Han har virkelig hjulpet mig, og jeg kan kun anbefale ham Min sag kørte i ca halvandet år, og selvom alle lægepapir, også fra kommunens lægekonsulent, var i orden, afprøvning, ja det hele var i... Näytä lisää
Vi magtede ikke længere selv og blive ved med at rykke kommunen for en handling/afklaring/afgørelse på min situation. Der skete bare aldrig mere ... Vi havde brug for hjælp udefra. Helt nye øjne,... Näytä lisää
Vi følte tidligt, at sagsbehandlingen fra kommunens jobcenter var ved at køre os af sporet, og det blev klart, at vi ikke kunne håndtere det selv. Vi ville være blevet kørt rundt med og strandet i e... Näytä lisää
Snyderi og svindel af værste skuffe
Tager gerne imod pengene. Udfører intet arbejde for dem. Ingen kontakt, trods forsøg i flere uger, indtil jeg ikke længere vil betale, så er der kontakt til dem på få minutter. Efter en løgn om at der har været telefonisk kontakt og at der har været arbejdet på sagen, må de indrømme og tilbagebetale sidste måneds betaling. Hold jer langt væk......
Pengesuger
Aldrig har jeg mødt større løgnagtig "verdensmand" han suger kun penge ud af "syge" magtesløse mennesker. Lover en ydelse, men så snart du har betalt hører du ikke mere fra ham. Du kan rykke og ringe for svar og du bliver fyldt med dårlige undskyldninger og løgne. Jeg kan på ingen måde anbefale dig denne bedrager til nogen, med mindre de keder sig og vi have tiden til at gå med frustrationer, magtesløshed og søvnløse nætter.
Perfekt sagsbehandling. Jeg er blevet tilkendt flexjob.
Jeg kan varmt anbefale firmaet privatraadgiver.com. Jeg har været kunde siden firmaets opstart indtil her i august 2013, hvor jeg er blevet tilkendt flexjob.
Min kontakt person har været firmaet indhaver Ricky Magnussen selv.
Jeg er blevet behandlet absolut professionelt. Han har været der for mig, og jeg har kunne få fat på ham, dels via mail, sms eller tlf. Sidder han i møde ringer han igen.
Jeg har indbetalt et fast beløb om måneden, hvilket har været en stor lettelse for mig, idet jeg på den måde har kendt min udgift i den svære situation jeg har været i. Jeg har i forbindelse med mit tidligere job "selvstændig entreprenør" forståelse for, hvor dyr rådgivning kan være at købe. Advokater, rådgivende ingeniører og byggesagkyndige fakturer nemt kr 6000 for en serviceydelse de kan klare på et par timer.
Udgiftsbeløbets størrelse hos privatrådgiver.com er absolut overkommeligt selv for en som mig, der har befundet sig i en fattig, klemt og svær situation.
At jeg har gjort brug af privatraadgiver.com ved jeg har medvirket til at give mig en fair og korrekt behandling hos kommunen. Ricky har haft aktindsigt i alt hvad der foregik mellem kommunen og mig. En stor lettelse.
Man kan populært sige Ricky har fungeret som en "pistol for panden af kommunen". Pistoler behøver som bekendt ikke blive affyret for at gøre sin virkning. Skræmmeeffekten alene er ofte nok og en masse bøvl undgåes.
Jeg kan som sagt varmt anbefale firmaet.
YDERST UPROFESSIONELT!!!
Ulovlig virksomhed! Ricky er skyld i at jeg har MISTET ALT!
Har fået ro i mit liv, trods det faktum, at jeg er uafklaret i Kommunalt regi.
Jeg har efter ca. 1 år med 6 forskellige sagsbehandler, købt Privatraadgiver til at være min parts repræsentant. Jeg blev introduceret i marts 2013, og fik alle de oplysninger jeg havde brug for i forbindelse med opstart og overdragelse af min sag.
Jeg har indtil overdragelse af sagen til Privatraadgiver, hver gang haft min fagforening og min mand med som bisidder, og hver gang har jeg haft følelsen af tomhed, eller i bedste fald total forvirring efter disse møder.
Efter at have fået Privatraadgiver som parts repræsentant har min sag taget en hel anden drejning. Jeg tør nu tro på en afklaring inden for ganske få måneder og dermed fred og ro i fremtiden.
Min mand som efter de første møder fik en klar opfattelse af en rundtur i manegen var oprørt over den absolutte ignorering af min situation. Jeg har Dissemineret Sklerose, og ikke nogen realistisk chancer for at vende tilbage til ordinære arbejdsmarked.
I følge de forskellige sagsbehandler drejede det sig blot om at jeg lige blev rask, så skulle de nok hjælpe mig med at komme videre. I følge min, min mands og div. andre implicerede parter fra min side, drejede det hele sig blot om at trække tiden i langdrag.
Nu henvender det kommunale væsen sig til Ricky hver gang. De får prompte svar og det har nu betydet at jeg på 3 mdr. er kommet fra 0 til 95 % i min sag. Jeg og min mand vil til hver en tid anbefale Privatraadgiver som den professionelle samarbejdspartner. Det virker helt klart som om de forskellige forvaltninger har fundet det formålsløst at forsøge sig med smarte omveje, de bliver straks stoppet fra Privatraadgivers side.
Altså sørg for et godt start forløb, sørg for at være ude i tide. Mange kommer først ud af busken når det reelt er for sent. Hvorfor? Økonomi siger mange, det tragiske her er, at de fleste ikke har råd til at lade være med hyre hjælp mod det store stive system. Og det er altså ikke Privatraadgivers skyld at kommunen ikke vil os det godt.
Så uanset hvordan kan ingen person tilbyde sin hjælp på det plan, uden at der skal være økonomi til eget liv samt driftsomkostninger. Desværre.
Det er det kommunen skulle gøre, og deres pligt at gøre, så i sidste ende bør al vrede vendes mod dem der ikke fra start passer deres forpligtigelse og arbejde.
Stor ros herfra.
Pengemaskine
Jeg kan ABSOLUT ikke anbefale Privatraadgiver.com. Har henvendt mig i min sag og det eneste jeg fik ud af det var en mail fra Privatraadgiver.com til min sagsbehandler og intet andet. Betalte 1500 kr i start gebyr. Og så kom der ellers regninger hver mdr. Valgt dog at henvende mig tidligt i forløbet da jeg ikke følte mig sikker med deres hjælp. Da jeg oplevede flere gange at jeg ikke kunne komme i kontakt med dem. Og på den måde undgik jeg at betale de mdr regninger. Og da der ingen ting skete valgte jeg at opsige arbejdet med dem. Fik de 1000 kr tilbage, men da jeg skulle have mine papir tilbage ville han have jeg skulle betale for at få dem sendt. ( Ende dog med at få dem tilsendt uden beregning, efter at min bisidder snakkede med Ricky og fortalte hvor uhørt dette var, at kræve penge for at sende private papir tilbage) Vil klart anbefale folk at finde ud af inden de henvender sig til Privatraadgiver.com om de har penge og tid til det, for det er ikke andet end en pangemaskine.
Virkelig kvalificeret hjælp
Jeg har været klient hos privatraadgiver igennem længere tid, og jeg er glad for at have denne kompetente hjælp til at komme igennem min meget svære og over 5 år lange kamp mod kommunen (jobcentret). Jeg har selv mistet overblikket, men dette hjælper privatraadgiver mig med at håndtere.
Da jeg blev klient var jeg virkelig på dybt vand, men det at ansætte Ricky - indehaver af privatraadgiver - gjorde, at jeg igen kunne trække vejret og nyde de gode dele af tilværelsen, jeg behøvede ikke bruge alle kræfter på at holde jobcentret i ørerne, det klarede Ricky for mig. Jeg har fået god rådgivning og oplevet, at der er styr på paragrafferne, hvilket gør det noget sværere for jobcentret at løbe om hjørner med mig - selvom de stadig prøver.
Jeg kan godt lide, at der er én tone, når der foregår skriftlig kommunikation med jobcentret og en anden tone, når man snakker personligt med Ricky, det gør også, at jeg kan mærke, at Ricky er der for mig, og at han kan se tingene fra min side.
Mit eneste forbehold er, at jeg i perioder har følt, at svartiden har været lige lovlig lang. Dog vil jeg nævne, at dette var et problem for nogle måneder siden, men på ingen måde er det længere, det er også årsagen til, at jeg alligevel har valgt at give 5 stjerner, idet jeg også synes man skal have lov til at ændre sig og blive belønnet for det.
Svært at skulle balancere HJÆLP og også egen overlevelse!
Jeg har INTET dårligt at sige.. for uden Ricky Magnussens hjælp, både til mig og min søn.. så var vores lille familie gået til grunde!
Ricky var enestående og stoppede kommunens massive og talrige LOVBRUD mod os.. så nu har vi et LIV.. Jeg med ftp ( som man, ulovligt, nægtede mig i årevis inden R.M tog fat) og min søn med egen bolig, ude af hash misbrug og med fornyet livsmod!
OG jeg har kun, privat, gode erfaringer med Ricky og privatraadgiver.com!
Derudover nærer jeg DYB respekt for at han har VALGT at arbejde i det MINEFELDT det er at skulle overleve, selv, altså have et JOB.. OG at skulle hjælpe folk i DYB nød!
Det kan ikke undgås at NOGLE er utilfredse.. Det er jo nærmest en naturlov!
I den PERFEKTE verden ville INGEN have brug for private socialrådgivere.. Men verden er IKKE perfekt, og det er mennesker heller ikke!!
Så alle der er VREDE .. dem håber jeg vil lægge deres vred på RETTE sted.. og HUSKE at stemme, ved valgene, på de politikere der tager deres SOCIALE ansvar alvorligt!!
for HUSK.. 10 år med borgerlig regering OG nu en regering hvor de radikale bestemmer... DET er dem der har skylden for at privatraadgiver.com har ALT for meget arbejde.. og må vælge de kampe der kan NYTTE!
Føler sig virkelig snydt
har haft privatraadgiver.com til at se på min sag men intet skete før efter jeg havde skrevet en mail til dem og fik svar at de desværre ikke kunne hjælpe mig og det havde jeg så betalt 750 kr for at få at vide og der for uden vil de nu have 85 kr for at sende mine papirer retur ...... det er virkelig ikke acceptabelt
Ikke overvældende godt.
Jeg havde et pensionsafslag fra 2007, som efter anke ikke gik videre gr. kun 1 diagnose. Jeg fik Ricky til at søge agtindsigt (som jeg også selv havde), gennemlæse og beskrive sin mening. Derudover har han skrevet 1-2 mails til sagbehandler, hvilket ikke gav noget resultat ud over, at han fik stoppet al sagsbehandling, så jeg måtte starte forfra. Da jeg havde betalt for opstarten kr. 1500,- fik jeg udgiftstigninger, som gjorde, at jeg ikke kunne betale ham månedligt og bad ham ophæve samarbejdet. Men hans svar var, at han gerne ville have min sag, og at jeg kunne betale, når jeg fik råd. Alligevel fik jeg en rykker, hvilket fik mig til at fare i blækhuset og skrive en skarp mail. Informerede om, at jeg selv har kørt min sag siden og at jeg påny har søgt pension efter § 17 efter gamle regler med nu 3 diagnoser og yderligere lægepapirer. Afventer stadig gr. sagspukkel.
Har ikke hørt fra ham siden jeg skrev den mail...
Ingen svar på ny henvendelse
Jeg har hørt så meget godt om Ricky og hans firma, men min egen oplevelse lader en del tilbage at ønske.
Jeg skrev før påske og hørte intet fra dem. Jeg rykkede på deres Facebook-side, fik et svar i indbakken, der hed at jeg ville blive kontaktet i den kommende uge. Da fredagen oprandt og var gået igen (normal arbejdstid), rykkede jeg igen på Facebook-siden. Her fik jeg svar at ugen ikke var gået. Jeg formodede at man holder fri i weekender og efter kl. 16-ish om fredagen, men jeg afventede da spændt en mail fra dem.
Som forventet skete der intet fredag aften eller i weekenden (jeg mener også at selvstændige skal huske at holde fri, så det er ikke med den mugne mine på at jeg siger "som forventet") og nu er det officielt mandag. Jeg har bedt dem om at droppe min mail og min sag. Jeg synes det minder for meget om den behandling jeg i forvejen får fra kommunen af og jeg er altså ikke Superwoman, der lige klarer to af samme støbning på samme tid - den ene skal endda have penge for det.
Jeg synes at man i det mindste kan anvise andre private socialrådgivere, hvis man har for travlt til at tage nye sager ind. Det er sq fair nok at man har travlt og ikke kan kapere flere ansatte. Det er derimod ikke fair at love noget og ikke vende tilbage indenfor tidsrammen. Det får nemlig kunderne til at søge andre græsgange.
for mange kunder og dårlig kommunikation
jeg har haft firmaet som rådgiver fra aug. 2012 til dec. 2012 i forbindelse med min kommune, detsvære skete der ikke rigtigt noget, efter jeg havde indbetalt opstart beløbet på 1500 kr ud over jeg modtog fakturaer på 900 kr hver måned. jeg mener også at det kneb med sandfærdigheden hele vejen igennem, så jeg opsagde samarbejde i dec og fik mit indskud tilbage