We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op zoek naar een relaxstoel, goed en deskundig geholpen door Anna-Maria. Eerlijke uitleg qua maat, zithoogte e.d. en in voor ons mooie prijsklasse. Goede uitleg formulier verkoop, product en lev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Yrityksen kirjoittama
Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Wij kwamen alleen even snel langs om te kijken en gingen met een bank naar buiten. Het personeel Anna-Maria en Marco hebben ons goed geholpen. Anna-Maria was oprecht en gaf goede tips. Wij zijn heel blij met de service tot nu toe en gingen met een goed gevoel naar buiten.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Profijt is een hele fijne winkel .
En heel leuk personeel, met dank aan Anne ,Ingeborg, Cecile . We zijn heel leuk geholpen door jullie . Wij zijn heel blij met onze meubels
Fam. De Weijer

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
We werden goed geholpen, prima service en konden gelijk de spullen meenemen.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Goed geholpen door piet pikaar.
Service aan huis vriendelijk , zorgvuldige handelingen aan het meubilair. Top geregeld

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Relaxed, geven antwoorden op je vragen. Regelen wat je wilt als klant, geintje kan en serieus kan ook. Heel prettig!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Uiterst vriendelijk geholpen door Céleste in de winkel bij het afhalen van onze eetkamerstoelen. Ook de jongens waren erg behulpzaam om alles in onze wagen te krijgen.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
De service was goed. Men was behulpzaam, vriendelijk en gezellig

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Wij zijn super goed geholpen door Céleste. Ze was erg behulpzaam en wist veel.
Ze gaf ons ook de ruimte om zelf rond tw kijken en tw overleggen.
Kortom een heel fijn gevoel aan ons bezoek overgehouden

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Vandaag een relaxstoel gekocht bij profijt in Sliedrecht. Wat me opviel is de fijne en gezellige sfeer! Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Marco en Bart.
Echt een aanrader om naar deze winkel te gaan!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn enorm fijn, enthousiast en deskundig door Anna Maria geholpen! We hebben hierdoor ons gehele appartement met de meubels van profijt kunnen inrichten.
Nogmaals bedankt.

Al 25 jaar klant en Anna Maria is een topper

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Goed geslaagd voor 6 mooie eetkamerstoelen en prima geholpen door Céleste.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
We zijn goed geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bank door Anna-Maria van filiaal Sliedrecht. Een topper.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Fijne winkel met meubels naar onze smaak en reëel geprijsd. Goede sfeer, niet opdringerig, wel behulpzaam. Heel prettig geholpen door Bart: deskundig, vriendelijk, rustig, en gastvrij.

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Goed geholpen door Anna Maria, bij de aankoop van een bank

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Fijn geholpen door Anna Maria. Heel meedenkend en vooral erg enthousiast!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Goede uitleg formulier verkoop, product en leveringsinformatie. Top ook de 5 jaar All In House Service (tegen betaalbaar bedrag).
Alle tijd voor ons genomen en kregen een lekker kopje koffie/cappuccino.
In afwachting van de stoel nu 🙂
Dank je wel Anna-Maria!

Vastaus yritykseltä Profijt Meubel - Sliedrecht
Hele mooie zaak met leuke /mooie meubels en heel vriendelijk personeel, wij komen hier graag…met koop avond geweest (Sliedrecht) super team daar!