Pakken vart sendt med engang fra lager, så det va herlig. Men så tok det lang tid før pakken kom hjem, den stoppet på Lørenskog (tror jeg) , det kan vær pga. uværet "Hans" kanskje . Ikke vet jeg.... Näytä lisää
Kjøpte bursdagsgave til min bror, han ble veldig glad for gaven! Posten klarte å rote vekk bestillingen, men Pure Madness var rask å svare, hyggelige og veldig hjelpsomme. Kommer absolutt til å kjøpe... Näytä lisää
Elsker produktene fra Pure Madness! Caps og kopp er alltid med i tursekken, og genseren er jo like fin til hverdags 🤩 digger at de planter et tre for hvert produkt de selger! Anbefaler på det sterkes... Näytä lisää
Hos Pure Madness kan du bli med på ditt neste eventyr eller kjøpe produkter som er designet av oss! For hvert produkt solgt blir et tre plantet i Amazonas.
Kalvatrevegen 3, 5704, Voss, Norja
- +47 40495847
- post@pure-madness.com
- pure-madness.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det var en god opplevelse fordi…
Det var en god opplevelse fordi det var kjapp og hyggelig service.
Det lille kortet i pakken med plantet tre var for meg super koselig. 😃
Det kommer nok flere bestillinger fra meg.
Merinolue
Kjempefin varm og myk lue, og den var i postkassa kort tid etter bestilling.
Kryssing av Grønlandsisen med Christian
Christan guidet meg og ein liten gjeng over grønlandsisen med stødig hand og svær snusleppe. Han delte raust av sin faglege kunnskap om ekspedisjoner som hjalp meg med å bygge kompetanse for denne typen turer. Han er svært dyktig på å lese terrenget og vêret, noko som eg aldri heilt fekk draget på. God man å ha med seg når ting drar seg til.
Topp produkt og rask levering👍
Digger ny stol
Digger ny stol til teltturer fremover. Barna synes dog den passet bra i stuen,så spørs om de ikke må få en selv.
Ikke akkurat kortreist
Jeg trodde jeg hadde kjøpt et norsk produkt produsert i Norge, men da capsen kom i posten så står det «made in china» inni. Veldig skuffende.

Vastaus yritykseltä Pure Madness
Veldig koselig at jeg vant konkurranse
Veldig koselig at jeg vant konkurranse, først og fremst. Hyggelige selgere som svarte raskt! Føles som ett mer personlig selskap, gjør at jeg får lyst til å handle senere! Pluss veldig kule produkter.
Nydelig produkt og rask levering:)
Kule produkter som er digg å ha med på…
Kule produkter som er digg å ha med på tur, og flotte folk som driver ei sjappe med og av lidenskap.
Lynrask levering av nydelig caps!
Rask levering og god kvalitet
Rask levering og god kvalitet på varene! Elsker både koppen min og lua mi❤️
Rask og god leveranse
Hardangervidda på langs
Hardangervidda på langs med Pure Madness har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Meget professionel håndtering af hele processen, fra eventyret er bestilt online, til kommunikation i planlægningsfasen, logistik, og selve eventyret over Hardangervidda.
Pure Madness har leveret de mest fantastiske rammer for et uforglemmeligt eventyr, og har mine bedste anbefalinger.
Venlig hilsen
Michael T. Pejtersen

Vastaus yritykseltä Pure Madness
Tusen takk for en opplevelse for livet!
Tusen takk for en opplevelse for livet. Herlig gjeng!
100% proff!!
God kvalitet på produktene
God kvalitet på produktene! Flotte fargar, god fasong på fleecegenser og caps. Skibrillene gledar eg meg til å ta i bruk. Ekstra pluss for å plante eit tre for kvart produkt som blir kjøpt.
Kjempe fornøyd med varene
Kjempe fornøyd med varene! God kvalitet. Enkelt å bestille og varene kom som avtalt etter et par dager 😎