Profile T'zen is voor mij nog altijd een vertrouwd adres, waar goede service, vriendelijkheid en goede info hoog in het vaandel staat.

Volgens de factuur is de medewerker Said die mij geholpen heeft. Ik ben erg tevreden over hem, keurige uitlijning van de auto. En zonder schade terug gehad (dat heb ik bij andere garages helaas anders... Näytä lisää
während meines Urlaubs hatte ich eine Reifenpanne. rechter Vorder- und Hinterreifen waren zerstört Profile hat innerhalb von 2 Tagen neue Reifen des gleichen Fabrikats besorgt und montiert. die v... Näytä lisää
Wij waren met de camper voor een APK keuring. Onze achteras bleek te breed voor hun rollerbank dus konden ze de achterremmen niet keuren maar de monteur is toen met onze camper naar een collega gere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Productiestraat 4A, 4538 BX, Terneuzen, Zeeland, Hollanti
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Profile Terneuzen
Je word er altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Onze auto weer goedgekeurd 😁
Ik had een lekke band en kon tussendoor…
Ik had een lekke band en kon tussendoor geholpen worden. Super service. Altijd vriendelijk.
Afspraak snel gemaakt
Afspraak snel gemaakt, service ok, alles ongecompliceerd verlopen
altijd vriendelijk en snel
altijd vriendelijk en snel. alleen de wachttijd voor een afspraak is nogal lang. Bij een vorige keer verkeerde banden gemonteerd AO (audi only) onder een mercedes. :-)
goede uitleg van de monteur/apk meester
Auto zichtbaar vanuit wachtkamer.
goede uitleg van de monteur.
correcte en vriendelijke bediening.
correcte en vriendelijke bediening.
werk goed uitgevoerd en goede service.
Werknemers zijn zeer professioneel en…
Werknemers zijn zeer professioneel en vak bekwaam.
Dank weer voor het wisselen van de wielen.
Keurig en snel geholpen
Goede service vriendelijk personeel
Geven goede uitleg en helpen prima
Kon snel terecht voor de OBD uitlezing…
Kon snel terecht voor de OBD uitlezing en diagnose van de emissie storingsmelding.
Kon ook weer snel terecht voor vervanging van de sonde.
Geven goede duidelijke info wat er aan de hand is en welke opties er zijn.
Kan Profile bij iedereen aanbevelen
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Wij waren met de camper voor een APK…
Wij waren met de camper voor een APK keuring.
Onze achteras bleek te breed voor hun rollerbank dus konden ze de achterremmen niet keuren maar de monteur is toen met onze camper naar een collega gereden en heeft daar ter plekke de achterremmen gecontroleerd zodat we toch de APK keuring kregen. Echt klasse!!!!
Nogmaals enorm bedankt voor deze geweldige service

Vastaus yritykseltä Profile - Terneuzen, Zeeland
Vriendelijk personeel en een lekker…
Vriendelijk personeel en een lekker bakkie koffie ;-)
Onverwacht probleem metauto
Snelle aanpak.
Onverwacht probleem met auto werd direct opgepakt
en naar gekeken. Tevens gelijk afspraak ,binnen 2 dagen is de auto gerepareerd. Lager aan Re.voorwiel
vernieuwd. Daar ik momenteel afhankelijk ben van een
betrouwbare auto i.v.m. ziekenhuisafspraken.
Ben ik heel tevreden over de efficiente aanpak van Profile Terneuzen.Ook als "wachtruimte"voor bezoekers tijdens de reparatie is het goed vertoeven!
Altijd goede service met de glimlach…
Altijd goede service met de glimlach vakbekwame monteurs altijd vriendelijk onthaal aan de balie je word altijd bij gestaan met woord en daad duidelijk facturatie