Qlima Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb deze mini airco aangeschaft voor een appartement in een verzorgingstehuis van 40 m2 . De verwachting is boven verwachting goed. De afgelopen warme weken hebben we de temperatuur binnen van 26... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Näytä lisää

1. Ilmastointilaitteiden toimittaja
  2. Polttoainetoimittaja
  3. Lämmityslaitetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

Hyvä

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

qlima kristal brandstof zonde van de investering

qlima kristal brandstof zonde van de investering, gloed nieuwe kachel gekocht, dus nog nooit gebruikt maar stink zo erg naar petrolium dat we m naar buiten gooien. de oude met petrolium uit de pomp mag weer naar binnen. wat een stank van de veel te dure qlima kristal

13. lokakuuta 2022

Beste,

Bedankt voor je review. Vervelend dat je ontevreden bent over de geur die je ervaart bij een kachel van Qlima. Ik zal in deze reactie een aantal mogelijke redenen geven voor geur, mocht je daarmee niet geholpen zijn dan wil je graag vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dat kun je doen via qlima.nl/contact.

Opstarten en uitschakelen
Omdat er tijdens het opstarten en uitschakelen van de kachel geen volledige ontbranding plaatsvindt zal je op deze momenten wat kunnen ruiken.

Een nieuw product
Bij een nieuw product kan de geur bij de eerste paar keer gebruik wat meer zijn door de nieuwigheid. Dit neemt na enkele keren stoken al snel af.

Ventilatie
Het is belangrijk om de ruimte die verwarmd wordt goed te ventileren zodat er voldoende frisse lucht in de ruimte is. Als dit niet het geval is kan het zijn dat de kachel zichzelf uit veiligheidsoverwegingen tijdelijk uitschakelt en wat later weer opstart. Hierdoor heb je vaker last van het de opstart en afsluit geur.

Formaat van de ruimte
Het is belangrijk dat de ruimte waarin de kachel staat aansluit op de capaciteit van de kachel. Is een ruimte bijvoorbeeld te klein, dan zal de kachel ook om veiligheidsredenen zichzelf (tijdelijk) uitschakelen, hierdoor kan ook meer geur ontstaan.

Saanut 1/5 tähteä

Qlima gaskachel via bol.com

Via bol.com gaskachel v Qlima gekocht! Gezien de goede reviews durfden wij het online wel aan te schaffen gezien Qlima goede naam heeft! Wat een pech, na 10 keer gebruikt te hebben nu al stuk! Meteen qlima gebeld en de oplossing waar zij mee komen is opsturen (grote kachel) zij sturen dit dan naar externe reparateur en dan komt die weer naar ons met post! Je kunt wel begrijpen dat ik hier weinig vertrouwen in heb, zo een kwetsbaar product en dan naar allerlei adressen met post! Nog niets te zeggen over t lange traject hiervan! Ik denk dat wij in de lente t apparaat weer terug zullen krijgen! Hopelijk komt die dan heel aan! Had ons gewoon een nieuwe opgestuurd dan kunnen wij de oude retour zenden

5. lokakuuta 2022

Beste,

Wat vervelend om te horen dat de kachel die jij gekocht hebt niet goed blijkt te werken. Het klopt inderdaad dat wij je vragen de kachel naar ons op te sturen, de reparatie afhandeling duurt ongeveer een week (afhankelijk van de bezorgdienst). Je hoeft dus niet te wachten tot de lente voor het afgehandeld is.

Team QLima

Saanut 4/5 tähteä

ik heb de kachel nog niet zo lang

ik heb de kachel nog niet zo lang, het verbruik en de duurzaamheid weet ik nog niet. de kachel verwarmt goed, na korte tijd verneem je al dat het warmer wordt. ik heb er niet aan gedacht, bij een stroomstoring, doet de kachel het dus niet. dan zou je een kachel moeten hebben, die niet aan het stroom hoeft.

4. lokakuuta 2022

Fijne oliekachel

Klein maar fijn oliekacheltje,makkelijk in gebruik en geeft goed warmte.Ik ben er heel te vreden over.

3. lokakuuta 2022

Prettig te bedienen

Prettig te bedienen, duidelijke uitleg En heerlijk warm in huis.

2. lokakuuta 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Geniet van de warmte in huis deze herfst en winter.

Saanut 5/5 tähteä

mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!

mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!
zuinig en geurloos gezellige warmte+geluidsarm.
beste koop van mijn leven als je nu kijkt naar de hoge energie prijzen....

30. syyskuuta 2022

Beste,

De beste koop van je leven, wat een mooi compliment. We zijn blij dat onze producten je kunnen helpen in deze gekke tijd. Geniet er van.

Kachel qlima 8040TC

Verwarmt snel. Gemakkelijk te bedienen. Bij opstart stinkt de kachel een beetje.liliml

2. lokakuuta 2022

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop van een Qlima kachel. Geniet van de warmte.

Klein maar fijn.

Zoals velen gezocht naar een alternatief om onze 60 m3 woonkamer lekker te verwarmen.Waar onze CV een half uur voor nodig had heeft dit mini warmtemonster in 10 minuten de woonkamer van 18 graden op 21 graden benut dus gelijk de spaarstand nog zuiniger.
Qlima onze complimenten de aanschaf betreft een Qlima SRE 3230 TC , klein maar fijn.

1. lokakuuta 2022

Beste,

Bedankt voor je lovende review. Wij zijn altijd blij als we lezen dat mensen tevreden zijn met onze producten. Geniet van de warmte van de laserkachel deze herfst en winter.

Saanut 5/5 tähteä

Qlima Kristal en de SRE4035TC in…

Qlima Kristal en de SRE4035TC in gebruik genomen. Eenvoudige installatie en daarna snel een comfortabele warmte. Zeker een aanrader
bij opstarten en uitzetten heel even een beetje geur, maar dat is snel weg!
Is heel snel in het opwarmen van kamer van 36m2

1. lokakuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin