Saanut 5/5 tähteä

Det bästa kosttillskott företaget i Sverige. Man känner verkligen skillnad med deras produkter, finns också väldigt mycket utbud, många smaker på pwo, protein och smaksättare.

Saanut 1/5 tähteä

Not worth it if u live in norway or outside sweden, paid 800nok in customs for some protein powder, glycerine and hydrogen carb. didnt get my protein powder and complained and they sent a new and... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som dem säger: Sveriges bästa kosttillskott. Väldigt bra är dom. Träffat dem själva och dem är trevliga bra service och bra erbjudande, priser, sortiment på produkter och kvalité på deras produkter!... Näytä lisää

1. Urheiluravintokauppa

Yrityksen kirjoittama

PumpLab erbjuder högkvalitativa och vetenskapligt backade kosttillskott för att optimera din träning och vardag. Stolt tillverkade helt och hållet i Sverige. Vårt sortiment täcker allt från pre-workout och protein till hälsa och välmående. Varje produkt är utvecklad med vetenskapligt bevisade ingredienser i effektiva doser, utan onödiga tillsatser. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Sverige. Har du frågor? Kontakta oss på info@pumplab.se så återkommer vi inom 12 timmar.

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Not worth it if u live in norway or…

didnt get my protein powder and complained and they sent a new and now i gotta pay 400nok extra because they didnt give me the protein powder when i first ordered and i had to pay extra customs for the protein powder on the first order.

they also said it was gonna be customs free…

16. huhtikuuta 2026

Bästa Gym Företag

Hej! Jag vill bara säga att jag är riktigt tacksam för era rabattkoder och att ni erbjuder fri frakt – det gör verkligen stor skillnad. Jag älskar era produkter, särskilt PWO, protein och kreatin, de håller verkligen hög kvalitet. Kommer definitivt fortsätta handla hos er!

9. huhtikuuta 2026

Leverans

Leverans? Vi får väl se, 4 dagar och inget överlämnat till DHL än trots mailet om ”your order is on the way” samma dag.

6. helmikuuta 2026

Väldigt god smak

Väldigt god smak hade problem med hög huvudvärk vid många pwo men med deras No stim PWO var det inga problem alls med det kan inte rekommendera mer 10/10

8. tammikuuta 2026

Sveriges bästa kosttillskott

Sveriges bästa kosttillskott. Använder deras produkter dagligen och är alltid lika nöjd. Smakar inte kemikaliskt som mycket annat gör hos andra företag, är alltid lika nöjd hos pumplab.

13. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Leveransen fick väldigt mycket problem

Leveransen fick väldigt mycket problem, första gången när den kom fram fick vi aldrig ett meddelande om att plocka upp den( inte pumlabs fel ) sedan nästa gång den blev shippad så kom det aldrig fram och de tappade bort burkarna (2st påsens peach). Men nu fick jag tillbaka pengar och 3st burkar uranium. Synd att det tog så mycket problem och tid med shippningen men väldigt glad med utkomsten!

4. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin