Profile Nederland - Amsterdam, Willems Arvostelua 105

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Isarweg 2, 1043 AK Amsterdam, Noord-Holland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Altijd goed geholpen bij Profile Willemse. Wat mij aanspreekt is de combinatie van korte lijnen, vriendelijkheid en vakkennis. Je merkt meteen dat ze weten waar ze het over hebben, van het zware mater... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een klapband bij Zwolle gehad, daar ook een nwe band laten monteren, bij Dries bandenservice ( dus concurent) Natrekken wielmoeren vandaag in Amsterdam bij Willems: ' kom maar even,doen we wel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Speciaal voor Dhr. Willems van Profile Tyrecenter Isarweg Amsterdam. Lost problemen persoonlijk en correct op. Super aardig en héél vriendelijk. Dank! :-) Tot de volgende keer!

1. Autokorjaamo
  2. Katsastusasema
  3. Auton korjaus ja huolto
  4. Autohuolto
  5. Rengasmyymälä
  6. Rekka-autokorjaamo

Yrityksen kirjoittama

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Isarweg 2, 1043 AK, Amsterdam, Noord-Holland, Hollanti

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Amsterdam, Willems

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Omdat mijn dealer niet voor de…

Omdat mijn dealer niet voor de vervaldatum een APK keuring kon uitvoeren, moest ik op zoek naar een alternatief. Mijn eerste keus was de Profile organisatie, die bleek geen wachttijd van 2 maanden te hebben zoals mijn dealer.
De ontvangst en behandeling bij Profiles was zeer klantvriendelijk en professioneel. Bij ophalen van de auto bleken twee kleine klachten zelfs gratis te zijn gerepareerd: proficiat!

29. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Leugenaars

Camper hier naartoe gebracht voor de APK. Kreeg te horen dat er 4 nieuwe banden onder moesten om goedgekeurd te worden. Dat kan, maar niet in dit geval. De achterbanden hadden zo’n 5 millimeter profiel, en geen schade. De voorbanden zaten rond de 2 millimeter. Dus hoewel vervangen verstandig is, is het geen afkeur.

Een second opinion bij een andere garage gehaald, en die keurde hem goed met de huidige banden.

Heb ook ruim €100 moeten afrekenen voor een “technische keuring”, maar de APK is nooit afgemeld als afkeuring. Die is dus nooit gedaan.

1. huhtikuuta 2026
Profile Nederland - Amsterdam, Willems-logo

Vastaus yritykseltä Profile Nederland - Amsterdam, Willems

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Amsterdam contact met u opgenomen.
Profile Nederland

Uitstekende service

Uitstekende service, hele vriendelijke mensen, goeie koffie en wifi. En uiteindelijk lekker vlot binnen de afgesproken tijd netjes mijn zomerbanden gewisseld. Auto netjes, top gedaan Profile Tyre Willems !!👍

26. maaliskuuta 2026

Prima service

Vanaf de afspraak inplannen via de website tot aan de afhandeling van de bandenwissel op locatie ben ik door het personeel van Profile zeer goed geholpen.

20. maaliskuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin