Confermo quanto letto nei precedenti messaggi. Strutturalmente un buon Broker , versamenti e prelievi senza problemi. Ottima assistenza . Spread nella media. Lo slippage rovina tutto. Fuori da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
buon giorno e un ottimo broker sono unltimamanete sleappages troppo elevato du dax e goldi ,400 di media dul dax , e 98 di media sul gold , i spred sono muolto buoni , io ho chiusi tutto i conti finch... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Purple Trading mne příjemně překvapil. O téhle firmě jsem nic nevěděl než jsem si tam otevřel účet. Založení účtu proběhlo rychle a bez problému za hodinu bylo vše funkční. Mají tam i skvělou podporu,... Näytä lisää
Finalmente ho trovato un vero broker "regolamentato" che mi permette di tradare sereno e con una grande organizzazione dietro.Marco Martire , il responsabile italiano, e' sempre disponibile e presente... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Purple Trading is an STP broker with Czech roots who often claim to go against the status quo in the Forex industry. They provide brokerage services such as CFDs, stocks, ETF portfolios, and investment strategies for their clients in the Czech Republic, Slovakia, Poland, and Italy. Their vision is to build a strong community of profitable and well-educated traders and investors. That’s why their clients can count on a wide array of professional trading tools available for free as well as being treated as fairly and humanely as possible.
11, Louki Akrita CY-4044 Limassol Cyprus, 4044, Limassol, Kypros
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Terminating account without explanation. Ugly GUI

Vastaus yritykseltä Purple Trading
I needed to create a new demo account. They wrote me back in chat within 2 minutes. And within a few minutes we opened a demo account. They are very nice. I have never seen such a quick reaction anywhere. Thank you so much :)))

Vastaus yritykseltä Purple Trading
Slečna nebo paní byla velmi ochotná, se vším mi perfektně pomohla :)

Vastaus yritykseltä Purple Trading
Purple trading sa mi páči hlavne kvôli tomu, že majú férový prístup ich platforma pracuje bez chýb nikdy som tam nemal žiadny problém a veľkou výhodou sú aj pobočky v ČR a stránka s českým supportom.

Vastaus yritykseltä Purple Trading
The worst broker ever even when the market is in your favor for 10pip yu still in minus i dont get how they get these high reviews but don’t use them as broker
odpovedal hneď a priamo na moje otázky, priateľský prístup

Vastaus yritykseltä Purple Trading
STP broker, to najważniejsze. Egzekucja świetna, pozytywny poślizg, dzięki któremu już nieraz TP zamknęło mi pozycję z większym zyskiem :-)
Super jest nowa opcja Purple Huba, gdzie każdy znajdzie dużo wiedzy, webinarów. Nauka od kilku znanych edukatorów, możliwość czatowania z nimi i innymi traderami są świetną formą wymiany poglądów. Dla mnie jako doświadczonego tradera i ex pracownika innych firm brokerskich, nie handlowałbym nigdzie indziej. Handluję tu już dosyć długo i polecam brokera Purple Trading. Nikt mu nie dorówna lojalnością do klienta i brakiem żerowania na stratach klientów, jak to jest u market makerów.

Vastaus yritykseltä Purple Trading
Na ten moment najlepszy broker na rynku jeśli chodzi o dostępnych w PL.

Dobra firma.
Bardzo dobre podejście do klienta.
Szeroki zakres działań szkoleniowych bardzo pomocnych w pracy przy wykresach.
Sympatyczni i z dużą wiedzą szkoleniowcy.
Platforma PURPLE TRADING HUB to strzał w dziesiątkę, ważne informacje i fachowa opinia na bieżąco.

Vastaus yritykseltä Purple Trading
Bardzo fajna i profesjonalna obsługa. Jestem w szoku z profesjonalizmu i super podejścia do klienta ze strony pracowników (miałem kontakt z Panem Tomaszem 😊)
Platforma tez bez zastrzeżeń wiec dla mnie bardzo fajny broker którego mogę polecić .
dobrý broker s kvalitními webináři, baví mě Memento
Full service for a trader... lot of educational stuff and live webinars, or live meetings in their office. Also good to have cTrader next to MT4.
Dico solo che mi trovo molto bene piattaforma ottima anche i webinar sono molto belli consiglio la visione
Great broker, great spreads. Overall very satisfied with my trading here.
Nekonečné otravovanie a ubezpečovanie, že nebudem musieť nič robiť, len nech vložím čím viac peňazí! Dobre sa vám takto podniká, keď riskujete cudzie peniaze. Obrovské poplatky zo zisku si strhávate, ale pri strate, holt riziko klienta. A nemyslite si, že neviem, že obchodovanie je spojené s rizikom. LENŽE potom neškoľte svojich lovcov klientov, aby nám klamali!Ja som vám doslova mesiace odolávala. Dnes o polnoci mi prišli výstražné emaily. A čo som ako mala urobiť? Tieto situácie neboli pri vyťahovaní peňazí spomenuté. Viem, že moje horekovanie nič neprinesie. Ale možno aspoň jeden z vás sa zamysli nad spôsobom, ako vyťahujete ťažko zarobené peniaze. Klamstvami ubezpečujete opakovane o niečom, čo tak nie je. Úmyselne zavádzate a to v poriadku nie je. Zo srdca vám prajem, aby sa vám stokrát vrátili vaše láskavosti!!!
Úžasná odozva napriek mojim otravnnym otázkam. Spokojnosť nadovšetko. Vždy milí. Určite si zaslúžia prémie 😉
Un ottimo broker
Sono soddisfatto sia per quanto riguarda l'operatività sia per quanto riguarda il supporto
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.