PRO Age Medical Academy Arvostelua 28

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Fantastisk dygtige! (Opdateret: Det var ikke hensigten at være anonym i min tidligere anmeldelse - jeg var ikke opmærksom på at jeg ikke var logget ind på en konto 😊 så det kommer her igen) Jeg... Näytä lisää

Jeg er kommet hos Pro age gennem de seneste 3 år & jeg er meget meget tilfreds hver eneste gang! Både mine søstre & jeg får med jævne mellemrum behandlinger hos Mujde i Aarhus. Mujde er både dygtig, p... Näytä lisää

Jeg har ved Pro Age fået foretaget min første behandling med Botox. Det var tre områder – panden, bekymringsrynken og smilerynkerne ved øjnene – og jeg har overordnet været rigtig glad for hele forl... Näytä lisää

Virkelig dygtig og professionel behandling! 😊 Du er både tålmodig, lyttende og god til at forstå præcis, hvad der skal til. Resultatet ser meget naturligt og smukt ud – jeg er virkelig glad for det!... Näytä lisää

1. Terveysasema

PRO Age Medical Academy er en anerkendt dansk klinikkæde med afdelinger i Frederiksberg (København), Aarhus, Aalborg, Odense og Viborg. Klinikkerne består af erfarne læger, sygeplejersker og specialister, der tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger såsom botox, fillers, laserbehandlinger, skinboosters og anti-aging-løsninger — alle med fokus på skræddersyet behandling, høj patientomsorg og rimelige priser.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

God kommunikation og behandlinger!

Jeg er så glad for Proage!
Jeg har fået lavet læber- Hun er simpelthen skøn, mega sød og rigtig god til at svarer og komme med uddybende svar med begrundelser.
Har fået lavet læber et sted førhen, og kan se og mærke tydelig forskel.
Formen på mine læber samt størrelsen er perfekt. Det lige det jeg ville have.
Kan kun anbefale!!

2. huhtikuuta 2026

Kære Kinga,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord – det betyder virkelig meget for os 🙏
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, får god vejledning og opnår præcis det ønskede resultat.
Du er altid meget velkommen hos os igen 💚
Med venlig hilsen
Pro Age Team

Fantastisk oplevelse 🤩

Fantastisk oplevelse 🤩
Professionel og meget behagelig behandling. Jeg følte mig i trygge hænder og kommer helt sikkert igen.
Jeg anbefaler helt sikkert Pro Age til alle.

11. maaliskuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Tina 🤩
Det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse hos os.
Vi lægger stor vægt på, at alle vores kunder føler sig trygge og godt behandlet – så det glæder os virkelig at høre, at du oplevede netop det.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 💫
Pro Age Teamet

Føler sig altid velkommen og de ved…

Føler sig altid velkommen og de ved hvad de laver kun ros og 5 stjerner

12. helmikuuta 2026

Kære AliceAaby
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid føler dig velkommen hos os.
Vi gør os umage for både at skabe trygge rammer og levere behandlinger med høj faglighed, så det er virkelig skønt at høre, at det mærkes.
Vi glæder os til at se dig igen 💚
Med venlig hilsen

Loyal kunde

Loyal kunde - altid god service 😊

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet 🌟
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

5 stjernet oplevelse herfra🤩

2. helmikuuta 2026

Mange tak for de 5 stjerner 🤩
Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen.

God og professionel service

Har fået lavet en del behandlinger hos PRO age i Århus, det er altid en rigtig god og professionel service 😊

22. joulukuuta 2025

Kære Maria
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 🌸
Det glæder os meget at høre, at du altid har haft en god og professionel oplevelse hos os i Pro Age Aarhus.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊
De bedste hilsner
Pro Age Aarhus

Rigtig god service og priser 😍

17. joulukuuta 2025

Kære Mette
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både service og priser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😍
De bedste hilsner
Pro Age Odense