Mijn shar pei van 7maanden had heel veel jeuk, krabte aan de oren, oksels... dierenarts schreef apoquel voor, heel dure medicatie waardoor ik overgestapt ben op de anti-jeuk supplementen van purebob.... Näytä lisää

Naast dat het bedrijf snel levert, houden ze je ook uitzonderlijk goed op de hoogte van de status van je bestelling. Daarnaast (niet geheel onbelangrijk) doen ook de supplementen uitstekend hun werk.... Näytä lisää
Extra proefpakket ontvangen kalkoen. Bella probeert op haar manier te eten kan wel een week duren bij haar doodle gedrag , we wachten af hoe het verloop is , Aan purebob alleen maar lof voor hun ad... Näytä lisää
Product wordt snel geleverd. Na enkele weken gebruik v/d anti-jeuk & allergie supplementen, merk ik tot hiertoe echter nog geen verschil op bij mijn hond. Hopelijk zie ik toch snel verbetering optre... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 79 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Prima voer Mellow vind het heerlijk
Prima voer Mellow vind het heerlijk. Fijn dat er een proefzakje geleverd kan worden. Duidelijk voedingsplan erbij gedaan. Kortom prima ervaring!
Snelle verzending leuk proefzakje
Proef zakje besteld
Proef zakje besteld. Hoewel Pipa zeer kieskeurig is was ze onmiddellijk verlekkerd. Bestelling is ondertussen gebeurd en dag nadien geleverd. Super!
Prima en snel bezorgd👍
Product Anti jeuk en allergie
Bestelling goed en snel geleverd.
Tot mijn teleurstelling en wanhoop lust Lily haar nieuwe snacks niet !!!
Heb er ook wat zalmolie op op gesmeerd in de hoop...
Duidelijke website
Duidelijke website , makkelijk en overzichtelijk . Heel vlug geleverd , en Coco heeft er al van geproefd . Zo te zien vind ze het heel lekker
Ik heb twee chi's en ze alle twee…
Ik heb twee chi's en ze alle twee tandplak laten verwijderen ook bloedtrekken kosten mij 495 euro voor ieder , de oudste terug tandplak laten verwijderen normaal de andere ook em dan ben ik Bobiotics gaan gebruiken, nu zijn hun tandjes mooi wit !!!
snelle levering van het…
snelle levering van het proefpakket,ruikt heerlijk,en mooie zuivere producten
Proefpakket
Ben benieuwd.. ze is erg kieskeurig.. een veel te kleine Maltezer die het eerste jaar amper gegeten heeft.. wekelijks bij de da en kreeg vaak hypo’s alles geprobeerd dus hoop dat ze nu wil eten.. vandaar dat ze altijd 1.2 kg woog Emmy na haar sterilisatie 2 jaar terug is ze op de 1.6 kg …ze heeft bijna geen tandjes meer dus het droog voer houd op en dit eet ze alleen als ik het week Indy is nu 10 jaar en 2 maanden en ik hoop dat ze minstens nog 5 jaar meegaat.. dan ben ik 80 jaar
Heb nog geen oordeel pas gestart.
Heel snelle levering
Heel snelle levering! Maar ... ik zit met een probleem met dat pompje dat er gratis bijgeleverd is met "Schotse zalmolie". Als ik het pompje wil gebruiken, moet het normaal klikken om te openen en terug klikken om te sluiten. Maar hier draait het gewoon rond, zonder die klik. Bedankt dat het gratis was, maar kan het niet gebruiken, wat heel spijtig is!
Snelle service en levering houd goed…
Snelle service en levering houd goed contact met de klanten.
Butch weigerde op gegeven moment alle…
Butch weigerde op gegeven moment alle eten. Tot ik jullie eten zag verschijnen en bestelde het proefpakket. Met resultaat. Nu eet hij weer met veel smaak.
Geen bezorging
Ik heb een mail ontvangen dat mijn bestelling is geleverd in de brievenbus, maar dat is niet correct. Ik heb helaas niets aangetroffen. Ik zou graag Pure Bob proberen want ons hondje is een lastige eter.
Het bedrijf werkt zeer vlug
Het bedrijf werkt zeer vlug , alles is zeer duidelijk , verzending gaat zeer vlug .
Doe zo voort !
Snelle verzending Top!
Snelle verzending Top!
Voor de eerste keer besteld voor onze hond, stress en rust dus nog even afwachten of het werkt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.