Qnected Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Nieuwe HDMI-4 K kabel besteld op advies van leverancier TV, oude was kapot door blikseminslag. Kabel gaf na aansluiten geen beeld. Installateur van tv gebeld, hij kwam er niet uit.Contact opgenomen me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tot dusverre ben ik diep onder de indruk van de prijs-kwaliteit. Ik heb een High Speed HDMI kabel gekocht om een pc met een 4k 60hz tv te verbinden, gamen gaat vlekkeloos. Ik ga er vooralsnog vanuit d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Twee stuks Qnected HDMI 2.1 kabels besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Mooi afgewerkte metalen connectors en de kabel is beschermd met een soort gevlochten nylon kous. Service is perfect en sn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg te spreken over de service van Qnected. Ik heb daar een 4K Ultra HD HDMI-kabel High-Speed gekocht. Enorme goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goede afgewerkte kabels die naadloos samenwe... Näytä lisää

1. Kauppa
  2. Elektroniikkaliike

Tietoja yrityksestä Qnected

Yrityksen kirjoittama

Bij Qnected ontdek je een uitgebreid assortiment aan kabels en presentatiemiddelen, zorgvuldig geselecteerd om aan al je behoeften te voldoen. Profiteer van scherpe prijzen en gratis bezorging op al onze producten, die direct uit eigen voorraad worden geleverd. Mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, geen zorgen! Je hebt 30 dagen de tijd om je aankoop kosteloos te retourneren.

Onze toegewijde klantenservice bij Qnected staat altijd voor je klaar met deskundige informatie en advies. Dankzij onze diepgaande kennis van het assortiment kunnen we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd een betrouwbaar en eerlijk koopadvies ontvangt. Dat maakt het kiezen van de juiste producten een fluitje van een cent!

Waarom kiezen voor Qnected?
✓ Gratis bezorging op alle producten door PostNL met track & trace.
✓ Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen al in huis.
✓ Snelle levering direct uit eigen voorraad.
✓ 30 dagen bedenktijd en kosteloos retourneren.
✓ Deskundige en transparante klantenservice die voor je klaarstaat.

Bekijk het uitgebreide aanbod en winkel 24/7 bij Qnected.
DisplayPort-kabels

LinkedIn
Twitter
YouTube

Hulp of advies nodig?
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je iets anders te weten komen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Contactmogelijkheden

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede kwaliteit kabel

Niet te stug, past goed in de poort en beeld is zonder storing.

8. joulukuuta 2021

Hoi SC,

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel en levering. 😊

Stuur me gerust een bericht als ik iets voor je kan betekenen dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Hdmi kabel besteld

Hdmi kabel besteld. Snel geleverd en goed verpakt.

4. joulukuuta 2021

Hoi Marco,

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel en levering. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service en kwaliteit kabels

Had eerder dit jaar een 15m HDMI 2.0b kabel besteld voor mijn 4K projector. Na de aanschaf van een Nvidia Shield Pro wilde ik ook gebruik maken van HDR10 op 60hz. Helaas bleek de kabel te lang hiervoor, 30hz werkte wel zonder problemen. Na contact op te hadden genomen heb ik de kabel nog kunnen omruilen voor een 7,5m kabel van Qnected. Nu werkt alles perfect met HDR10 op 60hz. Top service dat de kabel nog omgeruild kon worden! Tevens zijn de kabels erg stevig. Heb er nog een 2e bij gehaald om de TV ook op de AVR aan te sluiten.

29. marraskuuta 2021

Hoi Fabian,

Dankjewel voor de positieve beoordeling op Trustpilot!

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de oplossing en nu optimaal gebruik kunt maken van je apparatuur. 😊

10 mtr HDMI kabel

10 mtr HDMI kabel besteld.
Goede solide kabel, werkt perfect

15. marraskuuta 2021

Hoi,

Saanut 4/5 tähteä

Heel goed allemaal

13. marraskuuta 2021

Hoi Pete,

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Leuke persoonlijke notitie bij bestelling.

13. marraskuuta 2021

Hoi Charles,

Saanut 5/5 tähteä

De levering was mooi op tijd

De levering was mooi op tijd, met de brievenbuspost.
En ben tot op heden zeer tevreden met de nieuwe kabel.

5. marraskuuta 2021

Hoi Herman,

Saanut 5/5 tähteä

Betrouwbaar bedrijf met een goede…

Betrouwbaar bedrijf met een goede klantenservice en snelle, duidelijke communicatie!

4. marraskuuta 2021

Hoi Anne,

Dankjewel voor de positieve beoordeling! 😊

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de klantenservice.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en snelle levering van mn hdmi…

Goede en snelle levering van mn hdmi kabel. Zeer betrouwbaar en een goede klantenservice.

4. marraskuuta 2021

Hoi Seppe,

Hartstikke bedankt voor de review! 😊

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel en klantenservice.

Prima zaken gedaan

Inmiddels twee keer bij Qnected een HDMI kabel gekocht (3 meter).
Mooie kabel, voelt kwalitatief goed aan en ziet er degelijk uit.
Qua prijs een goede keuze voor mij.
Levering razend snel.
Diverse malen contact gehad met Cedric van de klantenservice.
Er werd snel en vriendelijk gereageerd, een voorbeeld van hoe het moet.

Volgende keer weer hier.

3. marraskuuta 2021

Hoi Peter,

Hartstikke bedankt voor de leuke review en je bestellingen! 😊

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabels en klantenservice.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levertijd en goede kwaliteit

Erg goed en snel

31. lokakuuta 2021

Hoi Bouwe,

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel. 😊

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering zonder problemen. Kreeg voor de levering zelfs een vriedelijk mailtje over hoe aan te sluiten en hoe te verwerken in hoeken omdat het om een actieve kabel ging. Super, zo werden in ieder geval eventuele aansluitfoutjes voorkomen.

31. lokakuuta 2021

Hoi Carin,

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel. 😊

Uitstekend

Twee bestellingen gedaan, voldeed allebei aan de verwachting. Daarnaast vond ik ook nuttige informatie op de website en een handige tool om je juiste kabel te vinden.
Qnected gaf mij het gevoel alsof ik in de winkel een aankoop deed!

24. lokakuuta 2021

Goedemorgen Willem,

Dankjewel voor de positieve beoordeling!

Ik ben blij om te horen dat je de informatie en HDMI keuzehulp tool op Qnected.nl handig vind.

Stuur mij gerust een bericht als ik iets voor je kan betekenen dan kom ik er zo snel mogelijk op terug. 😊

Hele fijne dag, kijk- en luisterplezier toegewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service and top kabels

Perfecte service. Goede voorwaarden en super prijs.
1 actieve HDMI 2.1 kabel van 5m gekocht en 2x std 3m HDMI 2.1 kabels.
De 3m kabels zijn top maar vgl met de actieve kabel zijn ze redelijk dik en minder hanteerbaar. Niet echt verwonderlijk uiteraard voor HMDI 2.1 kabels.
Vgl met andere fabrikanten is de actieve kabel maar net zo duur als hun std koper versies die dik en stuk minder handelbaar zijn. Terwijl de std kopere versies een fractie kosten mocht je kosten willen sparen :)
Persoonlijk zou ik opteren voor alleen maar actieve kabels mochten ze in nog iets kortere lengtes verkrijgbaar zijn dan 5m. Voor een toestel aan te sluiten werken de dikkere kabels wel goed maar als je 3 toestellen moet aansluiten is het direct een ander verhaal :)

22. lokakuuta 2021

Hoi Dirk,

Hartstikke bedankt voor de uitgebreide review!

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de (actieve) HDMI 2.1 kabels.

Hele fijne dag, kijk- en luisterplezier toegewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteitskabel, snel geleverd!

Ik had een nieuwe hdmi kabel nodig, aangezien mijn oude kapot was. Natuurlijk wil je die zo snel mogelijk, omdat je anders geen tv kan kijken. Gelukkig was/is daar Qnected! Een goed aanbod en snelle levering, zelfs met een handgeschreven kaartje als bedankje :) De kabel voldoet aan de verwachtingen en ook de kwaliteit van het signaal is goed ( goed geluid en scherp beeld )

20. lokakuuta 2021

Hoi W.,

Dankjewel voor de positieve review en blij om te horen dat je tevreden bent met de HDMI-kabel! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Fijne afhandeling van de bestelde…

Fijne afhandeling van de bestelde artikelen.

19. lokakuuta 2021

Hoi Max,

Dankjewel voor de positieve review!

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling en kabels! 😊

Aanrader!

Een top aankoopervaring! Het aanschaffen op de website, de statusupdates, levering en de ontvangst zelf waren perfect. Heel duidelijk en vlot in de communicatie en afhandeling. Zowel de kabel als de beeldkwaliteit zien er ook heel kwalitatief uit. Voor mijn volgende kabelaankoop zal ik zeker weer een bezoek brengen aan deze website!

19. lokakuuta 2021

Hoi Jeffrey,

Dankjewel voor de positieve review!

Fijn om te horen dat je enthousiast bent over de levering, communicatie en je nieuwe kabel. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Alles keurig op tijd binnen en alles…

Alles keurig op tijd binnen en alles werkt prima. Netjes verpakt met persoonlijke boodschap.
Geen issues vastgesteld.

5/5 over heel de lijn

7. lokakuuta 2021

Hoi Alain,

Saanut 5/5 tähteä

Topbedrijf alles netjes geregeld mooi…

Topbedrijf alles netjes geregeld mooi bedank kaartje bij me pakketje ,en heel mooie en goede HDMI kabel voor dat geld.
Voor herhaling vatbaar voor eventuele ander bestellingen.

16. syyskuuta 2021

Goedemiddag Bert,

Cedric van Qnected

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin