Købte to for en måned siden, som jeg lige har taget i brug. Den ene holder strøm i 20 minutter den anden i 30 minutter. De sidste 5 minutter uden kraft. Er så skuffet. Havde forventet mindst to timer... Näytä lisää

Virkelig god service. Jeg fik hurtigt svar og hjælp i forhold til tragtstørrelse, og det er den første pumpe, jeg har prøvet, som har fungeret godt! Den er også rigtig nem at samle og bruge.

Det er en forretning der forstår sig på mennesker. Waouw en service altså! Fantastiske produkter og ypper lækker og ikke mindst hurtig service. Stor tak til Vibeke - som yder en fantastisk servic... Näytä lisää

Pumpia brystpumpen har levet fuldt op til forventningerne. Den er nem at anvende, sidder behageligt og fungerer effektivt. At den er trådløs og uden generende slanger gør det muligt at bruge den dis... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike

Pumpia CPH er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i innovative løsninger til ammende mødre. Virksomheden tilbyder en stilren, bærbar og lydsvag elektrisk brystpumpe, der er designet med fokus på komfort, effektivitet og brugervenlighed. Med en lang batterilevetid og en kompakt størrelse gør Pumpia CPH det nemt for mødre at pumpe mælk, uanset hvor de befinder sig. Pumpia CPH lægger vægt på høj kvalitet, hurtig levering og kundetilfredshed. Derfor tilbyder virksomheden en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så kunderne trygt kan prøve produktet. Med en mission om at gøre ammeoplevelsen mere fleksibel og bekvem er Pumpia CPH en pålidelig partner for mødre i en travl hverdag.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Dårlig retur

Dårlig retur. Skal skrive en mail og modtager en sur mail tilbage med blot en adresse, hvor der ikke fremgår returlabel eller postnummer.
Dårlig service!!

6. maaliskuuta 2025
Pumpia CPH-logo

Vastaus yritykseltä Pumpia CPH

Kære Karoline Jørgensen

Vi beklager, hvis returprocessen ikke har været tydelig. Du har modtaget returadressen, men hvis der mangler oplysninger som returlabel eller postnummer, sender vi dem straks.

Vi ønsker at gøre returprocessen så enkel som muligt og tager din feedback til os. Kontakt os gerne, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen
Pumpia CPH

Kæmpe anbefaling!

Jeg købte Pumpia elektriske brystpumpe til min kusine som en gave, og hun er virkelig glad for den! Hun siger, at den er super nem at bruge, stille og meget behagelig. Den har gjort hendes ammeoplevelse meget lettere, især når hun er på farten. Hun elsker, hvor kompakt og nem den er at rengøre, og batteriet holder længe. Det var helt klart en god investering, og jeg er så glad for, at det har gjort hendes hverdag nemmere! Kan varmt anbefales!

19. maaliskuuta 2025
Pumpia CPH-logo

Vastaus yritykseltä Pumpia CPH

Kære Niklas

Wow – tusind tak for den skønne anmeldelse og den kæmpe anbefaling! Hvor er det fantastisk at høre, at din kusine er så glad for brystpumpen, og at den har gjort hendes hverdag som mor lidt nemmere – især på farten.

Vi bliver altid så glade for at høre, når vores produkter gør en reel forskel, og vi er virkelig taknemmelige for, at du valgte at give Pumpia som gave.

Tak fordi du delte oplevelsen – det betyder meget for os!

De bedste hilsner,
Pumpia CPH