GROVE FEJL, MANIPULATION OG URETTE REGNINGER
Som tidligere underentreprenør for PWJ A/S har jeg oplevet betydelige forsinkelser i deres projekter. Der blev sendt stribevis meget store ekstra regninger for ikke-udført arbejde og materialer, der aldrig blev indkøbt eller leveret. Manglende projektledelse og vejledning efterlod os til at håndtere udfordringerne alene. Skriftlige aftaler blev ikke overholdt/var pludselig blevet væk, og der var modstand mod at deltage i byggemøder. Efter forsinkelser hævdede de, at kunderne selv stoppede samarbejdet. Deres manglende ansvarsfølelse, manipulation og manglende kompetente projektledelse gør dem til en risikabel partner, hvis man ønsker ordentligt byggeri. Deres praksis med at hævde, at kunderne selv stopper samarbejdet gør det vanskeligt for kunderne at påvise PWJ A/S’s ansvar - en praksis, der er både uetisk og uacceptabel. Når kunderne klagede til Håndværkernes Ankenævn, henviste de til vidner, som de vidste ikke havde været til stede på byggepladsen, for at få afvist klagen og bagefter pressede de kunderne til forlig til deres fordel.