Mijn Opel Karl moest uitgelijnd worden. Kon ondertussen wachten in ruime ruimte en vragen stellen over de reparatie. Werd vriendelijk te woord gestaan en kom zeker terug voor de volgende reparatie.... Näytä lisää

Volledig vertrouwen dat ik het juiste advies krijg. Aardig personeel, behulpzaam, leerzaam, vriendelijk, en als Jan achter de balie is, kan ik goed overleggen over keuzes die gemaakt moeten worden.... Näytä lisää
Goede service en flexibel. Echter de doorgevoerde prijsverhogingen de laatste 3 jaar vind ik nogal fors. (50%!)
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zowel aan de balie als aan de telefoon. Hebben al meerdere problemen gehad met onze auto. Staan altijd gelijk voor ons klaar en doen hun best om ons zo snel mogelijk... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Moeskampweg 11, 5222 AW, Den Bosch, Noord-Brabant, Hollanti
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mijn Opel Karl moest uitgelijnd worden
Goede service en flexibel. Wel Duur
Goede service en flexibel.
vriendelijk personeel
vriendelijk personeel, mooie locatie en geen onnodige kosten
Afspraak goed opgevolgd en snelle…
Afspraak goed opgevolgd en snelle uitvoering niet alles kon worden opgelost omdat onderdelen besteld moesten worden
Altijd vriendelijk personeel.
Kwaliteit tegen een correcte prijs
Je wordt als klant altijd netjes geholpen, er wordt meegedacht bij problemen en oplossingen, en de prijs is reëel en vaak zelfs goedkoper dan bij een kleinere garage.
service en personeel
Al 30 jaar tevreden.
Groot onderhoud + airco onderhoud…
Groot onderhoud + airco onderhoud volgens de gemaakte afspraak uitgevoerd.
Vrijwel direct geholpen tegen een…
Vrijwel direct geholpen tegen een reguliere prijs
Alles goed gedaan en vriendelijke…
Alles goed gedaan en vriendelijke receptioniste die alles goed uitlegt voordat er betaald wordt.
ze denken echt met je mee als er een…
ze denken echt met je mee als er een probleemje voordoe
Makkelijk afspraak te maken
Makkelijk afspraak te maken, goede info en prima service.
Goed en snel geholpen
Makkelijk online afspraak ingepland, snel en goed geholpen voor bijvullen van de airco.