fredagskväll, det blev 1000 och jag begärde ett uttag genom deras Swish utbetalning, MEN deras Swish betyder inte direkt utbetalning! Jag fick en Swish inbetalning på 1000 kronor på måndag morgon istället! Tror inte jag spelar igen på denna casino för jag orkar inte besväret! Vill ha direkt utbetalningar!

28. kesäkuuta 2024

Hej Amir,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi strävar alltid efter så snabba utbetalningar som möjligt, men handläggningstider kan ibland variera beroende på bankrutiner och externa system.

Vi kan tyvärr inte hitta ett konto som matchar dina uppgifter, vilket gör det svårt för oss att se exakt vad som dröjt i ditt fall. Vi vill gärna titta närmare på detta – vänligen kontakta vår support på support@quickcasino.se eller live chatten så att vi kan hjälpa dig vidare.

Scam

They are constantly asking for the same thing over and over again.
We have our second meeting with our lawyers on this Monday. They have less than 2 days to send my payment and a fee for all my troubles.
We have already 5 people and they are gonna file with us!

29. kesäkuuta 2024

Hi Qais,

We appreciate your feedback. As we are unable to find a record of an account under this name, we cannot verify or comment on the details of your claim here.

We encourage you to contact our support team at support@quickcasino.se or via live chat so we can address your concerns through the proper administrative channels.

Best regards,

Ett bluffcasino

Ett bluffcasino. Akta er. Spelade sweet Bonanza . Inte en enda Bonus på 1000 kronor. Löjligt att dom ens har fått Licens. Riggat. Uscha!

26. kesäkuuta 2024

Hej Mikael,

Tack för din feedback. Vi förstår att det är frustrerande när utfallet i ett spel inte blir som man hoppats.

Alla spel på vår plattform levereras av licensierade leverantörer och styrs av en certifierad slumptalsgenerator (RNG) för att garantera rättvist spel. Vi har sökt i vårt system men kan tyvärr inte hitta något konto som matchar dina uppgifter.

Om du vill ha ytterligare hjälp att kolla din spelrunda är du välkommen att kontakta oss via live chatt eller mejl på support@quickcasino.se

Quickcasino.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin