Liam is a great trainer - he pushes you all the time and makes sure you are using every muscle during the session
It’s been an absolute blast training at the PT factory during this 2-month buddy training program. Top-notch facilities and always friendly staff! Mikkel, our “taskmaster” with a whip, is a gem—super... Näytä lisää
Super godt træningsforløb, hvor vi bliver instrueret i at løfte korrekt med passede vægt, som gradvist øges individuelt under kyndig vejledning af vores coach. Vores coach er rolig og venlig og... Näytä lisää
PT Fabrikken er dit private personlige træningscenter. Vi er grundlagt med formålet at skabe trygge og udfordrende rammer for dig og dine målsætninger. Vi tager en professionel og individualiseret tilgang til hver enkelt klient og medlem, og arbejder ud fra kvalitet frem for kvantitet. Uanset om målsætningen er en livsstilsændring, et vægttab, muskelopbygning eller noget helt andet, står vi klar med faciliteterne og kompetencerne til at hjælpe dig i mål med en holdbar løsning. Vi ser frem til at se jer i centret. Liam
Abildvej 5G, 5700, Svendborg, Tanska
- info@ptfabrikken.dk
- ptfabrikken.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Liam er faglig dygtig, ambitiøs og engageret
Liam er faglig dygtig og ambitiøs, motiverende at arbejde sammen med og utrolig sympatisk.
Jeg har brugt Liam som personlig træner i mange år og det er den bedste investering jeg har lavet - investeringen i et godt helbred.
Jeg kan på det varmeste anbefale Liam som personlig træner uanset om det er genoptræning eller velvære ved at have en stærk krop.
Fair priser og sindssygt god træning
Fair priser, og sindssygt god træning. Jeg har selv gået ved Liam i over 2 år, og har tænkt mig at fortsætte.
Fantastisk center
Jeg fik et personligt tilrettelagt forløb efter en god og informativ samtale med Ulrik og Liam. De var super gode til at lytte til mine fysiske udfordringer og ligge en realistisk plan. Herefter fortsatte jeg med personlig træning af Ulrik som helt uden tvivl får min højeste anbefaling! Virkelig kompetente trænere og professionelt/hyggeligt lille center!
God personlig træning gennem ca. et par år, hvor der er rigtige gode resultater og væsentlig bedre helbred. Liam er virkelig god personlig træner.
God personlig træning gennem ca. Eet par
Stærk mor
Jeg kan kun anbefale Liams 'stærk mor' hold - hvordan end din fødsel har været. Liam er en behagelig træner, der skaber tryghed, god stemning og tilpas udfordring til (igen) at blive en stærk mor.
Stærk Mor
Jeg startede ved Liam på et ‘Stærk Mor’-hold målrettet kvinder og efterfødsel. Liam formåede helt fra starten at skabe nogle trygge rammer for os deltagere, således vi kunne rette fokus på at udfordre os selv. Trods deltagelse på et hold har Liam haft øje for hver enkelt deltagers styrker, udfordringer og skader - og været hurtig til at finde alternative øvelser ved uhensigtsmæssig smerte eller ved skade(r). Han har på sin kærlige og drillende facon skubbet til os hver især med henblik på at skabe personlig træningsmæssig udvikling.
Personligt har jeg glædet mig til hver eneste træning (selvom det har været hårdt) og jeg kan kun give Liam og PT Fabrikken mine varmeste anbefalinger ❤️
Kæmpe anbefaling
Privat træningscenter med gode faciliteter, og i trygge rammer. Jeg kan 100% anbefale Liam og PT Fabrikken til alle, der ønsker at investere i sig selv.