Bestilte en vare der var på lager med 1-2 dages leveringstid. Gik 1 uge varen var ikke sendt enu og pengene der var reserveret på min konto blev frigivet og da regner jeg med de har annulleret min... Näytä lisää
Så fint , bestilte højtalerrammer til dørene i en Corsa årg 1996. De kom efter et par dage og passede perfekt. En super oplevelse. God service og meget rimelige priser.
Jeg havde bestilt en lakstift I beklagede meget, at der var leverandør svigt og man fik løbende besked med, hvornår den vil komme og man kunne bare skrive om handlen skulle gå tilbage God service,... Näytä lisää
Hos www.Proshinenordic.dk er vi stolte af at være din foretrukne danske webshop, hvor du finder alt, hvad du har brug for til din bil. Vi tilbyder et omfattende sortiment med over 10.000 varenumre fra mere end 67 forskellige brands, der sikrer, at du altid kan finde det rigtige produkt til din bil. Vores udvalg omfatter alt fra autoshampoo, fælgrens, dækpleje, glasrens og rudepleje til højtryksrensere og avancerede coatingprodukter. Vi samarbejder med nogle af de bedste mærker på markedet, herunder Jowua, Autoglym, Soft99, Rupes, Recaro og mange flere, for at sikre, at du får kvalitet i hver eneste dråbe. Udover bilplejeprodukter -> https://proshinenordic.dk/bilpleje/ tilbyder vi også et bredt udvalg af biludstyr, lige fra spray og kemi, lakstifter og LED-pærer til bremsevæske, motorolie, subwoofere, bilmåtter, cykelholdere og meget mere. Uanset om du leder efter praktiske løsninger eller det nyeste inden for bilteknologi, har vi det, du har brug for. Vi ved, at hurtig levering er vigtigt for vores kunder, og derfor sørger vi for, at dine produkter kommer frem til dig hurtigt og sikkert. Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at vedligeholde og forbedre din bil med de bedste produkter på markedet. For dem, der ønsker at fordybe sig i bilpleje og udstyr, har vi også udviklet ProShinePedia -> https://proshinenordic.dk/proshinepedia/. Dette er vores omfattende artikelunivers, hvor du kan finde alt, hvad du behøver at vide om biludstyr og bilpleje. ProShinePedia fungerer som et videnscenter, hvor du kan få råd og vejledning til at vælge de rigtige produkter og lære mere om, hvordan du bedst vedligeholder din bil. Hos ProShineNordic er din bil vores passion, og vi er dedikerede til at tilbyde dig de bedste produkter og den bedste service. Tak for din tillid – vi ser frem til at hjælpe dig med at få din bil til at skinne!
Hvedevænget 15, 4690, Haslev, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Arh det er lidt svært, når man ikke får besked om det er i restordre. Produkterne arh det er lidt dyrt efter modtagelsen var det lidt skuffende at se. Syntes ikke det var det jeg forventet.
nakkepuderne til min tesla lever op til mine forventninger.
Så fint , bestilte højtalerrammer til dørene i en Corsa årg 1996.
De kom efter et par dage og passede perfekt.
En super oplevelse. God service og meget rimelige priser.

Hurtig levering.
Farven passede.
Pålægningsmaterialet var som lovet.
Vil gerne handle igen.

Vastaus yritykseltä ProShineNordic
Det var en god oplevelse. De ringet til mig da jeg havde lavet en fejl i indtastning i nummerplade, så super service..
Jeg havde forleden fundet én vare på deres hjemmeside, det var listet som én lager vare, altså shoppen havde den på lager. Da jeg intet havde hørt efter nogle dage, kontaktede jeg dem på chatten. Indehaverne svarede næsten øjeblikkeligt. Jeg spurgte til, hvornår jeg så kunne forvente mine varer. Jeg fik så oplyst, at det var én lager vare, men på ét lager i Sverige. Jeg sagde, jamen det var ikke hvad der fremgik på deres hjemmeside, da jeg bestilte varen, og jeg skulle bruge det senest fredag. Det beklagede han selvfølgelig meget, at det ikke havde stået tydeligt nok. Nu til mine 5. Stjerner. Han tryllede lige, og så havde jeg min vare med GLS næste eftermiddag. Det kalder jeg god service. Så vil klart anbefale denne shop, og ikke mindst anvende den i fremtiden😉