Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen Arvostelua 169

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Venneslatweg 2, 7151 HD Eibergen, Gelderland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Bij mijn recent aangeschafte tweedehands auto zat een “nauwelijks” gebruikte winterband set. Net als bij mijn vorige auto’s wil ik die banden niet zelf opslaan en monteren. Bij aanlevering van de band... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij Profile Eibergen laat ik mijn APK uitvoeren, omdat ik veel aan mijn auto zelf sleutel kan ik bij Profile Eibergen ook terecht met vragen over wat wel of niet onder de APK valt en dat ervaar ik als... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden binnen 3 dagen winterbanden nodig. Vermeulen Eibergen heeft ons bijzonder goed geholpen. Ze hebben de banden buiten hun reguliere proces om voor ons gekocht en na 2 dagen konden we weg. Per... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nette correcte afhandeling van de APK, ook de uitleg wat er gedaan is was zeer correct en uitvoerig. Ik weet natuurlijk niet of dat bij elke Profile vestiging zo gaat maar ik heb alleen maar goede er... Näytä lisää

1. Autokorjaamo
  2. Katsastusasema
  3. Auton korjaus ja huolto
  4. Autohuolto
  5. Rengasmyymälä
  6. Rekka-autokorjaamo

Yrityksen kirjoittama

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Venneslatweg 2, 7151 HD, Eibergen, Gelderland, Hollanti

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,6

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Ik had 2 nieuwe maar wel tweedehands…

Ik had 2 nieuwe maar wel tweedehands banden gekocht op marktplaats. Omdat ze nieuw waren wilde ze deze er niet voor me opzetten. Het argument was, je neemt toch ook geen biefstuk mee als je naar een restaurant gaat.
Als het gebruikte banden waren geweest hadden ze ze wel willen monteren.
Bij dit bedrijf kom ik nooit meer!!

18. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen-logo

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Eibergen contact met u opgenomen.

Profile Nederland

Saanut 1/5 tähteä

Mijn dochter heeft de auto laten keuren…

Mijn dochter heeft de auto laten keuren bij Vermeulen Eibergen..de auto was in 1e instantie afgekeurd mede door de handremkabel..ze heeft een nieuwe besteld maar achteraf bleek deze niet kapot te zijn?? Ze heeft de auto binnen 4 dagen opnieuw laten keuren ..moest wederom het volle bedrag betalen!! Dus weer het bedrag van de keuring..schandalig terwijl als je de auto binnen 14 dagen opnieuw laat keuren dit gratis moet zijn/mits goedkoper maar niet het volledige bedrag!! Ik ga ook niet meer naar deze garage!!!

31. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen-logo

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Eibergen, Vermeulen

Profile Nederland

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin