Werd netjes gebeld ivm reparatie van een gebroken armband om de mogelijkheden af te spreken. Daarna werd alles volgens afspraak afgeleverd. Mooie sieraden, soms wel aan de prijs, maar ze blijven ook l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service, spontane dames om je eerlijk en goed advies geven (gaat hen zelfs niet om het duurste artikel), wat mooier staat of niet, de keuze blijft natuurlijk bij de klant. Toppers allemaal!!!
Yritys on vastannut
Pscallme, Geeft een snelle reactie Mooi verzorgd en ingepakt verzonden Sieraden zijn van goede kwaliteit Ook een gewaardeerd cadeau! met verjaardag of feestdagen! Heel blij met al mijn aankopen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had op Ibiza ( restaurant Medunia) een armband gekocht. Echt prachtig, met een medaillon van “ love you to the Moon and back”. Alleen nu was er iets mis met de armband. Ik heb via Instagram conta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!
Koninginnelaan 93, 7315 BP , Apeldoorn, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Had al een mail gestuurd na ontvangst van het pakket.
Ik vind het super dat je ook bij bestelling van een relatief klein bedrag zo’n mooi verzorgd pakketje ontvangt

Vastaus yritykseltä Pscallme
Super mooie armband binnen gekregen voor een lieve vriendin heel blij mee

Vastaus yritykseltä Pscallme
Ik koop hier al jaren armbanden. Voor mijzelf en als kado. Ze zijn en blijven prachtig. Ik doe ze nooit af. Verkleuren niet. Mochten ze kapot gaan wordt alles netjes gemaakt.
Super blij mee

Vastaus yritykseltä Pscallme
Super leuke vrolijke hippe maar
Vooral mooie collectie.. net als de meiden in de winkel, aan de telefoon en eigenaresse. Mega goede service…
Kortom goud!! Op alle vlakken 🤩💛

Vastaus yritykseltä Pscallme
Ze waren heel duidelijk in wat ik kon verwachten qua bezorgtijd en ze hebben twee practige armbanden opgestuurd. Ik ben blij.

Vastaus yritykseltä Pscallme
Snelle levering keurig verpakt en artikel zoals beschreven!@

Vastaus yritykseltä Pscallme
Allereerst heb uk telefonisch contact gehad wat erg vriendelijk was.
Ik had hetgeen wat ik besteld heb de volgende dag nodig om iemand te verrassen.
Ondanks dat er een langere tijd voor stond heeft men er voor gezorgd dat het de volgende dag bij mij was.Top!

Vastaus yritykseltä Pscallme
Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi.
Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi.
Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

Vastaus yritykseltä Pscallme
Super snelle levering, één keer iets gehad wat niet klopte en dit werd keurig opgelost. Gewoon een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Pscallme
Snel geleverd en sieraden mooi verpakt, maar kwaliteit teleurstellend.

Vastaus yritykseltä Pscallme
Toch weer opnieuw een leuk armbandje gekocht want ze blijven echt mooi!

Vastaus yritykseltä Pscallme
ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd
super fijne service hebben ze daar
Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

Vastaus yritykseltä Pscallme
Top. Snel antwoord op vragen.
Prachtige armbanden. Ben er heel blij mee!