Pure North Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Med tanke på folks recensioner och reklamer om produkten blev man ju något besviken. Det funkar, absolut men det var ju inte den här tydliga effekten jag hoppats på. Man känner mer klarhet i huvu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättenöjd med pure North, det hjälper att starta dagen och håller focus, sen tar jag gärna lite innan träningen för den extra boost 💪 Jag har använt Pure North shilajit över 1år och kommer att forts... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pure north råkade skicka mina 4 burkar till fel adress, men åtgärdade det direkt med trevligt bemötande och skickade utan att blinka 4 ny! Jag har mer energi, fokus gånger några hundra procent, växer... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Pure North is the first Premium Shilajit brand in the Nordics. 100% genuine Shilajit directly from the Himalayas without additives or chemicals. 85+ nutrients that boost energy & well-being.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

129 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fullkomligt älskar!

Blev rekommenderad denna produkt av en kompis som sa han aldrig haft sån energi hela dagen efter tagit Shilajit. Normalt brukar jag inte lyssna på sånna naturkost medel som lovar massa men då det kom från min kompis kände jag ok jag provar. Och wow!! Han överdrev inte! Har alltid känt mig trött och knappt orkat träna efter jobbet men efter jag börjat blanda i Shilajit i mitt grön te med honung (för den är inte god men i teet döljs smaken) så har jag sån energi hela dagen! Och det är en jämn är energi och ett lugn nästan, svårt att förklara, men inte en sån energi kick som man får av olika energi drycker som gör man sen gör man får en dipp.

Jag rekommenderar nu den till alla!
/Oliver

14. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jag märkte effekt redan efter någon…

Jag märkte effekt redan efter någon dag. Men energi. Klarare hjärna. Jag hade lite av en detox effekt och någon dag höll jag upp och minskade lite vilket gav effekt. Så nöjd att jag provade detta. Min sambo känner samma effekt.

17. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pure North

Tack för ditt omdöme, vad kul att ni båda är nöjda! 🤩

Saanut 5/5 tähteä

Tycker mycket om denna Shilajit från…

Tycker mycket om denna Shilajit från Pure North . Det är den andra sorten jag provat och fastnat för . Bra pris vid köp av 3 och en på köpet 👌Enkelt att dosera och fått en positiv effekt i mitt liv,då jag kommit igång med träning och saker som släpat efter i hemmet ect .. Sover godare och känner en bättre fokus och balans i livet .
Glad att en vän visade mig detta och jag visar vidare till andra vänner 💪

12. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pure North

Tack för de fina orden 🙌

Jätte bra Shiljat

Jätte bra Shiljat, jag gjorde alla tester för att verkligen se kvalite och de visade sig vara 100 procent ren Shiljat. Rekommenderar starkt 👍👍👍

3. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jeg har bestilt Shilajit for anden gang…

Jeg har bestilt Shilajit for anden gang hos Pure North. Første gang var jeg meget tilfreds med kvaliteten, men denne gang er konsistensen lidt anderledes – den virker tyndere end den første, jeg modtog. Det er en smule skuffende, da jeg havde forventet den samme standard som sidst. Jeg håber dog stadig, at virkningen er lige så god som før, og jeg ser frem til at teste det.

19. joulukuuta 2024

1 week after trying shilajit

I been taking shilajit for a week, I can already feel the effects. I have more energy and muscles strength than before. I'm going to keep taking Pure North shilajit, and I can't wait for more positive effects to take place. I'm going to definitely buy more. Really recommend it from Pure North.

11. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk produkt en "gamechanger" som…

Fantastisk produkt en "gamechanger" som lyft livet fysiskt och psykiskt till nästa nivå. Motiverad och fokuserad snart 54 år och i bättre form än någonsin. Rekommenderar till alla som frågar hur och varför jag har ett naturligt "glow".
Företaget är seriöst och alltid snabb leverans.

29. marraskuuta 2024

Super!

Bra produkt, känner av skillnad inom två veckor . Enkel men elegant hemsida samt klickandet fram till färdig beställning. Snabb och säker leverans.
5/5

14. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Purenorth har den bästa produkten på…

Purenorth har den bästa produkten på marknaden just nu.
Du får ut mer ut av din träning. Det gör verkligen skillnad att ta Shilajit från Purenorth. Jag är 48 år och börjar få tillbaka min kropp som jag hade som 30 åring.

8. lokakuuta 2024

Toppen produkt och service

Vädligt bra Shilajit lite lösare i konsistensen än vad jag är van vid då jag testat många olika sorter från olika märken men märker genast hur bra den löser upp sig i vatten, och smaken på Shilajit är inte bra men denna smakar bättre än andra jag använt(går att dricka den bara med vatten utan att blanda i mjölk och annat).
Effekten är även den bra som förväntat!
Jag frågade om Labresultatet och fick det genast skickat till min mail för att verifiera innehållet. Snabb leverans på 2 dagar.
Kommer återkomma i framtiden garanterat.

22. syyskuuta 2024

Pure North Shilajit

Snabb leverans hem, började känna en hel del positiva effekter efter bara 3 veckor av användning. Rekommenderar starkt att ni ska prova på detta!

15. syyskuuta 2024

PureNorth

Jag har nu kommit igång att ta PureNorth shilajit och ja den är bättre än förväntat och definitivt är förra jag tog.

Skillnanden jag märker är definitivt smaken och lite konsistens, dock så tycker att den är lite väl lös.

Den första shilajiten jag började med var från Nature Provides och där var smaken precis som PureNorth, men de har en betydligt fastare konsistens som jag verkligen gillar.

Den andra jag testade, minns ja inte vad det var för märke, men där var vaken konsistens eller smak nå bra överhuvudtaget. Så där slår er produkt till topp emot den.

Men än så länge gillar jag produkten. Det ända skulle vara konsistensen, men det känns som inte lika viktigt. PureNorth får ändå 5 av 5 stjärnor.

5. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pure North

Hej Joakim, stort tack för din feedback, vad kul att du är nöjd!

Vi har justerat konsistensen på vår Shilajit för att den bättre ska passa det svenska klimatet. På vintern blir den hårda varianten som vi tidigare körde stenhård och är då väldigt svår att skopa upp och dosera.

När Shilajiten har utvunnits och ligger och torkas i solen så tar man bort den lite tidigare för att få den något lösare konsistensen. Fortfarande 100% ren Shilajit, inga tillsatser. Hoppas detta svaret ger lite klarhet!

Ha en riktigt fin dag :)

/Andreas från Pure North

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin