Har bestilt og monteret et Fusion Agean fra pro-railing. Super fin service.. Var fine til at tage en god dialog med ekstra opmålinger.. Ét par enkelte SMÅ-ting. De manglede lidt i den... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Der har før bestilling af glasværn været en god telefonisk rådgivning om valg af produktet. Hjemmesiden er fin og overskuelig og ganske praktisk idet man kan designe sit produkt og med gode tegninger... Näytä lisää
Bestilte et glas hegn, efter mål. Med hjælp fra deres salgskonsulent, blev der hurtig lavet en færdig tegning samt pris overslag. Varerne blev leveret som lovet, pakket forsvarlig ind. God... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har netop købt og monteret et skydeglasparti fra Pro Railing, og jeg må bare sige, at hele oplevelsen har været fuldstændig i topklasse.Allerede inden bestillingen fik jeg en helt fænomenal vejled... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Profilshop er specialiseret leverandør indenfor glasværn, altan inddækninger, terrasse og facade glasløsninger i den bedste kvalitet.
Industrivej 13, 8410, Rønde, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Kan kun anbefale pro-railing.dk !!!
Jeg snakkede med Daniel, som virker til at være en flink mand. Han besvarede alle mine spørgsmål lyn hurtigt! Og hjalp med alt opmåling. Fik min levering inden for det nævnte tidspunkt, så vi kan slet ikke brokke os herhjemme.
5 ud af 5 stjerner herfra !!!!

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Jeg havde en rigtig god dialog og rådgivning med Pro-Railing (Daniel). Har efterfølgende selv været i gang med at montere og resultatet er blevet superflot.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Var hurtig til at vende tilbage hvis vi havde spørgsmål ang. mål mm.
Vente tilbage efter 14 dage og spurte om alt var ok 👍👍👍

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Super god service og rigtig venlig Betjening :)

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Pro-Railing.dk! Daniel hjalp mig fra start til slut med at finde den helt rigtige løsning, og servicen var i top. Han var både professionel, imødekommende og meget vidende om produkterne. Leveringen var hurtig, og kvaliteten levede helt op til mine forventninger. Kan varmt anbefale Pro-Railing.dk, hvis du leder efter en pålidelig leverandør af rækværk og gelændere!

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Leverede til aftalt tid og kvaliteten virker OK.
Dog kunne montagevejledningen godt være bedre.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Daniel fra salgsafdelingen var med os hele vejen. Vi fik materialerne til en gunstig pris og vi fik leveret delene helt som lovet.
Vi er glade amatører, der alligevel lykkedes 100% med at sætte glasværnet op på vores nye hævede træterrasse. Ikke mindst fordi vi inden start fik en god og grundig skriftlig vejledning og undervejs på mail og over telefon fik klaret de små udfordringer vi stødte på.
Ret stort præcisionsarbejde at gå i gang med, men det har været det hele værd.
Det er bare så flot og gedigent.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Alle aftaler overholdes, det leverede var perfekt og som aftalt samt leveret med let forståelig monterings-vejledning (modtager er dog håndværker).
Eneste minus er at hele beløbet skulle falde inden levering, stor risiko for køber. En bankgaranti ville være at foretrække ved større beløb.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Fik monteret Slimline glasværn på eksisterende terrasse. Fantastisk flot. Som at få et nyt hus.
Og en fantastisk service undervejs.
Kan klart anbefale Pro-Railing

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Rigtig god rådgivning, god og fair pris. Meget høj kvalitet, og fantastisk smukt resultat. Meget mere værd end vi har betalt.
Kan varmt anbefales, og desuden, hvis du overvejer glas parti til afskærmning har de flotte kvalitets løsninger til gode priser.

Vastaus yritykseltä Pro Railing
God opfølgning og hjælp til opmåling, Glasværnet er virkelig flot. :-)

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Jeg skulle bruge nogle glasklemmer til et værn og blev mødt af gæstfrihed og sublim service.
Kan varmt anbefale Pro Railing

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Hurtigt og problemfrit ekspedition, med personlig opfølgning på leverancen. 👍

Vastaus yritykseltä Pro Railing
Rigtig fint produkt (slimline), god dialog og levering til aftalt tidspunkt. Let montering for privatperson. Det eneste der forhindrer 5 stjerner er at den ene skinne var for lang og jeg afventer forsat at det bliver udbedret. Er blev lovet det bliver snarest, det stoler jeg på, da de øvrige forhold omkring produktet har været helt i orden.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.