Had an issue with a broken 13 pin socket. They tested it and made the connections good. It was rather expensive but the staff are friendly and helpful. Even for an Englishman!

Ik wordt altijd heel prettig geholpen aan dectelefoon en balie. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens afspraak, en ik krijg altijd een duidelijke uitleg. Daarbij wordt altijd meegedacht met mijn sit... Näytä lisää
Makkelijk om een afspraak te maken. Kon snel geholpen worden. Een werkzaamheden volgens afspraak keurig vuitgevoerd.
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Energieweg 5, 4143HK, Leerdam, Utrecht, Hollanti
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle afspraak, goede afhandeling
Afspraak binnen 2 dagen kunnen plannen. Snelle goed uitgevoerde reparatie.
Duidelijke tijd en prijs afspraken
Duidelijke tijd en prijs afspraken, op tijd geholpen,
Vriendelijk
Vriendelijk en snel afgehandeld
De ervaring was goed
De ervaring was goed, maar op enig moment werd ik door jullie gebeld. Toen ik terugbelde werd ik te woord gestaan door een AIbot en was het heel lastig om een medewerker te spreken te krijgen.
Ik was niet eens degene met de vraag.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Afspraak snel gemaakt.
Een aanrader dus.
Betreft locatie Leerdam
Betreft locatie Leerdam. Personeel is erg vriendelijk en bekwaam.
omdat alles netjes volgens afspraak is…
omdat alles netjes volgens afspraak is gegaan,en leenauto was ook netjes.
komt er al jaren,prima top service.
APK uitgevoerd.
APK uitgevoerd.
Op tijd klaar! Ik kreeg een belletje en een SMS en kon de auto weer ophalen.
Alles volgens afspraak! Dus goed.
Als leek ga ik er vanuit dat de auto vakkundig wordt onderhouden. Verder wordt alles volgens offerte en afspraak uitgevoerd. Tussentijds netjes gebeld voor een kosten-update en ook nog een leenfiets meegekregen. Wat wil je nog meer…?
alles perfect geregeld
Prima service, betaalbaar en vriendelijk
Niet al te langen op planning van afspraak hoeven wachten, afspraak zelf liep ook goed op tijd, netjes gebeld om onverwachte kosten eerst te overleggen.
Een minpunt (anders zou het 5 sterren zijn geweest): we moesten 2 dagen later terug omdat auto alarm gaf over bandenspanning; bij terugkeer naar Nout, bleken dat nieuwe banden te zacht waren opgepompt
Prima service
Geweldige service
Geweldige mensen. Mijn auto ging vlak voor de vakantie stuk en nog voor ik weg zou gaan, was de auto alweer gemaakt!!
Makkelijk online een afspraak te maken
Makkelijk online een afspraak te maken, bij hoge kosten bellen ze eerst om het voor te leggen