Yritys on vastannut
Degene die ons hielp met het uitzoeken van onze meubels (Nicole R.) nam voor ons alle tijd. Dit voelde bijzonder prettig omdat het toch een hele aanschaf is. Ook haar advies qua stoffen en kleurencom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond het door mij gezochte meubelstuk voor een mooie prijs! Verder werd ik goed geholpen door het personeel. Ze informeerden mij steeds tijdig, en dachten mee in ons geval (de kast was niet helem... Näytä lisää
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Industrielaan 12, 5405 AB, Uden, Noord-Brabant, Hollanti
On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Duidelijke uitleg wat er mogelijk was met de wensen die wij hadden. De medewerkers hadden alle tijd voor ons en er werd ons niets opgedrongen. Wij kregen alle tijd om nog eens rond te lopen in de showroom en na te denken over onze keus.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Heel goed advies met het meedenken qua indeling van de woonkamer met de kleur en de vorm van deze hoekbank. Kundig en erg vriendelijk. 2x geweest dus en voor een hoek bank gekozen. En na een paar weken ook 6 eetkamerstoelen gekocht. Ik ben erg blij met de keuzes en worden 3 juni geleverd.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Ik vond het door mij gezochte meubelstuk voor een mooie prijs! Verder werd ik goed geholpen door het personeel. Ze informeerden mij steeds tijdig, en dachten mee in ons geval (de kast was niet helemaal compleet).
Nu kijk ik dagelijks naar het TV-meubel waar ik erg blij mee ben.
Prijs toekennen, daarna intrekken.
Blokkeren fb.
Blokkeren om review te schrijven.
Geen reactie mails meer.
🤮🥴💀👿😤💪🤣
Nog nooit zo'n bijzondere "winkel" meegemaakt....
Keurig geïnformeerd via e-mail en netjes te woord gestaan aan de telefoon.
De gekochte kast werd met zorg op z’n plek gezet.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Hele fijn personeel helpt vriendelijk en geeft goede tips

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Goede info en hulp in de winkel door Sjoerd, Janine en Daniek hebben er voor gezorgd dat de laatste drie aankopen een succes zijn. De kwaliteit van de producten is zeer goed en past bij de prijs

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Levert beschadigde meubels. En als je dan klaagt geven ze niet thuis. Filiaal Uden (van Donzel).

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Fijn en deskundig geholpen door Erik bij Van Donzel in Uden. Nu wachten op o.a. de stoelen en dan kunnen we ook iets zeggen over de levertijd en kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Uden
Ook haar advies qua stoffen en kleurencombinaties vonden wij prettig. Fijne verkoopster.Groet Elly.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.