1. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
  2. Retkeilyliike
  3. Kalastusvälinekauppa
  4. Grillitarvikeliike
  5. Työkalukauppa

Pyroblade er en norsk nettbutikk som selger kraftige lightere og stormlightere laget for bruk i norske forhold. Vi startet Pyroblade fordi vi savnet en lighter som faktisk fungerer når været ikke er perfekt. Mange vanlige lightere sliter i vind, fukt og kulde, og målet vårt er å tilby et mer robust og pålitelig alternativ for tur, grill, bål, camping, båtliv, hytte og praktisk utebruk. Hovedproduktet vårt er Pyroblade Apex – en kraftig gasslighter med justerbar jetflamme på opptil 1300 °C. Den er laget for deg som ønsker en pålitelig lighter som føles mer som et verktøy enn en engangs-greie. Pyroblade passer godt for alle som trenger kontrollert og presis tenning, enten det er hjemme, på hytta, ute på tur eller i arbeidshverdagen. Alle bestillinger sendes fra Norge, og vi ønsker å gi kundene våre rask levering, god oppfølging og ærlige svar dersom det skulle være noe. Vi er fortsatt et lite norsk merke i vekst, og derfor betyr tilbakemeldinger fra kundene våre ekstra mye. Både gode anmeldelser og konstruktive innspill hjelper oss å bli bedre. Vi jobber hele tiden med å forbedre både produktet, informasjonen på nettsiden og kundeopplevelsen rundt kjøp og levering. Vårt mål er enkelt: å levere en kraftig, praktisk og pålitelig lighter som tenner når andre gir opp.

4,4

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Fantastisk produkt som leverer…

Fantastisk produkt som leverer glimrende 👌🙏

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Tusen takk for anmeldelsen, det setter vi utrolig stor pris på :)
Å ikke minst er det fantastisk å høre at du er fornøyd med Pyrobladen din :)
Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Pyroblade

Pyroblade
Meget fornøyd med produktet
Hurtig og ryddig ekspedering
Ville hatt 18-årsgrense for kjøp, da den kan gjøre stor skade ved tankeløs håndtering.

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Hei og takk for responsen :)
Flott å høre at du er fornøyd med produktet!

Når det kommer til aldersgrense så er det dessverre ingen aldersgrense for kjøp av lightere i Norge, men for å oppfordre til at kun voksne kjøper den så er skrevet under sikkerhet på produktsiden:
Kraftig jetflamme. Rett aldri lighteren mot personer, klær eller brennbart materiale. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Dette er også merket under fanene: FAQ (ofte stilte spørsmål) og Guide for maksimal ytelse.
I tillegg så er all betalt markedsføring rettet kun mot 18+ :
Men ja, det er ikke noe leketøy :)

Dette må være både den beste men også…

Dette må være både den beste men også kuleste lighteren jeg har prøvd. Anbefales sterkt!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Tusen takk for tilbakemeldingen Malene, det betyr mye for oss at du er fornøyd med Pyrobladen din, og ikke minst at du tok deg til til å legge inn en anmeldelse.
God sommer videre!
Mvh Team Pyroblade :)

Rask og grei levering.

Mottok Pyroblade veldig raskt. Fikk den demonstrert og anbefalt av svoger. Har ikke testet disse to jeg kjøpte selv, da de skal gis bort som gaver.

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Fantastisk å høre Kjersti!
Vi prøver så godt vi kan å etterstrebe å levere samme dag som bestillingen kommer :)

Fornøyd med Pyrobladen da?

Rask levering. Bra produkt

Ikke testet på vinter, men fungerer fint ellers. Akkurat som på filmene.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Takk for positiv respons, før overlegen vinterbruk så les gjerne les blogg innlegget eller send oss en mail :)
www.pyroblade.no/blogs/news/hvorfor-fungerer-ikke-en-lighter-i-kulde

Helt rå stormlighter

Denne fungerer helt rått😎

20. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Tusen takk for tilbakemeldingen :)
Det betyr utrolig mye!

Megaprodukt

Pris, kvalitet og funksjonalitet

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Takker for tilbakemeldingen :)
Det betyr utrolig mye for oss.

Godt å høre :)
Skal du på fjellet eller trenger ekstra power i kulde og storm så les blogg innlegget nederst på siden vår.

www.pyroblade.no/blogs/news/hvorfor-fungerer-ikke-en-lighter-i-kulde

Utrolig bra dialog da jeg trodde varen…

Utrolig bra dialog da jeg trodde varen hadde forsvunnet i posten.
Heldigvis kom varen tilrette før ny vare ble levert

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Det var bra den kom til rette igjen :)
Håper du blir fornøyd med Pyrobladen din :)
Å takk for at du ikke lot postens lille "detour" gå ut over anmeldelsen din :) Det setter vi utrolig stor pris på!

Fikk varen raskt

Fikk varen raskt! Den var mye mer robust og kul enn på bildet! Kvalitetsprodukt! Funker som bare rakkern 🔥

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Fantastisk å høre at du ser akkurat det vi var ute etter da vi startet dette :) kul, robust og ikke minst FUNKER SOM BARE RAKKERN :)

Takk for støtten og at du tok deg tid å legge igjen anmeldelse, det betyr utrolig mye for oss :)

Rask levering

Rask levering.
Lighteren er kjempebra. Du får tent bål ute, uansett vær!

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyroblade

Godt å høre! Det setter vi stor pris på :)
Håper du får god nytte av den i lang tid fremover :)
Tusen takk for støtten, det setter vi utrolig stor pris på.