Jeg bestilte 2 æsker med same vare. Der var ikke så lang holdbarhed på dem eller rettere sagt bedst før. De sendte en ekstra æske med nogenlunde samme indhold med uden beregning. Det synes jeg er god... Näytä lisää
Bestilte et par solbriller med styrke. Modtog dem hurtigt, og brillerne var egentlig OK, men ville nok alligevel hellere have haft en anden model efter at have prøvet dem. Synes måske de var lidt mind... Näytä lisää
Jeg er igang med at afprøve de forskellige produkter som jeg har fået tilsendt. Sensitive virker lovende.Så jeg er meget tilfreds. Mvh Mette Birch
Hurtig levering. Jeg ved ikke endnu om øjendråberne virker efter hensigten, da jeg har en øjensygdom. Mvh Mary Clark
Prosyn er specialiseret i produkter til øjenpleje og har et stort udvalg af bl.a. øjendråber til tørre øjne, produkter til cilietoilette, dråber og gel mod MGD (Meibomian Gland Dysfunction) og øjenlågsbetændelse (Blefaritis). Desuden sælger vi vitaminer og kosttilskud til f.eks. forebyggelse af AMD. I den lidt lettere afdeling har vi allergivenlig øjenmakeup, øjenlågsrens, renseservietter, solbriller med mere. Prosyn bestræber sig hele tiden på at være konkurancedygtig på både priser og service. Vi er altid til rådighed med råd og vejledning omkring produkter og behandling. Vi svarer meget gerne på spørgsmål om f.eks. tørre øjne eller spørgsmål omkring cillietoilette. Sådanne emner kan ofte virke forvirrende hvis man måske har fået diagnosen tørre øjnene, men ikke helt forstår hvorfor man har symptomerne eller blot har brug for at få uddybet hvordan det behandles. Virksomheden er etableret i 2020 og har her i andet halvår af 2022 leveret tæt på 1500 forsendelser med øjenplejeprodukter til tilfredse kunder.
Kun online salg, 4100, Ringsted, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Prosyn
Kvalitetsprodukter til gode priser. Hurtig og sikker levering.

Giver 3 stjerner da jeg ikke har prøvet produktet ,men hørt godt om det