We hadden specifieke wensen voor onze bank. Pronto kon daar aan voldoen. Luuk de verkoper heeft ons uitgebreid voorgelicht en meegedacht. Inmiddels staat de bank te pronken in onze huiskamer
Yritys on vastannut
Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Persoonlijk. Alle personeelsleden groeten ons in de winkel toen we rond liepen. Geholpen door Louis Fauchey en erg fijn geholpen. Goed advies wat mijn moeder nodig nodig heeft.
Yritys on vastannut
We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Hollanti
On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Persoonlijk.
Alle personeelsleden groeten ons in de winkel toen we rond liepen.
Geholpen door Louis Fauchey en erg fijn geholpen.
Goed advies wat mijn moeder nodig nodig heeft.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Wat ben ik fijn geholpen door Wessel en Romee.
Zij hadden zo’n mooie oplossing voor andere pootjes onder onze nieuwe bank.
Meedenken dat doen ze, ik heb het zeer gewaardeerd.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Prima geholpen in deze mooie showroom! Louis nam de tijd voor ons en dacht goed mee. Hij stelde de juiste vragen en luisterde aandachtig.
Wij vinden Pronto altijd een erg fijne winkel vanwege hoe het eruit ziet en het personeel. Ik was opzoek naar een nieuwe bank en had er een gezien bij Pronto. Albert den Herder bij de vestiging Huissen heeft ons geholpen en we zijn zeer tevreden over zijn manier van werken. Super fijne winkel en een super fijne kerel!!
Bedankt Albert! 😁

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Super service, erg vriendelijk geholpen door Romée en voel mij zeer welkom! Kom graag terug!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Rustige uitleg van medewerkers, nemen de tijd voor je en denken mee!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Super fijn geholpen door Louis! Fantastisch hoe hij meedenkt in mogelijkheden en hoe kundig hij je als klant te woord staat. Heeft me n mooie nieuwe bank opgeleverd. Kan niet wachten!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Prettige winkel met een mooi en ruim aanbod.Verkoper Sebastiaan was zeer vriendelijk dacht goed mee en gaf nuttig advies

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Klantvriendelijk meedenkend en super vriendelijk geholpen door Sebastiaan. Een aanrader.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Fijn en goed advies van Luuk gekregen er wordt goed meegedacht aan de wensen onder het genot van een kop koffie een goede keuze kunnen maken!
Dankjewel Luuk van pronto Huissen!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Bij binnenkomst bij Pronto Wonen in Huissen werden we gastvrij ontvangen. We waren op zoek naar een fauteuil en wat accessoires. Al snel zaten we in de gewenste fauteuil met de juist kleur en ook bij onze keuze voor de accessoires werden we zeer goed geadviseerd door zowel Cristel Bulters en Louis Fauchey. E.e.a. past heel goed bij ons interieur; het staat heel mooi. We zijn inmiddels alweer thuis aan de koffie en kijken terug op een leuk winkelbezoek.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
De verkoper Sebastiaan denkt goed mee.
Netjes geholpen.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Erg goed geholpen door Wessel bij het uitzoeken van leuke vaasjes.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Wij zijn ontzettend goed geholpen met de keuze voor onze nieuwe meubels, door Louis en Lynn. Ontzettend blij met onze aankoop!

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
We zijn zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden van de bank die we hebben aangeschaft bij Pronto wonen in Huissen. Cristel Bulters nam alle tijd om ons goed te adviseren en te informeren. Uiteindelijk daarom ook een bank uitgekozen die perfect bij ons huis past en ook nog eens goed is voor de rug. Ik raad iedereen aan om daar eens langs te gaan als je opzoek bent naar een goede bank.

Bijzonder goed geholpen door Luuk Stammen. Prettig gesprek en goed advies

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Na een aantal winkels te hebben bezocht zonder Goededag of intresse bij binnenkomst kwam ik hier en werd hartelijk begroet door een stagiaire. Ik heb een gehele nieuwe inboedel gekocht en super geholpen en geadviseerd door Sebastiaan. Ik zal hier nog zeker terugkomen. Sebastiaan en stagiaire hartelijk dank voor alle goede adviezen en lekkere cappuccino.

Vastaus yritykseltä Pronto Wonen - Huissen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.