Syns leveringen gikk fort, negative er at frakt helt hjem er får dyr. Da andre leverandører tilbyr dette gratis. Mye ekstra tid får å hente ut pakken. Noen av produktene smaker veldig mye «pulver» å i... Näytä lisää
Hyggelig kundeservice og pakken var ordentlig pakket inn og produktet er veldig bra og helt etter det som det ble beskrevet og jeg kommer etter stor sannsynlighet til å kjøpe dette produktet igjen... Näytä lisää
Utrolige gode smaker på proteinpulverne. Får en til å faktiske drikke og bruke opp proteinpulveret og bruke det daglig. Gir ikke en kvalmende ettersmak eller bare smaker søtstoffer. Kan absolutt anbef... Näytä lisää
Mann her. Ble først var på Protein.no fra kjæresten min. Syntes det var det beste smaksmessige proteinpulveret jeg har prøvd. Jeg er en fast bruker av slim og stronger, og eplegrøten er særdeles god.... Näytä lisää
Vårt mål er å gjøre kvinner i Norge sterkere.
PROTEIN.NO C/O Logistikkcenter, 0060, Oslo, Norja
- 33 222 170
- support@protein.no
- protein.no
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Min mor bestiller fra protein.no å har…
Min mor bestiller fra protein.no å har fått levert på døren fra posten å har vært så fornøyd hun kan ikke hente pakker på grunn av at hun ikke kommer seg ut veldig dårlig til å gå nå bruker de helt hjem som ikke er hjem men til et hentested circkle k helt håpløst de tar ikke kunder seriøst mamma ble lovet at helt hjem skulle levere på døren jeg er så oppgitt hva skal man si om kundeservicen til protein som bare ikke bryr seg om kunder som sliter hva gjør vi med hennes problem helt oppgitt😡
Feil vare- kan ikke kansellere eller endre
Jeg er meget sikker på at jeg trykket på Blåbær Acai måltidserstatning, fordi det var den jeg skulle ha. Når jeg fikk bekreftelse på mail står det «Cappuccino Ice Coffee», noe jeg ikke valgte. Står i mailen at jeg hverken kan endre eller kansellere bestillingen, noe som var veldig synd, da jeg ikke foretrekker denne smaken. Bestilte 28.november, enda ikke fått pakken, forventes 9.desember. Gleden over dette
kjøpet gikk litt borte, da jeg har bestilt fra dere før og ikke hatt en dårlig opplevelse da.
Al final el servicio es una basura
Al final el servicio es una basura.
La comida es comestible pero de que sirve si tu haces tu pedido y ellos te envían la comida cuando les da la gana.
Les envías un email y te
Lo contestan la semana que viene.
Así es imposible que les vaya a ir bien.
YO NOMOES VUELVO A COMPRAR NADA m.
ORDER #4760 13 NOV 2025 151,72€
Hoy dia 24 dicen que lo enviarán …….despues de escribirles muchas veces por email y por whats up
No hacen caso,
Esto es lo que me responden hoy :
Hola Ernesto,
Disculpa las molestias. Hace aproximadamente una semana sufrimos una pequeña inundación en nuestras instalaciones y hemos aprovechado estos días para realizar una reforma de ampliación de la cocina, que ya necesitábamos debido al aumento de clientes.
Todos los suscriptores recibieron un correo automático informando de la situación, pero aun así quería contactarte personalmente para disculparme por cualquier inconveniente que esto te haya podido causar.
A partir del domingo retomamos la operativa con normalidad, así que la próxima semana podemos realizar la entrega el día que mejor te venga.
Gracias por tu comprensión.
Un abrazo,
CON TODA SU CARA DURA, Sois unos descarados.
Y les auguro un muy mal futuro.
Espero que por su bien me devuelvan el dinero.

Slim sjokolade
Kjøpt slim proteinpulver med sjokoladesmak. Denne er knallgod og smaker ikke kunstig en plass, anbefaler virkelig denne til fler!
Gode produkter
Gode produkter, gode smaker og fin pris , i tilegg til rask levering 😊
Effektiv behandling av bestilling
Rask behandling av bestilling og levering, levert på døra etter noen få dager bare.
Smaka helt jævlig
Smaka helt jævlig, fpr ikke til å svelge disse så det var bortkastet penger

Lønner seg å si fra
Sa fra om dårlig forsegling på to bokser og det ble ordnet mye bedre enn hva jeg trodde det kom til å gjøre.
Rask levering og god smak
Rask levering og veldig god smak på produktene jeg har kjøpt.
Kun for de som liker aspartam
Bestilte pasjonsfrukt-shake. Ble skuffet over den kunstige aspartam-smaken, uansett hva jeg blandet med ble det en fæl bismak, klarer ikke å bruke produktet. Og Proteininnholdet på 20g er oppgitt med melk. Faktisk bare 10 g i en porsjon pulver.

Vastaus yritykseltä Protein.no
Gode produkter og rask levering.
Nydelige produkter
Nydelige produkter, kjapp levering og fristende nettbutikk 🤩
Bra produkter, klein markedsføring
Jeg bestilte SLIM i smakene lemon curd, vanilje og cappuccino ice coffee. Lemon curd er nyyyydelig, og jeg har allerede bestilt en ny + flere andre smaker. Vanilje var kvalm, og minner meg mest om å drikke fløte. Cappuccino var også ganske kvalmende, og alt for søt.
Jeg liker produktene, men jeg kan styre meg for den sukkersøte markedsføringen med sylslanke «perfekte» damer som overhode ikke har behov for å gå ned i vekt. Det er ikke et image jeg føler meg komfortabel med, og det oppleves nesten litt flaut å si at jeg bestiller fra protein.no. Synd, når jeg egentlig liker produktene.

Vastaus yritykseltä Protein.no
Jeg er veldig fornøyd med den…
Jeg er veldig fornøyd med den produksjonen.
Andre bestilling
Andre bestilling: Sjokolade, banan, bringebær og hvit sjokolade. Nydelig alle sammen. Som nevnt tidligere, så er jordbær skuffende. Har også smakt grøt med sjokolade. Den er også god, men best med litt frukt og bær på toppen.
Veldig fornøyd med Protein.no. Enkelt å navigere på nettsiden, varene blir kjapt levert.

Vastaus yritykseltä Protein.no
Det beste pulveret jeg har smakt
Dette er uten tvil det pulveret som smaker best av alle pulvervariantene jeg har prøvd, og tro meg, jeg har prøvd mange. Dette pulveret anbefales på det varmeste. Jeg gleder meg til hvert pulvermåltid. Jeg skal gå ned i vekt, og det blir enkelt med dette pulveret, men jeg hadde faktisk også kjøpt dette pulveret og brukt det til milkshakes når jeg fikk lyst på noe godt, også hvis jeg ikke skulle gått ned i vekt. Jeg har kjøpt lemon curd, sjokolade og bringebær og hvit sjokolade. Alle smaker utmerket. Lemon curd smaker utrolig godt. Sjokolade smaker som kakao. Ikke snev av den kunstige, metalliske smaken som annet pulver jeg har prøvd, har.

Vastaus yritykseltä Protein.no
Veldig godt produkt,men savner en…
Veldig godt produkt,men savner en måleskje☺️
"Problemet" er at dette funker
"Problemet" er at "Gut Repair" funker. Glemte det 2 ganger, med noen dagers mellomrom, og plutselig var mageknip og den oppblåste magen tilbake. Blir dyrt i lengden, men nå bruker jeg den kun på morran og det holder for magen min.