Syns leveringen gikk fort, negative er at frakt helt hjem er får dyr. Da andre leverandører tilbyr dette gratis. Mye ekstra tid får å hente ut pakken. Noen av produktene smaker veldig mye «pulver» å i... Näytä lisää
Hyggelig kundeservice og pakken var ordentlig pakket inn og produktet er veldig bra og helt etter det som det ble beskrevet og jeg kommer etter stor sannsynlighet til å kjøpe dette produktet igjen... Näytä lisää
Utrolige gode smaker på proteinpulverne. Får en til å faktiske drikke og bruke opp proteinpulveret og bruke det daglig. Gir ikke en kvalmende ettersmak eller bare smaker søtstoffer. Kan absolutt anbef... Näytä lisää
Mann her. Ble først var på Protein.no fra kjæresten min. Syntes det var det beste smaksmessige proteinpulveret jeg har prøvd. Jeg er en fast bruker av slim og stronger, og eplegrøten er særdeles god.... Näytä lisää
Vårt mål er å gjøre kvinner i Norge sterkere.
PROTEIN.NO C/O Logistikkcenter, 0060, Oslo, Norja
- 33 222 170
- support@protein.no
- protein.no
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Rask levering og bra produkter
Rask levering og bra produkter, samt en veldig fin shaker som ikke klumper seg.
Veldig fornøyd med varene
Veldig fornøyd med varene. Levering kom noen dager senere enn utgangspunktet
Produktene er veldig gode.
Produktene er veldig gode.
Rask levering.
Å veldig greit å få varene levert på døren.
Fornøyd!
Fornøyd hittil ihvertfall. Blir veldig kvalm av Organic Turmeric-Ginger tablettene, men det er gjerne bare meg?
Svelger også Bodyfat Burner Day og Collagen Fat Burner. Ingen effekt på disse 14 dagene ihvertfall
Rask levering og gode produkter
Rask levering og gode produkter. Protein shakene hadde utrolige gode utvalg og var lett mettende. Anbefaler på det sterkeste!
Rask og hjelpsom kundeservice!
Rask og hjelpsom kundeservice!
Kjempefornøyd med produktet og butikken
Produktene var lette å finne, veldig grei beskrivelse av de forskjellige produktene og hva man kunne forvente av de og ikke minst super rask levering
Kjapp levering
Kjapp levering, greie priser. Pulver har overraskende god smak, men kan godt tunes litt mer. Har prøvd cake dough og crispy caramel barer. Den første er helt ok, mens den andre smakte mer av espresso enn karamell, men de har god størrelse. Alt er mettende og holder sult greit unna
VELDIG positivt
VELDIG positivt! LETT å finne frem på nettsiden, produktene blir pakket samme dag eller senest dagen etter! Og kom i posten dagen etter det igjen!
Rask levering
Rask levering. Bestilte protein pannekaker som det reklameres masse om, veldig skuffet over disse. Har prøvd å lage x2 og fått samme utfall begge ganger, pannekaken smaker veldig rå inni selv om de er ferdig stekt. Har prøvd både med melk og vann, samt ulik konsistens på pannekakene. Veldig skuffet da jeg gledet meg til disse og håpet det skulle treffe på smak.

Vastaus yritykseltä Protein.no
Rask levering
Rask levering. Flere gode smaker og velge mellom. Jeg er svært fornøyd.
Strålende fornøyd
Strålende fornøyd!
Rask behandling av bestillingen og rask levering. Tross en feilpakk av ett av produktene, var kundeservice rask til å svare og gi alternativer. Veldig fornøyd med utvalg av veganske produkter også, men håper det kan bli ennå fler i fremtiden.
Kan ikke annet enn å anbefale disse!
Superduper!
Proteinpulveret er god på smak…
Proteinpulveret er god på smak anbefales, selv om det er et par ting som kunne gjøre det bedre for min gane. Litt for søtt sånn generelt, og så kunne vært mere kaffesmak på capuccino icecoffe, løste seg med å blande i litt kaffe og litt mere bærsmak på resten. Ellers har det en god konsistens og er enkelt å blande sammen, for shakeren og ballen var genial. Jamnt over veldig godt.
Gode produkter
Enkelt å bestille, grei og oversiktlig hjemmeside. De produktene jeg har prøvd har vært veldig gode. Det tok litt lengre tid enn forespeilet å få varene levert (5 dager), men jeg tror det kommer av at det var kampanje når jeg bestilte.
Elsker det!
Jeg syntes proteinpulveret til Protein.no smaker utrolig godt, syntes mange andre merker ikke kan måle seg med smak og spesielt Clear Whey proteinpulveret er helt sjukt! Elsker det! Utrolig kjapp levering og god kundeservice! Anbefales virkelig!
Pulver ville bær smaker kunstig og…
Pulver ville bær smaker kunstig og dårlig etter smak

Vastaus yritykseltä Protein.no