Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Confermo quanto letto nei precedenti messaggi. Strutturalmente un buon Broker , versamenti e prelievi senza problemi. Ottima assistenza . Spread nella media. Lo slippage rovina tutto. Fuori da... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

buon giorno e un ottimo broker sono unltimamanete sleappages troppo elevato du dax e goldi ,400 di media dul dax , e 98 di media sul gold , i spred sono muolto buoni , io ho chiusi tutto i conti finch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Purple Trading mne příjemně překvapil. O téhle firmě jsem nic nevěděl než jsem si tam otevřel účet. Založení účtu proběhlo rychle a bez problému za hodinu bylo vše funkční. Mají tam i skvělou podporu,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Finalmente ho trovato un vero broker "regolamentato" che mi permette di tradare sereno e con una grande organizzazione dietro.Marco Martire , il responsabile italiano, e' sempre disponibile e presente... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Välittäjä
  2. Osakevälittäjä

Yrityksen kirjoittama

Purple Trading is an STP broker with Czech roots who often claim to go against the status quo in the Forex industry. They provide brokerage services such as CFDs, stocks, ETF portfolios, and investment strategies for their clients in the Czech Republic, Slovakia, Poland, and Italy. Their vision is to build a strong community of profitable and well-educated traders and investors. That’s why their clients can count on a wide array of professional trading tools available for free as well as being treated as fairly and humanely as possible.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Terminating account without…

Terminating account without explanation. Ugly GUI

11. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Hello Ondřej. When it comes to the termination of agreement between Purple Trading and Client, we always proceed according to the Terms and Conditions that each clients agrees with when creating an account. As a regulated entity in financial sector, in some particular situations it is Purple Trading who has the responsibility in front of the regulators hence Purple Trading has to take such decisions. I'm sorry that the situation caused you such emotions, which led to negative reviews across various Internet sites. I wish you a good luck with your future trading experiences and thank you for your understanding. Best regards

Saanut 5/5 tähteä

I needed to create a new demo account

I needed to create a new demo account. They wrote me back in chat within 2 minutes. And within a few minutes we opened a demo account. They are very nice. I have never seen such a quick reaction anywhere. Thank you so much :)))

28. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Hello. Thank you very much. I am glad to hear that and I hope you are enjoying testing our demo account. Should you have any questions, do not hesitate to contact our support team again. Have a nice day ahead

Saanut 5/5 tähteä

Slečna nebo paní byla velmi ochotná

Slečna nebo paní byla velmi ochotná, se vším mi perfektně pomohla :)

19. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Dobrý den Světlano. Děkujeme za sdílení Vaši zkušenosti. Mám z toho radost a věřím že i příště když budete potřebovat pomoc nebo radu, budete kontaktovat náš tým klientské podpory kde Vám určitě rádi pomohou. Přeji hodně úspěchů v obchodování.

Saanut 5/5 tähteä

Purple trading sa mi páči hlavne kvôli…

Purple trading sa mi páči hlavne kvôli tomu, že majú férový prístup ich platforma pracuje bez chýb nikdy som tam nemal žiadny problém a veľkou výhodou sú aj pobočky v ČR a stránka s českým supportom.

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Ďakujeme Jakub za túto recenziu. Sme radi za Vašu spokojnosť a budeme pracovať na tom aby to tak bolo aj naďalej. Pekný deň

Saanut 5/5 tähteä

odpovedal hneď a priamo na moje otázky

odpovedal hneď a priamo na moje otázky, priateľský prístup

23. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Dobrý deň Martin. Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste bol spokojný a veríme, že priateľský prístup je správna cesta ako komunikovať s klientom. Očakávajte, že toto sa z našej strany nikdy nezmení, zakladáme si na tom.

Saanut 5/5 tähteä

STP broker! To jest najważniejsze dla tradera.

STP broker, to najważniejsze. Egzekucja świetna, pozytywny poślizg, dzięki któremu już nieraz TP zamknęło mi pozycję z większym zyskiem :-)
Super jest nowa opcja Purple Huba, gdzie każdy znajdzie dużo wiedzy, webinarów. Nauka od kilku znanych edukatorów, możliwość czatowania z nimi i innymi traderami są świetną formą wymiany poglądów. Dla mnie jako doświadczonego tradera i ex pracownika innych firm brokerskich, nie handlowałbym nigdzie indziej. Handluję tu już dosyć długo i polecam brokera Purple Trading. Nikt mu nie dorówna lojalnością do klienta i brakiem żerowania na stratach klientów, jak to jest u market makerów.

7. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Thank you for your review. It is very nice to read such review and at the same time it is a commitment to the future for Purple Trading. Human approach has a high priority for us. Based on this, we want to continue to provide fair conditions for clients and support them in their activities. The Purple Trading Hub is great in that it provides a lot of valuable information to the entire trading community, so I'm glad it's been so well-regarded based on feedback. Good luck and have a nice day

Saanut 1/5 tähteä

brak dostepu do wszystich zakładek

4. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Dear Zdzisław. Thank you for your evaluation, even if it is not positive. We will be happy if you contact our customer support regarding the problem you have noticed. I am sure that my colleagues will do their best to significantly improve your experience with our company, and I dare to believe that you would subsequently be able to reconsider this review as well. Feel free to contact us by email at support@purple-trading.com. We will look forward to cooperation. Have a nice day

Saanut 5/5 tähteä

Na ten moment najlepszy broker na rynku…

Na ten moment najlepszy broker na rynku jeśli chodzi o dostępnych w PL.

4. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Thank you very much for your review. We will do our best to keep you satisfied with us. Have a pleasant day, Felippe.

Dobra firma.

Dobra firma.
Bardzo dobre podejście do klienta.
Szeroki zakres działań szkoleniowych bardzo pomocnych w pracy przy wykresach.
Sympatyczni i z dużą wiedzą szkoleniowcy.
Platforma PURPLE TRADING HUB to strzał w dziesiątkę, ważne informacje i fachowa opinia na bieżąco.

4. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Purple Trading

Dear Bogdan, I really appreciate that you like the Purple Trading Hub, I believe that it is a great project that will bring great opportunities and important information regarding trading to the community in Poland. Thank you very much for your honest review. Have a pleasant day

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo fajna i profesjonalna obsługa

Bardzo fajna i profesjonalna obsługa. Jestem w szoku z profesjonalizmu i super podejścia do klienta ze strony pracowników (miałem kontakt z Panem Tomaszem 😊)
Platforma tez bez zastrzeżeń wiec dla mnie bardzo fajny broker którego mogę polecić .

1. maaliskuuta 2023

Lukas

Full service for a trader... lot of educational stuff and live webinars, or live meetings in their office. Also good to have cTrader next to MT4.

1. helmikuuta 2023

Nekonečné otravovanie a ubezpečovanie

Nekonečné otravovanie a ubezpečovanie, že nebudem musieť nič robiť, len nech vložím čím viac peňazí! Dobre sa vám takto podniká, keď riskujete cudzie peniaze. Obrovské poplatky zo zisku si strhávate, ale pri strate, holt riziko klienta. A nemyslite si, že neviem, že obchodovanie je spojené s rizikom. LENŽE potom neškoľte svojich lovcov klientov, aby nám klamali!Ja som vám doslova mesiace odolávala. Dnes o polnoci mi prišli výstražné emaily. A čo som ako mala urobiť? Tieto situácie neboli pri vyťahovaní peňazí spomenuté. Viem, že moje horekovanie nič neprinesie. Ale možno aspoň jeden z vás sa zamysli nad spôsobom, ako vyťahujete ťažko zarobené peniaze. Klamstvami ubezpečujete opakovane o niečom, čo tak nie je. Úmyselne zavádzate a to v poriadku nie je. Zo srdca vám prajem, aby sa vám stokrát vrátili vaše láskavosti!!!

1. joulukuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin