Quest & FunArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Viihdetoimisto

Yrityksen kirjoittama

Vi hjælper jer med at afholde sjove og mindeværdige events! Ved at bruge den teknologi, deltagerne allerede har i hænderne, engagerer vores quests deltagerne og hjælper dem med at skabe forbindelser, mens de har det sjovt. Det kan være svært at finde på unikke idéer til et sjovt event, der hjælper mennesker med at knytte bånd – hvad enten det er på arbejdspladsen eller i fritiden. Lad os klare det hårde arbejde for jer.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde fornøjelsen af at prøve dette…

Vi havde fornøjelsen af at prøve dette til vores Team arrangement. Vi havde en absolut fest og nyd det rigtig meget Det var en rigtig god måde vi kunne blive rystet sammen på og opgaverne var alt fra nemme til lidt mere sværere og udfordrende sociale. Mit eneste negative var at tidshorisonten vi havde var lidt til den lange side så vi nåede faktisk at blive en smule trætte til sidst og der manglede lidt spændingen i at vi skulle nå det. Men trods det får de stadigvæk store fem stjerner Det var en fantastisk oplevelse.

18. toukokuuta 2026

Super sjovt koncept

Super sjovt koncept! Vi gik all-in og jeg endte med at gå over 10.000 skridt under de to timer vi var i gang.

Hvis du vil lave noget sjovt med dine kollegaer så er det her et sjovt indslag!

Tak for en god oplevelse 🙌

28. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

We had a great time! Totally recommended!

We used Quest & Fun's service for our company's Team Day in Copenhagen, and I'm so happy we did!
They created a quest for our team, that consisted of several missions that we had to complete around the city. There were different types of quests, and different difficulty levels, so that you could always choose what you felt like doing, as all the missions were optional.

We had a lot of fun competing among us to see who got the most points, and ended with lots of funny photos and videos to remember the day.

Totally recommended and Krisia and Susan were very easy to communicate with and make the quest match our needs.
If you need a fun activity for a company or private event, you should definitely try this!

25. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin