Staan altijd klaar met uitstekende service. Moderne PC's zijn geweldig, maar als ze de hik hebben is dat te ingewikkeld voor een gewone sterveling. Blij dat er dan goede Promo-techneuten zijn om je ui... Näytä lisää
goed advies bij aanschaf nieuwe computer. Hulp op afstand is heel goed geregeld.
Perfecte service, kennis en advies. Hier begrijpen ze tenminste wat je vraagt en doen hun best om je als klant te ontzorgen en een passende oplossing te vinden.
Yrityksen kirjoittama
Promo Computers is de specialist in Molenlanden voor je computer, laptop, tablet en smartphone. Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag een passende oplossing die aansluit op je wensen en wat je ermee wilt doen. Computerwinkel voor computerhulp, reparaties, onderhoud en verkoop van computers, tablets, smartphones en laptops in Molenlanden, Alblasserwaard, Gorinchem, Schoonhoven, Vijfheerenlanden (Utrecht) en omstreken.
Wilhelminastraat 71, 2967 EW, Langerak, Hollanti
- 0184-602300
- info@promocomputers.nl
- promocomputers.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Wederom een geweldige technische kennis…
Wederom een geweldige technische kennis en doortastend met de oplossingen op afstand. Team Viewer is voor dat aspect een fantastisch hulpmiddel. Voor iedereen te overwegen om Team Viewer op de computer te installeren.
Hulde aan Meinard.
Ik kon niet naar anderen mailen
Ik kon niet naar anderen mailen. Monteur vrij lang mee bezig geweest om het op te lossen. Later bleek mijn E-mail-bestand gewist. Dus kan ik niet meer in het verzorgingsplan van het zorgcentrum, waar mijn vrouw is opgenomen, kijken.
Monteur zou Startpagina als start aanmaken. Later bleek " Ook niet gelukt."
Deskundig en vertrouwd
Tevreden als altijd.
Altijd kan ik bij dit bedrijf rekenen op goede ondersteuning; in dit geval telefonisch en "op afstand".
Goed en duidelijk advies + goede service
Goed en duidelijk advies bij aanschaf laptop en printer.
Denken goed mee met de klant.
Zetten gegevens over van oude laptop naar nieuwe laptop.
Zorgen er voor dat alles thuis goed gekoppeld wordt
(laptop-printer).
Snel en accuraat
Goede ervaringen met hulp op afstand
Goede ervaringen met hulp op afstand, meestal gelijk geholpen met goede uitleg voor een redelijke prijs.
Vakkundig advies en uitstekende service bij aanschaf van mijn Lenovo laptop.
Klantgerichte / klantvriendelijke maar…
Klantgerichte / klantvriendelijke maar ook persoonlijke behandeling. Prima geregeld
Een hele goede service aan huis gehad…
Een hele goede service aan huis gehad van een hele aardige medewerker een pluim verdiend
zeker een goed bedrijf
Wij hebben het als heel goed ervaren,was op tijd en werd goed afgewerkt.Was vriendelijk en heeft ons goed begeleid.
Na eerdere positieve ervaringen bij…
Na eerdere positieve ervaringen bij Promo ben ik nu op een vriendelijke en persoonlijke manier professioneel geholpen bij de aanschaf van een nieuwe computer. Super tevreden.
Snel en kundig geholpen!
Printer print weer!
Mijn printer is weer aangesloten op het WiFi netwerk. Ik kan weer printen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.