Moje psiaki od pierwszego kęsu pokochały jedzonko z Psiego Bufetu. Nie było żadnych problemów z wprowadzeniem go do stałego posiłku dnia. Przesyłka dostarczona na czas pod same drzwi i przede wszystki... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Näytä lisää
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mój piesek wcina indyka z warzywami aż…
Mój piesek wcina indyka z warzywami aż jej się uszy trzęsą. To chyba najlepsza rekomendacja.
Moj pies jest na etapie testowania
Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedzenie ładnie pachnie, wygląda apetycznie, kupa w normie, dzięki Wam mam więcej czasu dla psa, bo nie muszę gotować.
Nocne dostawy są idealne
Nocne dostawy są idealne
jedzenie jagnięcina i kaczka bardzo smakuje moim pieskom 🐕
Super szybka dostawa mimo ciepła…
Super szybka dostawa mimo ciepła jedzenie zamrożone.
Piesek je ze smakiem .
Uwielbia to.
Nie może się doczekać kolejnej porcji.
Podjada drugiemu.
wszystko bardzo dobrze
wszystko bardzo dobrze
od zamówienia przez dostawę po jakość dań dla pieska
Dobry skład
Dobry skład. Dostawy na czas piesek szczęśliwy najedzony
Nie POLECAMY !!!
Przez długi czas byliśmy bardzo zadowoleni z PsiBufet i nasze dwa psy chętnie jadły Wasze posiłki. Niestety od około miesiąca, po zmianach w recepturze lub produkcji, sytuacja diametralnie się zmieniła.
Oba psy regularnie mają rozwolnienie i wyraźnie gorsze samopoczucie po jedzeniu. Początkowo myśleliśmy, że to przypadek, ale problem utrzymuje się od dłuższego czasu i występuje u obu psów jednocześnie. Po odstawieniu posiłków objawy ustępują, a po ponownym podaniu wracają.
Jesteśmy bardzo rozczarowani, ponieważ wcześniej nie było żadnych problemów. Wygląda na to, że coś zmieniło się w jakości lub składzie produktów. Szkoda, bo była to karma, którą chętnie polecaliśmy, a teraz nie możemy tego robić. Mam nadzieję, że firma dokładnie sprawdzi, co się zmieniło, bo zdrowie zwierząt powinno być absolutnym priorytetem.

Super karma
Super karma. Moja psica uwielbia. A ja mam pewność że je zdrowo i smacznie. Psibufet to ogromne ułatwienie życia dla psa i jego właściciela.
Jak zawsze na czas
Jak zawsze na czas, świetnie zapakowane i mimo upałów, dzięki Goodspeed i nocnej dostawie, wszystko zamrożone trafiło do zamrażalnika :) Nasz terier mega zadowolony z chłodnego posiłku :D
SmakowiteJedzenie psu smakuje i nie ma żadnych…
Jedzenie psu smakuje i nie ma żadnych kłopotów trawiennych.
Psia seniorka z wieloma nietolerancjami
Wahaliśmy się czy u psicy ze skomplikowaną historią zdrowotną układu pokarmowego oraz po prostu psiej seniorki w jednym decydować się na gotowe jedzenie,ale Psi Bufet to był strzał w dziesiątkę!
Psica odkąd je Wasze WołoweLove czuje się dobrze,jej brzuch nie wariuje,a waga utrzymuje się na względnie stałym poziomie. Zwierz zjada posiłki i smaki z ogromnym apetytem :)
Od nas jeszcze prosilibyśmy o promocję dla STAŁYCH klientów - warto doceniać też ludzi i psy wierne Waszej marce :)

Mam problem bo zauważyłem
Mam problem bo zauważyłem , że Moli od wczoraj nie chece pić wody , czy to nie po tym jedzeniu

Vastaus yritykseltä PsiBufet
Wygoda i niezmiennie wysoka jakość
Wcześniej gotowałam psu sama, miałam z tym móstwo pracy. Teraz karma przyjeżdza pod same drzwi, jest poporcjowana, w wybranych przeze mnie smakach, ktore mój pies uwielbia. Po tym jak funkcjonuje moja suczka i jak świetnie wygląda wnioskuję, że karma spełnia swoją rolę w 100%! Jedyny minus - cena, dość wysoka, na pewno nie każdego stać :(
Polecam bardzo
Polecam bardzo
Mój pies zachwycony i wielka wygoda.
Jedzenie świeże,pachnące.
Ta firma wszystko robi wyśmienicie!
Wjszystko świeże mój piesek uwielbia to…
Wszystko świeże mój piesek uwielbia to jedzonko i swietnie sie po nim czuje polecam z całego serca
Dobrze skomponowane jedzonko dla pupila
Emi jest na TAK…
Nasz Emi po wprowadzeniu Psiego bufetu bardzo szybko przyzwyczaiła się i zaakceptowała zmiany nawyków żywieniowych. Bardzo szybko też zobaczyliśmy zmiany u Niej takie jak zmniejszenie zacieków pod oczkami i przebarwień w okolicy ogonka. Nie gryzie się już tak jak wcześniej i zawsze z niecierpliwością czeka na posiłek.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.