Tee se päätös!
Olin n. 110kg/183cm, rasvaa oli päässyt kertymään melkoisen paljon. Terveyden ja jaksamisen kanssa oli paljon ongelmia. Tein päätöksen lähteä valmennukseen mukaan ja halusin saada itseni takaisin hyvään kuntoon sillä työarkeni on kiireistä ja melko fyysistä. Lisäksi perheessäni on kaksi lasta, vaippaikäinen sekä kohta yläasteelle menevä kundi.
En siis lähtenyt valmennukseen pelkästään itseni vuoksi, halusin myös toimia esimerkkinä ja esikuvana omalle jälkikasvulle. Lapsille kun on vaikea opettaa elämään terveellisesti ja pitämään itsestään huolta jos ei sitä itse kuitenkaan kykene tekemään.
Valmennuksessa mukana oleminen on ollut jopa helppoa ja melko vaivatonta sillä valmentajat siellä ruudun takana on yhtälailla ihmisiä. He myös ymmärtää että sinäkin olet ihminen. Matkan varrella kun tulee muuttuvia tilanteita ja haasteita, niin juurikin se ihminen siellä toisella puolella osaa simuloida sitä tilannetta todella hyvin ja kykenee yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisemaan niitä pulmia siten että ne toimii ja olisi mahdollisimman hyvin toteutettavissa myös muuttuvissa olosuhteissa.
Lisäksi oman valmennusmatkani aikana olen saanut vuoren kokoisen mentorin jonka elämän arvot ja mentaliteetti heijastuu vahvasti myös omassa elämässä🫶🙏
Tällä hetkellä, n. 9kk myöhemmin:
Painoa on 88kg, rasvaa on palanut todella paljon, lihakset on kehittynyt, mieli on levollinen ja hyvinvoiva. Terveydelliset ongelmat on jäänyt kokonaan pois (kaikki). Ja senttejä on lähtenyt runsaasti pois.
Suosittelen lämpimästi valmennusta oikeastaan ihan kenelle vaan, omasta kokemuksesta voin sanoa että kiireinen pikkulapsiarki sekä kiireinen työelämä ei ole este tai edes hidaste tälle valmennukselle. Päinvastoin. Jos on olemassa ongelma, on myös olemassa ratkaisu.
Isoin työ oli tehdä päätös ja antaa vastuu ammattilaisen harteille. Riittää kun olet avoin ja rehellinen sekä itsellesi ja valmentajalle, silloin se työ on molemmille helppoa ja palkitsevaa👊😎💪
7. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu