Prodron robi wielką robotę!
Obsługa Prodron jest na poziomie ultra profi! 😊Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej ekspertyzy samolotów BSP na cele ubezpieczenia, a także przeglądów i napraw dronów DJI Phantom 4.
Pomagamy korzystać z dronów i automatyzacji 🚁📈
Bojkowska 35a, 44-100, Gliwice, Puola
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Jestem zadowolony z wykonanego serwisu powypadkowego drona DJI Air 2S i błyskawicznego wsparcia ~Piotr Kwasowski, AzEnergy.pl
Jestem zadowolony, wszystko poszło sprawnie i szybko.
Serdecznie polecam ten kurs, dużym plusem są próbne testy, które pokazują na co zwrócić uwagę przy odpowiedziach pozornie prostych. Pytania powtarzają się w teście głównym więc warto się z nimi zapoznać w formie, gdzie czas na odpowiedź jest równie krótki jak na egzaminie. Polecam, za tę cenę warto porządnie się przygotować, zdać A2 i latać bezpiecznie !
Na ofertę Prodron/TPS Consulting, mówiąc szczerze, trafiłem trochę przypadkiem, ale jak sie okazało było to trafienie w 10-kę. Sprawnie, szybko, rzeczowo, szkolenie i egzamin bardzo dobrze zorganizowane. Polecam - z mojej strony ciąg dalszy współpracy na pewno niebawem nastąpi.
Zdecydowalem sie na egzamin u Prodron po dokladnym sprawdzeniu rynku. Prodron mnie zachecil podejsciem do klienta, prostota obslugi systemu oraz ich profesjonalizmem. Zrobilem jeden kurs u nich i napewno zdecyduje sie na kolejne. Sam kurs i egzamin przebiegl pomyslnie (i tu nie mowie o wyniku egzaminu),lecz o caloksztalcie. Egzaminator bardzo jasno wyjasnil jakie beda etapy w egzaminie. Dodatkowo po egzaminie omowilismy moje bledy z egzaminatorem i zostalo mi wyjasniona tematyka. Oprocz tego z instruktorem porozmawialismy o dalszym moim rozwoju w tematyce latania. Moge jedynie jeszcze podziekowac i powiedziec do zobaczenia w krotce :)
Wspaniala szkola/akademia "prodron.pl", wspanialy service, bezstresowe przygotowania i egazminy na A2. Polecam wszystkim, co szukaja jakosci i kompetentnosci w tej dziedzinie.
Dziękuję za materiały na stronie, wszystko bardzo czytelne i łatwe w obsłudze. Tomek dziękuję za egzamin i rozmowę. Polecam wszystkim szkolenia i egzaminy na prodron.pl
Szybko i profesjonalnie. Miła rozmowa i zdecydowanie polecam firmę
Bardzo profesjonalne podejście i sposób przygotowania materiałów i strony w zakresie kurs i egzaminu do uzyskania uprawnień A2 OPEN pilota BSP. Opracowana przez Akademię POD instrukcja krok po kroku – jak przygotować się do egzaminu oraz możliwość wielokrotnego sprawdzenia się podczas testów próbnych z podglądem uzyskanych rezultatów jest niezwykle pomocna w utrwaleniu niezbędnej wiedzy. Bardzo dobry kontakt i pomoc w zrozumieniu nierzadko skomplikowanych zagadnień oraz podczas egzaminu. Szczerze polecam AKADEMIĘ wszystkim adeptom starających się o zdobycie wiedzy i uzyskanie uprawnień do pilotowania BSP :)

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Mam tylko dobre doświadczenia. Otrzymałem wsparcie na każdym etapie szkolenia i pomoc wykraczającą poza jego zakres. Szkolenie praktyczne odbyło się na 3 różnych BSP z precyzyjnym i przyjaznym przeprowadzeniem przez temat.

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Oceniam "bliskie spotkanie" z firmą, a raczej dotyczy ona ludzi, którymi miałem przyjemność pracować bardzo wysoko. Jest to związane z ich profesjonalizmem, rzeczowością, znajomością tematów i problematyką, którą się zajmują.
Serdeczność, uwaga i dalszy kontakt związany z nowymi tematami jest godny polecenia - nie pozostajemy sami.

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Bardzo dobra firma, bardzo rzeczowe szkolenia i doradztwo a także sprzęt i cena, polecam

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Profesionaliści pod każdym względem. Kurs w doskonałej atmosferze. Oferują sprzęt w bardzo atrakcyjnych cenach. Ich podejście do klienta można śmiało uznać za wzór do naśladowania. Zawsze pomocni i rzeczowi. Jak zaczynać przygodę z dronem to tylko z Prodron. Gorąco polecam.

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Firma na poziomie europejskim dba o swojego klienta nawet kilka lat po zakończeniu współpracy.
Wszyscy pracownicy to profesjonalni pasjonaci dronów i innych statków powietrznych, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą.

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Bardzo gorąco dziękuję firmie PRODRON za dotychczasową współpracę, zaangażowanie, profesjonalne i indywidualne podejście do tematu. Firma ma ogromną wiedzę w temacie dronów, a w całej załodze widać pasję, która pozwala na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Współpraca z nimi to była czysta przyjemność, dlatego serdecznie zachęcam do współpracy z PRODRON!

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Wzorowa współpraca, świetny kontakt, terminowe wykonanie zlecenia, polecam!

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Mogę tylko chwalić i chwalić. Rynek usług jest szeroki i z perspektywy 5 lat latania mogę napisać,że wielką rzadkością jest w jednej firmie profesjonalizm, kompetencje,świetny kontakt i brak jakże częstego w naszym kraju zadęcia. Bravo!

Vastaus yritykseltä prodron.pl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.