-At kunne ringe en tidlig lørdag morgen, blive besvaret med det samme midt i en høj ferie, og få indleveret sin bil samt udleveret en lånebil.. -At få kyndig og ærlige meninger omkring rep. af... Näytä lisää

Regninger kom altid flere måneder efter reparation og nogle gange, hævdede de at vi ikke havde betalt, selv om vi havde. En regning fik vi først 2 år og 3 måneder efter reparation havde været der.

Vi har været meget tilfredse med den service Q-Auto har givet os. Vi har haft nogle gamle biler indover og de har altid leveret en køreklar bil og været villig til at give relevant og brugbar rådgi... Näytä lisää

1. Auton korjaus ja huolto
  2. Auton ilmastointilaitteistot
  3. Automarkkinat
  4. Autoliike
  5. Auton puhdistuspalvelu
  6. Moottoriajoneuvot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Firmaet blev grundlagt i foråret 2013, og boede dengang i Fensmark, men bygningerne blev hurtigt for små, og i 2016 flyttede vi til større lokaler, på Militærsvinget i Næstved, der i dag stadig danner rammen om Q-Auto. Q-Auto’s mål er altid at finde en god løsning for både bil og kunde, og kunden skal altid være i centrum, Vi gør derfor, vores ypperste, for altid at finde den løsning, der tjener kunden bedst.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Sjusket arbejde

Har haft min bil hos dem to gange... god pris aftalt første gang og alt fixet til tiden, bilen synet og godkendt. Desværre viste det sig på den første regnvejrsdag, at de havde smidt et skjold væk, så vandet væltede ind i kabinen. Troede først det bare var en skavank på en oldgammel bil, men en god ven fortalte mig hvad problemet var.... længe efter, orkede ikke at gøre noget ved det...

2. gang skulle jeg have træk på en ny bil. Pris aftalt, men prisen var steget med cirka 25% fordi de ikke havde forstået vores aftale. Besluttede mig for at droppe dem fremover.

Senere virkede lysene ikke, og jeg fandt ud af at det var på grund af at stikket på bilen var ødelagt af vand, snavs, irring og rust på mindre end to år. Det viste sig at gummikappen på bagsiden af stikket var sat så sjusket på, at der slet ikke var lukket af ind til ledningerne.

Jeg vil ikke anbefale dem, selv om jeg tidligere har gjort det.

8. maaliskuuta 2024

HAR HAFT VORES BIL I 12 MÅNEDER OG DEN ER STADIG IKKE KLAR.

VI HAR IKKE SET VORES BIL I 12 MÅNEDER. Marts 2023 fik Q auto vores bil ind sammen med 5.000 kr kontant da bilen skulle synes. Siden har vi ikke set vores bil og vi har været udsat for de vildeste forklaringer og beskyldninger undervejs. Det er SÅ SYGT DET GAME DE KØRE HOS Q AUTO.
Efter nogle måneder får vi først den undskyldning at hans søn var syg og han derfor ikke GAD TAGE SIG AF BILEN. Så var det Odays mor der pludselig var syg og grunden til vores bil ikke kom retur. Så var sønnen syg igen …. Så blev vi beskyldt for at vi ikke havde pengene … kunne vi hurtigt afgøre med et foto af vores konto oversigt fra banken. Så nærmede vi os julen og bilen var stadig ikke klar. Nu ville Oday meget gerne omregistrere bilen til hans navn … !! Hvorfor kunne han ikke rigtig forklare. Dette må vi afvise på det groveste 2 gange før han dropper at stjæle vores bil ved højlys dag.
Nu er Oday blevet for fin til at svare på vores opkald og han mener åbenbart selv at han bare kan lave vores bil til et evighedsprojekt.
Q auto har altid fået KONTANTER efter hans eget ønske så jeg tvivler på der bliver betalt skat i det firma. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SVINDLER FIRMA SOM HELLERE VIL DISKUTERE FREM FOR AT LAVE BILEN KLAR.

16. helmikuuta 2025

Tillid og fair priser for alle

Vi har været meget tilfredse med den service Q-Auto har givet os.
Vi har haft nogle gamle biler indover og de har altid leveret en køreklar bil og været villig til at give relevant og brugbar rådgivning.
Vi har tillid til Q-Auto og det betyder meget for os, da vi har meget lidt forstand på biler. Og så er det meget fair priser

25. tammikuuta 2025

Snyd med regninger

23. joulukuuta 2024

Super Service

Jeg købte en bil hos Q-auto. Det viste sig at der var nogle problemer med bl.a fartpiloten og Oday gjorde rigtig meget for at løse disse problemer. Så Oday og hans mekanikere hos Q-Auto yder en fantastisk service, og de går lige det længere for at hjælpe med bilen.

30. toukokuuta 2023