3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Frokostmenu

Vi havde reserveret bord til kl. 15.30 og kunne ikke få frokostmenuen, hvorfor vi gik igen. Dette er hvad der stod i reservationsbekræftelsen: Vi gør opmærksom på, at vi på dage, hvor Royal Arena har koncert, forbeholder os retten til udelukkende at servere vores koncertmenu i tidsrummet 16:00 - 19:00.

19. syyskuuta 2025

Ok burger

Ok burger, fik kogte kartofler til??
Dårlig betjening af Servitricen. Der kommer stort selskab om halv time så i må vente med at få mad. Ok men nu har vi bestil maden og spist den og der er stadig helt tomt på cafeen
Seriøst.

31. elokuuta 2025

Mega ringe service

De har en tjener til 100 mennesker dette resulterede i at det tog 40 minutter for at få sin ret (morgenmad ad libitum to timer).
Maden var god men den ringeste service i hovedstaden.

29. maaliskuuta 2025

Dejligt sted: God mad venlig betjening

Dejligt sted med meget imødekommende personale, dejlig mad og meget æstetisk anrettet brunch med alle bestillinger i små skåle. Helt utroligt prisvenligt også.
Man skal være forberedt på at tale engelsk, og at slappe af ved det mere ‘sydlandske’ tempo, som vi ‘stressede’ nordboer lige skal lære at nyde.

23. maaliskuuta 2025

Besøg på valentinsdag (Dining Week)

Besøg på valentinsdag i forbindelse med Dining Week.

Maden var ok, men betjeningen var mildest talt RINGE. Vi skulle vente 10 minutters tid udenfor i koldt vejr for at komme ind til vores bord pga. forsinkelser, hvilket er én ting, men da vi så kom ind gik der næsten en time før vi fik forretten. Vi kunne også først bestille drikkevarer på det tidspunkt eftersom vi endelig fik kontakt til en tjener, da hun kom med maden selvom vi sad i al den tid med menukort foran os og forsøgte at få øjenkontakt med tjenerne. Derudover var de også lidt langsomme til at komme med hovedretten. Vi fik generelt den fornemmelse at der var alt for få tjenere på gulvet, som derudover heller ikke var specielt opmærksomme på når vi, gæster, forsøgte at få kontakt til dem.

14. helmikuuta 2025

Utrolig lækkert smørrebrød

Utrolig lækkert smørrebrød! Klar anbefaling til andre, og vi vil meget gerne bestille fra Puls igen!

Vi havde bestilt 115 stykker smørrebrød til privat arrangement hjemme hos selv. Smørrebrødet var klar til afhentning til aftalt tid, og det var pakket i smarte små bokse, så det hurtig kunne sætte ovre på egne fade, da vi kom hjem.

Vi havde bestilt fem slaps smørrebrød: rødspættefilet, kartoffel, avokado, æg & rejer samt roastbeef. Alle madder var af rigtig høj kvalitet med en masse lækker fyld - en hel filet på hver mad inkl. stort stykke citron, en hel avokado på hver mad inkl. lækker dressing og syltet tomat, fire små lækre kartofler på hver mad inkl. bacon, to æg og mange lækre friske rejer på hver mad og fire skiver roastbeef på hver mad. På serveret på lækkert og friskt rugbrød. Hver mad var flot anrettet, og det var meget appetitligt! Vores gæster var meget udfordret på, hvad de skulle vælge :)

Det passede fint at have to stykker pr mand. Nogle gæster tog et tredje stykke, fordi maden var så lækkert, og ikke så meget fordi der var plads i maven.
Vores gæster roste maden meget og spurgte, hvor vi havde købt det.

Vi var yderst tilfredse med, at vi bestilte mad fra Puls. Vi havde også en super dialog med restauranten, som tilbød at vi selv kunne vælge hvilke madder, vi gerne ville have, eller at kokken kunne sammensætte for os.
Vi vil uden tvivl kontakte Puls næste gang, vi skal holde et både større eller mindre selskab. Tak for det!

1. helmikuuta 2025

Fik hævet penge 2 gange på min kort da…

Fik hævet penge 2 gange på min kort da jeg var på besøg.
Jeg fik at vide at jeg bare skulle skrive en mail for at få pengene retur. Det var ikke noget problem. Det har jeg gjort flere gange med dokumentation.

Men efterfølgende svarer de ikke på mails eller beskeder på Facebook.
Da jeg bor i den anden ende af lande kan jeg ikke bare komme fordi.

Virkelig dårlig stil.

14. lokakuuta 2024

Vi blev modtaget af smilende tjenere…

Vi blev modtaget af smilende tjenere som hele vejen leverede rigtig god service og venlighed. Vi fik en behagelig oplevelse med masser af god mad og vin i hyggelige omgivelser. Et sted vi skal besøge igen inden så længe.!

29. toukokuuta 2024

Virkelig ærgelig oplevelse.

Virkelig ærgelig oplevelse.
Der var booket alt for mange mennesker ind, ren penge maskine og ingen hygge. Tjener undskyldte at der var tager beslutning om at overbooke, men det viser en ligegyldig over for kundernes oplevelse.
Gik efter 30 min, da det ikke var til at være derinde.
Der er rettet henvendelse til restaurant, uden svar.

26. lokakuuta 2023

Hvis du er til smagsløse nuancer af…

Hvis du er til smagsløse nuancer af service og 3-retters menu så er Puls Kitchen og bar helt sikkert noget for dig - hvis ikke, så hold dig langt væk.

Min veninde og jeg havde booket bord på Puls til dining week 2023 med forventninger om en lækker forudbestemt og forudbetalt 3 retters menu hos et nyt og spændende sted, som desværre blev første og sidste gang vi besøgte.

Da vi blev taget imod, spurgte de om vi havde bestil dining week hvilket vi bekræftede og blev henvist til et bord i håb om at maden var klar til tiden. En anden tjener kom med et drikkekort. En tredje tjener kom for at modtage vores bestilling på drikkevarer og spurgte om vi ikke skulle have mad også? Jo vi har bestilt dining week?

Vi får vores drikkevarer og tiden går.. og går...
En servitrice kom og spurgte om vi havde bestilt mad, og igen måtte vi fortælle at vi jo havde booket dining week- altså har de overhovedet styr på deres borde ?

Vi sad og ventede i 40 min før personalet kom til os og fortalte at de beklagede ventetiden, men at de have overbooket sig selv i aften, så de kunne ikke følge med i køkkenet, men at vi ville få vores mad om lidt.

Forrettet, laks, blev serveret samtidig med at nabobordes 2 tallerkener var i tjenerens anden hånd, stablet nærmest oven i hinanden. Der blev nok sparet en lille gåtur til køkkenet..
Laksen blev præsenteret og smagte ok, men var intet særligt.

Yderligere en god halv time efter vores tallerkener var taget af bordet, blev der sat 2 hovedretter foran næsen på os, uden øjenkontakt eller præsentation af maden, ikke engang et velbekomme, før man så forhastede skosåler løbe væk.

Denne hovedret var decideret smagsløs ! Braiseret oksekød i vandlage, overkogte kartofler og over-kogte babymajs der ikke havde set nærheden af en grill som ellers påstået i deres menu.. helt og aldeles krydderi-fri hovedret.
Vidst nok kom tjeneren og spurgte om maden smagte, men da vi sagde at det faktisk ikke var særlig godt, så var hendes reaktion at sige "nå okay" og løbe videre ned til et andet bord. Hvorfor spørge hvis du er ligeglad med kundens svar?

Som et plaster på såret over de lange ventetider, tilbød de en gratis kaffe til desserten. Plus point for det. Men da vi ikke drikker kaffe spurgte vi pænt om vi ikke blot måtte få vores drikkevarer gratis i stedet for. Tjeneren forstod ikke og ville give os 2 nye Sodavand, men vi udpenslede at vi ikke var færdige og ikke ønskede mere at drikke, men at vi blot ikke ville betale for de 2 Sodavand som allerede stod på bordet.
Ca 5 min efter kommer en 4. tjener ned med 2 Sodavand.... vi må pænt afslå og sige at det ikke var aftalen og han gik igen og hældte begge ud i vasken.

Desserten, creme brule, blev serveret før vores hovedret tallerkener blev taget af bordet, det total Kaos på et meget lille bord. Desserten var ganske udmærket og faktisk aftenens højdepunkt, selvom de "friske bær" bestående af 2 indtørrede blåbær ikke var just prangende.

Da vi så rejser os for at gå, kommer en tjener løbende med dankort automaten for at få betaling for drikkevarerne. Den 30 sek lange kunstpause, hvor vi alle 3 kigger på hinanden i stilhed, får hende til at indse at det var disse 2 Sodavand som vi havde aftalt at få på deres regning og hun måtte beklage igen..

Alt i alt var det meget forhastet, kaotisk og stressende at være på resturanten, der var på ingen måde styr på hverken bestillinger, borde eller kommunikationen mellem tjenerne. Og så var maden ganske enkelt kedelig. Bestemt ikke et besøg værd.

16. lokakuuta 2023

Perfekt!

Vi havde en børnefri aften, og besluttede at det skulle nydes med noget god mad, vi prøvede Puls i Ørestad, og jeg vi blev meget positivt overraskede, har kørt mange gange forbi da vi bor i området. Vi kommer helt sikkert til at stoppe op lidt mere fremover, for maden var helt fantastisk, og personalet var lige som de skulle være.

Vi fik Rib Eye med et glas ripasso som tjeneren forslog til vores rib eye - Helt perfekt!
Vi fik også en hvid chokolade mousse som der var kælet om, med en bramble (cocktail)

Selvom der var et stort selskab i rummet ved siden af, følte vi os ikke overset overhovedet, og tjeneren var rolig og venlig, fine toilet forhold.

Alt sad lige i skabet og vi kommer helt sikkert igen!

Burde have 6 stjerner men i må nøjes med "max".

Vi ses snart igen 👍

24. kesäkuuta 2023

Mega god mad og hurtig service

Mega god mad og hurtig service
Da vi bestilte en milkshake havde de ikke flere bananer og med det samme løb de over i Bilka får at hente nogen og kom ca. 5 min efter maden kom.
Da vi fik det varmt fik vi lov til at åbne døren og lukke den mår vi fik lyst. Mega søde arbejdere.

5. maaliskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili