Pronto Wonen - Oldenzaal Arvostelua 11

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Kleibultweg 48, 7575 BV Oldenzaal, Overijssel, NL

Saanut 5/5 tähteä

Na een teleurstelling bij Huus omdat deze failliet is en naar onze centen kunnen fluiten zijn wij bij Pronto Oldenzaal terecht gekomen,daar zijn wij uitermate vriendelijk ontvangen door het personeel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke medewerkers met erg veel verstand van zaken, luisteren goed naar de wensen, proberen daaraan te voldoen en denken mee. Geven je rustig de tijd om een en ander te beslissen.

1. Kodintarvikeliike
  2. Sisustusliike
  3. Huonekalutarvikkeet
  4. Huonekaluliike
  5. Sohvat

Tietoja yrityksestä Pronto Wonen - Oldenzaal

Yrityksen kirjoittama

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Kleibultweg 48, 7575 BV, Oldenzaal, Overijssel, Hollanti

1 tähti

On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Dat het personeel zeer klantvriendelijk is

Na een verkenning door de winkel wisten wij al snel welke meubelen wij wilden hebben,dit alles doet ons zeer goed en bij deze kunnen wij Pronto Warm aanbevelen en zijn wij met een blij gevoel weer naar huis gegaan.

25. huhtikuuta 2026

Super ervaring

Goed geholpen door een ervaren verkoopster die van wanten weet. Daarnaast snelle levering en goede klantenservice. Na de levering bleken er wat kleine probleempjes te zijn met de stoelen maar dit werd keurig netjes opgelost.

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Oldenzaal

Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Wij wensen je veel plezier met de nieuwe stoelen.

Woongroetjes,

Perfecte service bij Pronto wonen Oldenzaal

Wij waren voor onze onderneming opzoek naar stoelen voor ons kantoor bij Pronto wonen in Oldenzaal. Zodra we de winkel inkwamen werden wij super te woord gestaan door Mark en Galieth, op een ongedwongen manier namen ze de tijd om ons te adviseren onder het genot van een kop koffie. Wij zijn super tevreden over de service en de spullen die wij hebben besteld! Wij kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen en wij komen hier ook zeker terug. Met vriendelijke groet Team Uitvaart-Platform.nl

21. tammikuuta 2025

"Beste Team Uitvaart-Platform.nl,

Wat een ontzettend mooie review, bedankt voor jullie lovende woorden! We zijn blij om te horen dat Mark en Khalid van Profijt Meubel jullie zo goed hebben geholpen en dat jullie tevreden zijn met de service én de stoelen. Jullie positieve ervaring motiveert ons om iedere dag onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.

We hopen jullie in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen bij Profijt Meubel & Pronto Wonen in Oldenzaal.

Mocht er nog iets zijn waar we jullie mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Team Pronto Wonen Oldenzaal"

Saanut 5/5 tähteä

Frau Maurien ist eine tolle…

Frau Maurien ist eine tolle Verkäuferin. Sie macht einen tollen Job!!!❤️👍

16. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Oldenzaal

Vielen Dank für Ihre Bewertung, gern geschehen.
Sehr viel Freude mit Ihrem neuen Kauf.
Mit freundlichen Grüßen Maurien.

top bedrijf

Pronto wonen goede service en vriendelijk personeel.

7. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Oldenzaal

Bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe meubelen.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie meubels gekocht met me dochter…

Mooie meubels gekocht met me dochter bij pronto wonen
Goede service en goede tips
gekregen

18. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Oldenzaal

Bedankt voor uw review Eileen.
Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze meubels en service.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels.
Met vriendelijke groeten, Team Pronto Wonen Oldenzaal

Saanut 5/5 tähteä

6 eetkamerstoelen gekocht bij Pronto…

6 eetkamerstoelen gekocht bij Pronto wonen Oldenzaal.
We hadden een zeer nette en behulpzame verkoopster die goed heeft meegedacht over onze wensen.
Top service!

24. syyskuuta 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetkamerstoelen!

Mooie winkel

Een mooie winkel en betaalbare meubelen. Het personeel die er werkt is vriendelijk, behulpzaam en staan voor u klaar om te helpen!

18. lokakuuta 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw leuke feedback. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek in onze winkel.

Wij wensen u veel woonplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatieve meubels en afspraken…

Kwalitatieve meubels en afspraken keurig nagekomen. Zeer tevreden!

10. marraskuuta 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met uw nieuwe meubels.

Pronto Wonen Oldenzaal

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin