Bardzo wygodna forma obiadków dla mojego psa, świeże racje dzienne, porcje można zwiększyć/zmniejszyć w zależności od zapotrzebowania kalorycznego psiaka. Dość duży wybór smaków przez co pies ma uroz... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Moje psiaki od pierwszego kęsu pokochały jedzonko z Psiego Bufetu. Nie było żadnych problemów z wprowadzeniem go do stałego posiłku dnia. Przesyłka dostarczona na czas pod same drzwi i przede wszystki... Näytä lisää
Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Näytä lisää
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Malo opisany sklad
Malo opisany sklad, za dużo przypraw, smierdzi,nie polacam.
Nie kupujcie tego

Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Podczas zamawiania pakietu próbnego przez jakiś błąd systemu nie założyło się konto natomiast pieniądze a karty zostały pobrane 23.04. Mamy 08.06 dobrej pory nich nie zwrócono. Towar nie został wysłany, dostarczony. Kontakt mailowy i telefoniczny nic nie daje . Ciągle te same tłumaczenia,widzą że konto joenutworzylo się,system zwróci pieniądze automatycznie na kartę do 110 dni. No i finalntqki że nadal nie mam rozliczenia zwrotuSprawe kieruje do UOKiK

Vastaus yritykseltä PsiBufet
Moja sunia w pełni zaakceptowała gotowe…
Moja sunia w pełni zaakceptowała gotowe posiłki. Zapach i wygląd, jak domowe jedzenie.
Dostawa w terminie wybranym osobiście. Zamówienie zmieniłam bez problemu. Długo wahałam się, ale nie żałuję 👍
Dla nas super
Dla nas super! Nie mamy żadnych problemów z dostawą, można w bardzo łatwy sposób zmienić ilość jedzenia, wybrać różne smaki i dostosować jedzenie pod alergeny. Oczywiście najważniejsze zdanie ma nasz zwierzak, a więc tak, sunia mówi, że bardzo dobre i zostawia łapke w góre. Wcześniej mieliśmy problemy z jej żołądkiem, dużo wizyt u weterynarza i do tego nie chciała jeść specjalistycznych karm.. Psi bufet został zaakceptowany przez weterynarza, dodatkowo bardzo nas cieszy zwiększenie zawartości mięsa w paczkach. ❤️
Razem z Rumi polecamy☺️
Posiłek dla mojego zwierzątka jest…
Posiłek dla mojego zwierzątka jest super. Na poczatku Bibi była zachwycona, później lekko emocje opadły aby obecnie powrócić z apetytem, chociaż nie tak jak na poczatku. Posiłki sa naturalne i smaczne dla zwierzaka. Sa perfekcyjnie przygotowane. Jedyna dla mnie jako kupującego to cena jak jest juz po promocji ☹️😔 ale czego sie nie robi dla pupila i za dobre posiłki
Jak zawsze jesteście niezawodni
Jak zawsze jesteście niezawodni. Doceniam zmianę opakowań. Wasz marketing jest cudowny. Tokyo dziękuje!
Wymuszanie.
Firma wysłała przesyłkę bez pobrania płatności z karty i następnie wymusza pobranie płatności za przesyłkę którą nie odebrałam.

Vastaus yritykseltä PsiBufet
Generalnie jest wszystko ok tylko że…
Generalnie jest wszystko ok tylko że dostawca powinien dawać znać telefonicznie że zaraz będzie pierwszy raz zostawił paczkę przed lokalem gdzie jest ulica parking i wiele osób chodzi a prosiłem o kontakt telefoniczny abym mógł przyjechać pod lokal druga dostawa też zostawiona pod drzwiami bez dzwonka lub sygnału z mojej strony nie powinno być tak po to są podawane numery telefonu żebym dać znać że za chwilę będzie dostawa
Dla mnie najważniejsze jest to że mój…
Dla mnie najważniejsze jest to że mój Hektor jest zachwycony jedzonkiem, żadnych problemów zdrowotnych, dostawa pod drzwi jest bardzo wygodna
Rozczarowanie stałego bywalca
Wszytko fajnie tylko dla stałych klientów powinny być jakieś gifyy okazjonalne.
Bardzo dobre jedzenie
Bardzo dobre jedzenie, piesek uwielbia. Jedynie jagnięcina jest za tłusta i pojawiają się po niej wymioty żółcią i rozwolnienia.
Witam dzisiejsza przesyłka była…
Witam dzisiejsza przesyłka była rozmrożona nawet wkłady które mają chłodzić były rozmrożone ostatnio było super teraz jestem niezadowolona a pozatym nie dostałam ani jednej paczki wołowiny chociaż zamawiałam za to było prosię

Polo uwielbia PsiBufet
Świetny kontakt z klientem, pyszne jedzenie dla pupila - miska jest zawsze wylizana:), zdrowe smaczki . Możliwość dostawy w nocy.
Piesek zadowolony.Miska zawsze wylizana…
Piesek zadowolony.Miska zawsze wylizana do czysta.Zero rewolucji z brzuszkiem.I my i Bueno jesteśmy zadowoleni
Dostajemy jedzonko
Dostajemy jedzonko, które dobrze toleruje mój psiak. W momencie kiedy wielkość saszetki jest niedostępna, firma wysyła saszetki tego samego rodzaju, ale np. większe.
Wszystko super!
Solidnosc
Solidnosc. Jakosc. Pies wyjada cala oferowana porcje.
W końcu nasz niejadek zjadł obiadek :)
W końcu nasz niejadek zjadł obiadek :) a tak serio, nasz pies jest mega wybredny, a Psi Bufet w końcu to zmienił i zajada z chęcia :) dziękujemy!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.