Na installatie in augustus functioneerde de kamertemperatuur regeling in de herfst-winter 2025 goed. In maart jl. vertoonde de kamertemeratuur plots overshoots van ruim 1 graad. Met name in de ochtend... Näytä lisää
Wij hadden problemen met onze CvKetel en met het geluid van onze quatt installaties (2) op ons houten dak. Deze klachten goed omschreven en toen kwamen twee jongens uit Slovenië. Die hebben ons versch... Näytä lisää
De eerste afspraak was bij mij thuis, waar de situatie bekeken werd en besproken werd waar en hoe de installatie geplaatst kon worden. Het ‘persoonlijke’ contact was prettig, de afspraken helder. Zo... Näytä lisää
Het was mij niet opgevallen dat de stekker uit het contact was. Door een bericht van Quatt werd ik hierop geattendeerd. Met de mogelijke oplossingen die werden aangeboden was de storing snel opgelost.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij willen de transitie naar een gasloze toekomst versnellen. 13% van de Nederlandse CO2-emissies komen van het verwarmen van de gebouwde omgeving met aardgas. Dat is ongeveer net zoveel als alle personen- en vrachtauto’s samen. Bij Quatt zijn we ervan overtuigd dat warmtepompen een bepalende rol gaan spelen in de toekomst van gebouwverwarming. In de nieuwbouw worden ieder jaar al grote aantallen all-electric warmtepompen geïnstalleerd, maar in de bestaande bouw beweegt de markt echter te traag. Voor de bestaande bouw is op de korte termijn de hybride warmtepomp het meest geschikt om snel en goedkoop veel gas te besparen. Afgelopen jaren werden er echter slechts enkele tienduizenden van geïnstalleerd. Met miljoenen woningen die van het gas af moeten, moet dit tempo radicaal omhoog om de klimaatdoelen te halen. Daarom ontwikkelen, verkopen en installeren wij een hybride warmtepomp die slimmer, mooi en goedkoper is: de Quatt Hybrid.
Koningin Wilhelminaplein 29, 1062HJ, Amsterdam, Hollanti
- info@quatt.io
- quatt.io
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
upgrade naar all Electric
We hebben een upgrade laten uitvoeren naar All Electric en dit is echt netjes uitgevoerd, nu zijn we compleet van het gas af voor zowel verwarming als warm water. De installatie was binnen een dag voltooid en alles was netjes achtergelaten. Wij zijn erg tevreden en kunnen Quatt van harte aanbevelen.
Monteurs spraken engels i.p.v. nederlands wel vakmensen
Monteurs spraken engels ipv nederlands dat was voor mij prima te doen alleen zoiets hoor je graag van te voren. monteurs waren overigens vakmensen, netjes gewerkt.
De adviseur was zeer kundig
De adviseur was zeer kundig en legde de materie rondom o.a. grootte van de warmtepompen, de plaatsing en installatie goed uit.
10/10
Afspraak was snel gemaakt. De adviseur denkt mee, geeft heldere uitleg, deelt relevante informatie en heeft veel kennis. Na de afspraak wist ik precies waar ik aan toe ben. 10/10
Professioneel
Professioneel, to the point, geen slap verkoop verhaaltje, snel, de volgende dag al reactie door de plaatsingsspecialist. Die overigens wel Engels sprak en geen NL maar die ook zeer bekwaam overkwam en zekr meer oog had voor kwaliteit dan voor weinig tijd.
Quatt op alle fronten vakwerk.
Prettige contact met de adviseur. De installateurs waren buitenlanders, maar met een beetje Engels, gebruik telefoon en handen en Voerendaal kwamen we er goed uit. De beide mannen waren vaklieden en namen geen tijd voor een kopje koffie. Ze wilden de klus goed en op tijd klaren.
Quatt heeft vlot en adequaat mijn…
Quatt heeft vlot en adequaat mijn lekkage verholpen. Communicatie was daarbij steeds duidelijk en vriendelijk.
Directe diagnose en snel en goed herstel
Directe diagnose, snelle vervanging van het dysfunctionerende stuk, na vervanging direct herstel van de situatie. De mannen werkten snel en het contact was zeer prettig.
Zeer teleurstellende ervaring met Quatt All-electric
Sinds de installatie van de Quatt All-electric heb ik direct te maken met een foutmelding die niet opgelost wordt. Inmiddels al drie keer contact opgenomen, maar er komt niemand langs en op afstand kunnen ze het probleem blijkbaar ook niet verhelpen.
Alsof dat nog niet genoeg is, is de druk afgelopen nacht in het systeem in één nacht met 1 bar gedaald, terwijl er nergens een lekkage zichtbaar is. Dat geeft weinig vertrouwen in de installatie en werking van het systeem.
Wat het extra frustrerend maakt, is de houding van de medewerkers aan de telefoon. Er is weinig begrip voor de situatie en er lijkt geen besef te zijn dat het niet acceptabel is om een product met foutmeldingen op te leveren.
Al met al een zeer slechte eerste ervaring. Ik had veel meer verwacht van zowel het product als de service.

Adviseur gewenst bij Quat warmtepomp
Mocht je overwegen om een Quat warmtepomp aan te schaffen. Maak dan gebruik van het huisbezoek. Het voorkomt achteraf problemen.
Er is goed werk afgeleverd en alles…
Er is goed werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten. Alleen jammer dat de communicatie slecht was omdat de monteurs de Nederlandse taal niet machtig zijn.
Tevreden
Ik heb een vrijstaande bungalow, de Quatt hybride staat nu meer dan een jaar in huis. Ik verbruikte daarvoor meer dan 1500 m3 gas. Nu na precies een jaar meten uitgekomen op 280 m3. Daar is voor het verwarmen 55 m3 gas verbruikt om de hybride ketel te helpen als het koud is en 225 m3 is voor douchen en warm water gebruik. De besparing is groter dan ze vooraf gaven. Installatie was goed verlopen en totaal nog geen haperingen of i.d. gehad. Dus tevreden.
Nogmaals mijn ervaring.
Nogmaals mijn ervaring.
De laatste is verwijderd. Schijnbaar mag quatt dat.
Quatt heeft schijnbaar een nieuw concept. Veel beloven en weinig geven.
Ik werd vandaag gebeld en afgezien van dat ze geen afspraken nakomen was de boodschap dat ik te veel verwacht van hun producten.
Ik wil enkel wat mij beloofd is en wat ze verkopen, maar schijnbaar is dat te veel gevraagd.
Als ik ergens spijt van heb is dat ik in hun verhaaltjes getrapt ben.
Nou ben ik benieuwd of truspilot deze review wel laat staan. Bij de laatste kende quatt mijn email adres niet. Nog zo een leugen.
Aangezien ik niet kan reageren op jullie reactie doe ik het hier.
Wat ik wil is dat jullie product doet wat er beloofd is. Niet meer en niet minder.
De antwoorden van jullie zijn zeker niet bevredigend omdat ik geen uitleg hoef waarom dingen niet werken zoals ze zouden moeten werken.
Je moet hier geen beeld van mij gaan schetsen alsof ik het probleem ben want dat is zeker niet zo.
Veel beloven en weinig geven doet gekken in vreugde leven. Zou een mooie slogan zijn voor jullie.
Gr john

Vastaus yritykseltä quatt.io
All-electric van Quatt werkt perfect!
Het vervangen van onze cv-ketel door een all-electric systeem van Quatt was een fluitje van een cent. De monteurs waren kundig, hebben netjes gewerkt en alles duidelijk uitgelegd. Alles werkt zoals het hoort; perfect!
Perfecte installatie en goede service
Ik heb de warmtepomp nog niet ontvangen…
Ik heb de warmtepomp nog niet ontvangen en ook geen planning na 10 weken. 2 weken geleden gebeld. Stond op hold omdat iknog een aansluiting zou moeten regelen. Aansluiting zat er al. Dus klopte niet. Er wordt geen contact opgenomen om dan te vragen naar status. Slecht. 10 dagen geleden gebeld en hold zou direct verwijderd worden. Vandaag maar weer gebeld en Hold srond er nog steeds op. Nu pas vewijderd en datum gekregen. Een pro actieve planning kennen ze dus niet. Jammer, slecht begin

Satisfied with Quatt Duo
I installed a Quatt Duo nearly a year ago and have been very satisfied with both the system's performance and the overall service provided by Quatt.
huisbezoek was top
Nicola’s huisbezoek was echt top! Hij is supervriendelijk en denkt echt mee in oplossingen. Zijn technische kennis is indrukwekkend, hij weet precies waar hij het over heeft. Hij heeft ook een mooie offerte gemaakt voor een all-electric installatie. We hebben meteen besloten om het te laten doen!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.