Ik kan niet over heel profile zeggen hoe ze zijn, maar die gasten in Zwaagdijk-Oost zijn perfect. Vriendelijk, snel en voor zover ik kan beoordelen eerlijk en vakkundig
servicegericht personeel alleen als je mee wil doen aan de verloting, moet je alle factuurgegevens invullen maar danwillen jullie ook nog kopie factuur hiervan hebben( die hebben jullie toch injullie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service, klantvriendelijk. Vorige keer mijn auto laten uitlijnen, ze hebben het niet goed kunnen krijgen door dat de wiel ophanging niet helemaal goed was. Mocht de auto zo weer mee nemen.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Tulpenmarkt 13, 1681 PK, Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Hollanti
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zoals altijd
Vriendelijk, snel en voor zover ik kan beoordelen eerlijk en vakkundig
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Mijn airco laten checken en afvullen
Mijn airco laten checken en afvullen, kon snel terecht en prima uitgevoerd !
Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.

Goede en snelle service
Goede en snelle service. 9.00 uur afspraak voor apk. 8.50 uur aanwezig en 2 minuten later al naar binnen voor apk. En alles online te plannen. Helemaal top.

Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen
Houden zich aan hun afspraken
Ik ben tevreden

Snel geholpen👌

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Voor de tweede keer in korte tijd een…
Voor de tweede keer in korte tijd een spijker in dezelfde band. Ik dacht, slechte reparatie maar nee hoor, een andere plek. De chef liet ons dit overigens keurig zien. Top kerel, top service. Bellen en ik kon gelijk komen. Goede koffie en ongeveer 30 minuten later, rijden maar.

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Super snelle service en vakbekwaam…
Super snelle service en vakbekwaam personeel

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Goede website waar je een afspraak kunt…
Goede website waar je een afspraak kunt maken , snel aan de beurt. Vriendelijk personeel en de thee of koffie staat klaar terwijl je wacht.

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Als je voor een keuring gaat [auto] dan…
Als je voor een keuring gaat [auto] dan sta je na een half uur alweer buiten .

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Wordt altijd vriendelijk en kundig…
Wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen. Goed bezig!

Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, deskundig personeel, heerlijke cappucino en je wordt er vlot geholpen voor normale prijzen.

Snelle en efficiënte bandenvervanging
Snelle en efficiënte bandenvervanging. De afspraak was stipt op tijd.

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Snel en eficent gewerkt Pretig verblijf
Snel en eficent gewerkt Korte wacht tijd

Tevreden klant
Ik kom hier al ongeveer 8 jaar met volle tevredenheid naartoe vanwege de goede en vriendelijke service .

Goede service, klantvriendelijk.
Die eerlijkheid vond ik zo goed dat ik hier steeds weer naar toe ga.
Afgelopen vrijdag weer 2 nieuwe michelin banden laten monteren.
Top en snel gemonteerd

Top service en snelheid!
Kom hier altijd voor het wisselen van zomer/winter banden, koffie staat altijd klaar en ze werken snel en netjes. Nu had ik een schroef in de band, vanmorgen een nood reparatie aan de band en vanmiddag al een nieuwe er onder! Top service en snelheid!

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Zwaagdijk-Oost, DBS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.