Pscallme Arvostelua

1 244
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Werd netjes gebeld ivm reparatie van een gebroken armband om de mogelijkheden af te spreken. Daarna werd alles volgens afspraak afgeleverd. Mooie sieraden, soms wel aan de prijs, maar ze blijven ook l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, spontane dames om je eerlijk en goed advies geven (gaat hen zelfs niet om het duurste artikel), wat mooier staat of niet, de keuze blijft natuurlijk bij de klant. Toppers allemaal!!!

Saanut 5/5 tähteä

Pscallme, Geeft een snelle reactie Mooi verzorgd en ingepakt verzonden Sieraden zijn van goede kwaliteit Ook een gewaardeerd cadeau! met verjaardag of feestdagen! Heel blij met al mijn aankopen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had op Ibiza ( restaurant Medunia) een armband gekocht. Echt prachtig, met een medaillon van “ love you to the Moon and back”. Alleen nu was er iets mis met de armband. Ik heb via Instagram conta... Näytä lisää

1. Koruseppä

Yrityksen kirjoittama

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

Erinomainen

(1 244)

608 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Kapotte armbandjes snel gerepareerd en…

Kapotte armbandjes snel gerepareerd en zelfs de gevraagde wijziging doorgevoerd

Vastaus yritykseltä Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle reparatie en dat we ook de gewenste aanpassing voor je hebben kunnen uitvoeren. We wensen je heel veel plezier met je armbandjes!

Saanut 5/5 tähteä

Prima service. Snelle levering.

Snelle levering. Prima service!

Vastaus yritykseltä Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

Mooie sieraden

Mooie website en een snelle verzending

30. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze sieraden, de website en de snelle verzending. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige producten welke wij al 15…

Prachtige producten welke wij al 15 verkopen in onze winkel SEBASTIAN MODE in Alphen aan den Rijn. Goede nabestelmogelijkheid en reparatie service.
Wij houden van PSCALLME

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor jullie prachtige review! Wat bijzonder dat jullie onze sieraden al zoveel jaren met succes verkopen bij Sebastian Mode. Bedankt voor de fijne samenwerking en jullie enthousiasme voor PScallme. Op naar nog veel mooie jaren samen!

Hele fijne online winkel

Hele fijne online winkel, goed en makkelijk. Mooi gif box erbij. Ik raad deze winkel absoluut aan!!

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en dat alles goed en gemakkelijk verliep. Ook leuk dat de giftbox zo in de smaak viel!

Very nice ring

Very nice ring

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je ring. Wij wensen je er heel veel draagplezier mee.

The whole experience

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Thank you for your 5-star review. We're delighted to hear you enjoyed the whole experience. We look forward to welcoming you again soon. Team PScallme.

Na mijn bestelling

Na mijn bestelling, een hele lieve, leuke persoonlijke mail ontvangen op mijn vraag welk collier er het beste zou passen bij de hanger ook gelijk mail gekregen met link welke colliers het beste bij de hanger zou zijn.
Zal zeker meer bestellen

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Wat een mooie review, dank je wel. Het persoonlijke contact met onze klanten vinden we één van de leukste onderdelen van ons werk, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.
We hopen dat je veel plezier hebt van je hanger en de ketting die erbij past. En natuurlijk zien we je graag weer terug bij een volgende bestelling! Liefs Team PScallme

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit is top en de volgende dag al…

Kwaliteit is top en de volgende dag al afgeleverd. Prima😉

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Dank je voor je mooie review. Fijn dat de kwaliteit naar wens is en dat je bestelling zo snel is bezorgd. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop of Brandstore. Liefs Team PScallme

Saanut 5/5 tähteä

Hele vriendelijke meiden om te helpen .

Hele vriendelijke meiden om te helpen .
De koffie staat altijd klaar , en heel veel geduld

Vastaus yritykseltä Pscallme

Bedankt voor deze lieve woorden en de 5 sterren. We vinden het heerlijk om onze klanten te helpen en nemen daar graag de tijd voor. En natuurlijk staat de koffie altijd klaar! Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel. Liefs Team PScallme

Super netjes

Vastaus yritykseltä Pscallme

Dank je wel voor de 5 sterren. Fijn dat je onze service als netjes hebt ervaren. Liefs Team PScallme

Saanut 5/5 tähteä

netjes en erg goed verpakt.

netjes en erg goed verpakt.
ook snel
groetjes Kitty de knegt.

Vastaus yritykseltä Pscallme

Bedankt voor je mooie 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je bestelling netjes verpakt was en snel is geleverd. We besteden veel zorg aan elke bestelling, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Veel plezier met je aankoop. Liefs Team PScallme

Goede service in alles.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is ontzettend leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Bedankt voor je vertrouwen in PScallme en hopelijk tot ziens!

Gezellige winkel

Gezellige winkel, hele mooie sieraden en top verkoopsters, je voelt je daar altijd welkom

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pscallme

Wat een ontzettend lieve woorden, dank je wel!
Wat fijn om te horen dat je je altijd welkom voelt in onze winkel. Daar doen we het met elkaar voor. Ook geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze sieraden en ons team. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze winkel! Liefs Team PScallme

Saanut 5/5 tähteä

Goede uitleg en heeft kennis van haar…

Goede uitleg en heeft kennis van haar producten. Benoemd ook alternatieven en kent goed het assortiment.

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie review. We vinden het belangrijk om goed mee te denken, passend advies te geven en onze klanten kennis te laten maken met de mogelijkheden binnen onze collectie.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens!

Hele mooie armband

Hele mooie armband , ik heb met klavertje vier besteld staat mooi om je pols

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je armband. Het klavertje vier is een prachtige toevoeging en geeft de armband net dat beetje extra. Fijn dat hij zo mooi om je pols staat.

Veel draagplezier gewenst en graag tot ziens!

Lekker winkelen hele fijne service

Lekker winkelen hele fijne service
Prachtige spullen💝

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo prettig hebt gewinkeld en tevreden bent over onze service. Ook geweldig om te lezen dat je onze collectie zo waardeert. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

leuke armband

leuke armband, helaas heb ik hem te groot besteld🥲en de tas die cadeau is helemaal geweldig dankjewel!

Vastaus yritykseltä Pscallme

Hartelijk dank voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe armband en dat de cadeautas zo goed in de smaak valt. Jammer dat de armband iets te groot is uitgevallen. Mocht je hierover advies willen of willen kijken naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veel plezier met je aankoop!

Liefs Team PScallme

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin