Qualifeet Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Het beste voor jouw voeten vind je bij Qualifeet! Bij Qualifeet staat de kwaliteit van goede sokken voorop. Sokken moeten voldoen aan bepaalde eisen. Wij vinden namelijk dat je goed voor je voeten moet zorgen. Sokken moeten niet alleen je voeten ondersteunen, maar ze moeten ook fijn zitten. Je loopt er tenslotte de gehele dag op. Met dat idee is Qualifeet ontstaan. Qualifeet is o.a. officieel reseller van de merken Sukats en Hipperboo.

Erinomainen

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Superkwaliteit sokken van Sukats…

Superkwaliteit sokken van Sukats gekocht. Levering netjes volgende dag.
Levering had een fout, dus gemaild en de volgende dag om 12 uur was er al herlevering, geweldige service.
Blij mee, hier gaan we zeker vaker bestellen.

20. elokuuta 2026

Top service

Half december 6 paar Noorse sokken besteld en was er zeer tevreden over ze zitten fijn en ook nog eens warme voeten , na een paar weken zag ik dat er een productie foutje in enkele sokken zat . Een mailtje gestuurd en er werden meteen 6 paar nieuwe gestuurd dat noem ik nou top service , ik weet waar ik in de toekomst moet zijn voor fijne sokken 😁

10. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Sukats® The 6 Paar - Noorse Sokken met badstofzool - Maat 43-46 - Antraciet - Heren - V...

Sukats® The Norwegians - 6 Paar - Noorse Sokken met badstofzool - Maat 43-46 - Antraciet - Heren - V...

De bestelling werd al snel geleverd. En de kwaliteit van de kousen is erg goed.
Ze zijn zacht, Warrem, ik heb veel koude voeten en nu niet meer, en met de kousen heb ik minder pijn aan de voeten. En de kousen zijn zeker nog lekker warm en passen ook nog goed

30. marraskuuta 2025

Voortreffelijke service

Voortreffelijke service, per abuis de verkeerde maat sokken ontvangen. Binnen een dag waren de goede al in huis, zonder problemen!! Daarnaast hele vriendelijke en behulpzame afhandeling!! Perfect

25. marraskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prima

Alles goed verlopen, goede service! 1 punt aftrek voor postnl omdat ze te laat mijn pakket onbeheerd aan de voordeur hebben neergezet. Postnl is een keuze van Qualifeet en daarom een punt aftrek.

11. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

vlotte communicatie en verzending!

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, en heb een mailtje gestuurd om nog te kunnen veranderen van maat.
Snel een mailtje terug gehad dat het werd aangepast, en dat op een zondag!

De sokken (sukats Noorse werksokken) kwamen daarna snel aan, en ze zitten goed en voelen goed aan.

Zeer tevreden!

2. marraskuuta 2025

Supergoede en persoonlijke service

Ik had iets niet goed ingevuld en kreeg daar gelijk een berichtje over. Daarna heel snel alles bezorgd.
Vervolgens was er een foutje in de bezorging en ook dat is na melding heel snel gecorrigeerd. Heel prettig contact met de medewerker. En heel tevreden met de artikelen.

27. lokakuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin