Nadat meerdre bedrijven het niet voor elkaar hebben gekregen mijn auto goed uit te lijnen, is hier de oorzaak gevonden en hersteld. De dealer had het subframe scheef gemonteerd. Top analyse door te... Näytä lisää
Ik was 5 minuten voor de afspraak, en stond een kleine 20 minuten later weer buiten. Super snelle bandenwissel (op velg). Vriedelijk personeel. Dus tot de winter voor de wissel.
Ik vind de snelheid fantastisch bij Profile Zoetermeer, maar ik heb nu wel 2 keer de ervaring dat mijn auto alarm geeft over de bandendruk en vervolgens de bandenspanning moet optoppen. Graag hier nog... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Platinastraat 115, 2718 ST, Zoetermeer, Zuid-Holland, Hollanti
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Snelle service
Vriendelijk met goed advies en service…
Vriendelijk met goed advies en service gericht
Een koplamp met overduidelijk vocht in…
Een koplamp met overduidelijk vocht in de kap werd over het hoofd gezien bij een onderhoudsbeurt. Daarna werd er ook geen contact meer opgenomen over het mogelijke herstel ervan
Werkzaamheden zoals afgesproken en…
Werkzaamheden zoals afgesproken en geheel naar tevredenheid uitgevoerd, zoals gewend van Profile!!
Gewoon lekker mee doorgaan zo...datg blijft de klant het langste bij!!
Nadat meerdre bedrijven het niet voor…
Top analyse door te vragen naar de geschiedenis van het uitlijnen. Klasse service
Top service en vriendelijk personeel
Top service en vriendelijk personeel
Ik kom al jaren bij dit bedrijf en de service is altijd top en ook het personeel is bijzonder vriendelijk.
Vervangen van de winterbanden naar…
Vervangen van de winterbanden naar zomerbanden op afspraak ging heel efficient. Binnen 30 minuten weer onderweg.
bandenwissel snel en secuur voor een…
bandenwissel snel en secuur voor een goede prijs. Vriendelijk personeel.
Snelle service
Had een lekke band die niet gerepareerdzeer snelle hulp…
Had een lekke band die niet gerepareerd kon worden. Belde en kon gelijk komen voor nieuwe banden).
Zeer vriendelijk, top service en duidelijke prijsopgave.
Gewoon goed
Super service!
Uitlijnen
Volgens afspraak optijd aangekomen, me aangemeld bij de medewerker. Werd nog gevraagd waar de klacht met rijden zat. Auto werd meteen meegenomen, kon 45min tot wen uur duren. Kreeg een bak koffie en werd al met 30 minuten geroepen. Nog netjes een uitleg hoe en wat er gecorrigeerd is tijdena de uitlijning. Top service, snel en vriendelijk.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.