idealne ui, szybka odpowiedź
Szczerze - idealny hosting - bota discord, jak i serwery Minecraft, piękne UI, wszystko łatwe do użytkowania, odpowiedź od pejpalka (admina) była mega szybka, ślicznie polecam ❤️

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Oferujemy szybki i niezawodny hosting Minecraft, serwery VPS oraz serwery dedykowane, zapewniając doskonałe warunki dla Ciebie i Twoich usług. Łączymy stabilność, wydajność i elastyczność, oferując infrastrukturę gotową na każde wyzwanie.

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Super pomoc techniczna. Super jest możliwość wykupienia serwera na 7 dni.

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Bardzo fajny hosting korzystam na moims erwerze

Szybki support, nawet nie trzeba pisac a wiedzą co mają zrobić <3

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Bardzo fajny hosting – serwery działają stabilnie, na tickety odpowiadają w 2-4 min , więc podsumowując obsługa naprawdę szybka i pomocna a zwłaszcza dziekuję całej ekipie za pomoc i za zaangażowanie, doslownie każdy admin a nawet właściciel pomigli mi rozwiązać problem . Mogłoby być trochę więcej silników zwłaszcza silnika Spigot, ale te najpopularniejsze już mają, więc nie przeszkadza. Ogólnie bardzo polecam!

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Hosting świetny, support bardzo pomocny oraz stabilne potężne serwery. korzystam z usług pshosta już prawie 2 lata (prawie od początku) i nigdy mnie nie zawiódł. Polecam każdemu

Vastaus yritykseltä psHost.pl
usługi które są oferowane przez firmę są profesjonalne i stabilne nie ma problemów z serwerami wykupionymi usługi mają ceny bardzo atrakcyjne support jest bardzo pomocny na psHost można mieć uruchomiane bardzo duże projekty serwery są technicznie bardzo dobrze zoptymalizowane do pracy na serwerach nie doświadczysz dużego pingu ani tak zwanych lagów jeśli chcesz mieć projekt który będzie działać stabilnie to właśnie w tej firmie pshost.

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Od momentu przejścia na własny ASN i zmiany dostawcy ochrony skończyły się problemy z timeoutami i packet lossami. Serwery wydajne, stałe 20TPS przy około 90 graczach, support szybko odpisuje i przede wszystkim jest miły. Polecam bardzo serdecznie.

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Korzystam z hostingu już trochę czasu. Bardzo ładny, oraz łatwy w obsłudze panel. Pomoc? Bardzo szybka i skuteczna. Polecam serdecznie!

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Bardzo dobra obsługa klienta oraz jakość wykonywanych usług, polecam

Vastaus yritykseltä psHost.pl
fajnie smiga wszystko dziala ten teges support tez gicior

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Polecam z całego serduszka, hosting wydajny oraz stabilny, administracja pomocna oraz ekspresowa.

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Usługi działają bez zarzutu, panel jest prosty i intuicyjny, VPS-y szybkie i stabilne, a support na ticketach profesjonalny i konkretny

Vastaus yritykseltä psHost.pl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.