Syns leveringen gikk fort, negative er at frakt helt hjem er får dyr. Da andre leverandører tilbyr dette gratis. Mye ekstra tid får å hente ut pakken. Noen av produktene smaker veldig mye «pulver» å i... Näytä lisää

Hyggelig kundeservice og pakken var ordentlig pakket inn og produktet er veldig bra og helt etter det som det ble beskrevet og jeg kommer etter stor sannsynlighet til å kjøpe dette produktet igjen... Näytä lisää

Utrolige gode smaker på proteinpulverne. Får en til å faktiske drikke og bruke opp proteinpulveret og bruke det daglig. Gir ikke en kvalmende ettersmak eller bare smaker søtstoffer. Kan absolutt anbef... Näytä lisää

Mann her. Ble først var på Protein.no fra kjæresten min. Syntes det var det beste smaksmessige proteinpulveret jeg har prøvd. Jeg er en fast bruker av slim og stronger, og eplegrøten er særdeles god.... Näytä lisää

1. Terveysruokakauppa

Vårt mål er å gjøre kvinner i Norge sterkere.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Min mor bestiller fra protein.no å har…

Min mor bestiller fra protein.no å har fått levert på døren fra posten å har vært så fornøyd hun kan ikke hente pakker på grunn av at hun ikke kommer seg ut veldig dårlig til å gå nå bruker de helt hjem som ikke er hjem men til et hentested circkle k helt håpløst de tar ikke kunder seriøst mamma ble lovet at helt hjem skulle levere på døren jeg er så oppgitt hva skal man si om kundeservicen til protein som bare ikke bryr seg om kunder som sliter hva gjør vi med hennes problem helt oppgitt😡

5. tammikuuta 2026

Feil vare- kan ikke kansellere eller endre

Jeg er meget sikker på at jeg trykket på Blåbær Acai måltidserstatning, fordi det var den jeg skulle ha. Når jeg fikk bekreftelse på mail står det «Cappuccino Ice Coffee», noe jeg ikke valgte. Står i mailen at jeg hverken kan endre eller kansellere bestillingen, noe som var veldig synd, da jeg ikke foretrekker denne smaken. Bestilte 28.november, enda ikke fått pakken, forventes 9.desember. Gleden over dette
kjøpet gikk litt borte, da jeg har bestilt fra dere før og ikke hatt en dårlig opplevelse da.

28. marraskuuta 2025

Al final el servicio es una basura

Al final el servicio es una basura.
La comida es comestible pero de que sirve si tu haces tu pedido y ellos te envían la comida cuando les da la gana.
Les envías un email y te
Lo contestan la semana que viene.
Así es imposible que les vaya a ir bien.
YO NOMOES VUELVO A COMPRAR NADA m.
ORDER #4760 13 NOV 2025 151,72€
Hoy dia 24 dicen que lo enviarán …….despues de escribirles muchas veces por email y por whats up
No hacen caso,

Esto es lo que me responden hoy :

Hola Ernesto,

Disculpa las molestias. Hace aproximadamente una semana sufrimos una pequeña inundación en nuestras instalaciones y hemos aprovechado estos días para realizar una reforma de ampliación de la cocina, que ya necesitábamos debido al aumento de clientes.

Todos los suscriptores recibieron un correo automático informando de la situación, pero aun así quería contactarte personalmente para disculparme por cualquier inconveniente que esto te haya podido causar.

A partir del domingo retomamos la operativa con normalidad, así que la próxima semana podemos realizar la entrega el día que mejor te venga.

Gracias por tu comprensión.

Un abrazo,

CON TODA SU CARA DURA, Sois unos descarados.
Y les auguro un muy mal futuro.
Espero que por su bien me devuelvan el dinero.

21. marraskuuta 2025

Hola Ernesto 🌸

Lamentamos muchísimo escuchar sobre tu experiencia; definitivamente no es así como queremos que nuestros clientes se sientan.

Desafortunadamente, no pudimos encontrar ninguna información registrada con tu nombre, así que necesitamos un poco más de detalles para poder ayudarte.

Por favor envíanos un correo a support@protein.com
, y con gusto revisaremos tu caso y lo resolveremos lo antes posible.

Gracias por avisarnos, y nuevamente lamentamos los inconvenientes 🙏🏼💗

Slim sjokolade

Kjøpt slim proteinpulver med sjokoladesmak. Denne er knallgod og smaker ikke kunstig en plass, anbefaler virkelig denne til fler!

17. marraskuuta 2025

Smaka helt jævlig

Smaka helt jævlig, fpr ikke til å svelge disse så det var bortkastet penger

30. lokakuuta 2025

Hei Alex,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding.
Vi beklager at smaken på produktet ikke falt i smak for deg – vi vet at smak er veldig individuelt, og det kan variere fra person til person.

Vi anbefaler ofte å blande pulveret med kald melk eller vann, eller tilsette det i smoothies for å gjøre smaken mer behagelig.

Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger, da det hjelper oss å forbedre produktene våre.

Protein.no 🌸

Kun for de som liker aspartam

Bestilte pasjonsfrukt-shake. Ble skuffet over den kunstige aspartam-smaken, uansett hva jeg blandet med ble det en fæl bismak, klarer ikke å bruke produktet. Og Proteininnholdet på 20g er oppgitt med melk. Faktisk bare 10 g i en porsjon pulver.

8. syyskuuta 2025

Hei 🌸

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi forstår godt at smak er individuelt, og at ikke alle liker sødmen fra aspartam.

Aspartam er et av de mest studerte søtningsmidlene i verden, og vi har valgt å bruke det i noen av våre produkter nettopp fordi det gir en god smak uten ekstra kalorier. Ifølge Mattilsynet og internasjonale helsemyndigheter finnes det ingen bevis for at aspartam er helseskadelig ved normalt inntak – det ville faktisk kreve flere tusen enheter daglig for å nå farlige nivåer. Vi følger nøye med på nye studier og tilpasser oss alltid gjeldende regelverk 🙏

Når det gjelder proteininnholdet, så stemmer det at tallene som oppgis varierer avhengig av om pulveret blandes med melk eller vann. Dette informerer vi alltid om i produktbeskrivelsen, men vi ser at det kan oppleves forvirrende og tar med oss tilbakemeldingen videre.

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring – det hjelper oss å bli bedre 💚

Bra produkter, klein markedsføring

Jeg bestilte SLIM i smakene lemon curd, vanilje og cappuccino ice coffee. Lemon curd er nyyyydelig, og jeg har allerede bestilt en ny + flere andre smaker. Vanilje var kvalm, og minner meg mest om å drikke fløte. Cappuccino var også ganske kvalmende, og alt for søt.

Jeg liker produktene, men jeg kan styre meg for den sukkersøte markedsføringen med sylslanke «perfekte» damer som overhode ikke har behov for å gå ned i vekt. Det er ikke et image jeg føler meg komfortabel med, og det oppleves nesten litt flaut å si at jeg bestiller fra protein.no. Synd, når jeg egentlig liker produktene.

26. elokuuta 2025

Hei 🌸

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din ærlige tilbakemelding 🙏 Det setter vi veldig pris på.

Så godt å høre at du likte SLIM Lemon Curd, og at du allerede har bestilt mer! Samtidig forstår vi at smak er individuelt, og vi tar med oss din tilbakemelding om vanilje- og cappuccinosmaken videre i produktutviklingen.

Når det gjelder markedsføringen, setter vi stor pris på at du deler dine tanker. Vi ønsker å inspirere og motivere på en positiv måte, og vi ser at vi kan bli bedre på å vise et mer mangfoldig og relaterbart bilde av hvem produktene våre er for. Din tilbakemelding er verdifull for oss i dette arbeidet.

Vi er glade for at du liker produktene våre, og vi håper å kunne overraske deg positivt både med nye smaker og en enda bedre kundeopplevelse fremover. 💛

Med vennlig hilsen,

Andre bestilling

Andre bestilling: Sjokolade, banan, bringebær og hvit sjokolade. Nydelig alle sammen. Som nevnt tidligere, så er jordbær skuffende. Har også smakt grøt med sjokolade. Den er også god, men best med litt frukt og bær på toppen.

Veldig fornøyd med Protein.no. Enkelt å navigere på nettsiden, varene blir kjapt levert.

21. elokuuta 2025

Hei Hege 🌸

Tusen takk for en så fin tilbakemelding – det setter vi virkelig pris på! 🙏💛

Så gøy å høre at du har funnet flere favoritter hos oss – sjokolade, banan, bringebær og hvit sjokolade er populære smaker, og ekstra hyggelig å høre at du også liker grøten (og ja – frukt og bær på toppen gjør den enda bedre 🍓🍌).

Vi tar med oss tilbakemeldingen din om jordbær videre til produktteamet vårt – vi ønsker jo alltid at alle smaker skal falle i smak.

Kjempefint å høre at du er fornøyd både med nettsiden og leveringen. Vi gleder oss til å fortsette å levere deg gode produkter fremover 💪✨

Protein.no 🌸

Det beste pulveret jeg har smakt

Dette er uten tvil det pulveret som smaker best av alle pulvervariantene jeg har prøvd, og tro meg, jeg har prøvd mange. Dette pulveret anbefales på det varmeste. Jeg gleder meg til hvert pulvermåltid. Jeg skal gå ned i vekt, og det blir enkelt med dette pulveret, men jeg hadde faktisk også kjøpt dette pulveret og brukt det til milkshakes når jeg fikk lyst på noe godt, også hvis jeg ikke skulle gått ned i vekt. Jeg har kjøpt lemon curd, sjokolade og bringebær og hvit sjokolade. Alle smaker utmerket. Lemon curd smaker utrolig godt. Sjokolade smaker som kakao. Ikke snev av den kunstige, metalliske smaken som annet pulver jeg har prøvd, har.

14. elokuuta 2025

Hei 🌸

Så utrolig hyggelig å lese tilbakemeldingen din – tusen takk for at du deler! 🙏 Vi blir virkelig glade for å høre at du liker smakene så godt, og at pulveret kan gjøre veien mot målet ditt både enklere og mer velsmakende.

Lemon Curd, Sjokolade og Bringebær & Hvit sjokolade er virkelig noen av favorittene våre også – ekstra gøy å høre at du er like fornøyd!

Vi heier på deg videre og er her om du skulle trenge tips eller inspirasjon 💪✨

Protein.no 🌸

"Problemet" er at dette funker

"Problemet" er at "Gut Repair" funker. Glemte det 2 ganger, med noen dagers mellomrom, og plutselig var mageknip og den oppblåste magen tilbake. Blir dyrt i lengden, men nå bruker jeg den kun på morran og det holder for magen min.

20. kesäkuuta 2025

Hei Lene,

Så fantastisk å høre at Gut Repair har hatt så god effekt for deg 🙏 Mange av kundene våre opplever også at én porsjon om dagen er nok for å holde magen i balanse.

Tusen takk for at du deler erfaringen din – det setter vi stor pris på! 🌟