Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjælpen med at finde den helt rigtige forsikringsløsning. En særlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en ægte professionel, som ikke bare sæ... Näytä lisää
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rådgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne børn. Jeg kom igennem køen på 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... Näytä lisää
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didn’t go through and I didn’t even notice, but their team contacted m... Näytä lisää
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... Näytä lisää
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
Vestervænget 6, 8381 , Tilst, Tanska
- mail@prosam.dk
- prosam.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Framragende forsikring.
Framragende forsikring.
Blev mødt af en sød assurandør.
Havde en god fornemmelse ved første…
Havde en god fornemmelse ved første møde med vores assurandør.
Jeg får den hjælp jeg har brug for
5 stjerner fra mig.
5 stjerner fra mig.
Har absolut intet at klage over.
Billige priser og god dækning!!!
Super godt og professionelt!
Super godt og professionelt!
Jeg har altid fået gode råd og gode hjælp, ved alle spørgsmål. Altid venlige, glade og professionelt personale som gerne vil hjælpe mig.
Det bedste forsikrings selskab
Det bedste forsikrings selskab
Kan varmt anbefale PROSAM Forsikring Rådgivning ApS.
God service, gode priser.
Måske Danmarks bedste forsikring!
Jeg har gennem de sidste 20 år prøvet 6-7 forskellige forsikringsselskaber. Endelig har jeg fundet et hver pris, service og tilgængelig er i top. Verdens klasse. Tak.
Holder ikke hvad de lover
Holder ikke hvad de lover, taler dårligt om andre selskaber for at sikre man ikke skifter.
Slår på en personlig kontakt, men man kan aldrig komme i kontakt med ens assurandør.
Så heller snakker med et Københavns callcenter der kun har studerende ansat, end at vælge dette selskab som skulle være “personligt”!
En meget tilfreds kunde
Bedst forsikringsselskab jeg nogensinde har oplevet. Får altid den bedste service
God kommunikation.
God kommunikation.
Rare mennesker.
Nemt og lige til.

Vastaus yritykseltä PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Hurtig og problemfri handling på…fr
Hurtig og problemfri handling på henvendelse vedr. påkørsel af min bil.

Jeg er MEGET tilfreds som kunde hos Prosam
Har været kunde i mange år og har altid kun haft positive oplevelser. Man kan altid regne med en professionel rådgivning.
Varm anbefaling herfra

Anbefaling af PROSAM
Jeg har været kunde hos PROSAM i over 5 år nu og er mega tilfreds med lynhurtig service.
Tusind tak for fantastisk betjening, uanset tid på dagen.
Kun de varmeste anbefalinger herfra :)

Vastaus yritykseltä PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Altid god og hurtig service.

Pålideligt firma
Pålideligt firma, har hjulpet med mange problemer, og jeg kan anbefale til allesammen.

Vastaus yritykseltä PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Jeg var igår i kontakt med PROSAM…
Jeg var igår i kontakt med PROSAM angående min rejseforsikring, da jeg havde spørgsmål til denne. Jeg fik i den forbindelse en god gennemgang af hvordan den dækker mig. Super service

Vastaus yritykseltä PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
The best at what they do!
They are the best at what they do, they know how to behave with customers... with their help everything was so simple! Call them with confidence. :)))

Brug af min rejseforsikring
På ferie kontaktede jeg prosam ang. min rejseforsikring da jeg blev syg på andendagen.
Fik at vide hvordan jeg skulle forholde mig.
Tog kontakt til dem efter hjemkomst og fik bekræftigelse på erstatningen.
Fik en fin behandling af en kompetent sagsbehandler