Super tevreden met PrintPracht! De kwaliteit van de bedrukking is uitstekend en de kleding ziet er precies uit zoals verwacht. De bestelling werd netjes verwerkt en de communicatie was duidelijk en v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor het eerst 5 T-shirts bestelt en heel vlot geleverd. Goede kwaliteit stof, stof voelt heel fijn aan de huid met dragen en blijft mooi na het wassen. Ben zo tevreden, dat ik gelijk maar weer 6 t-sh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op 26 augustus een shirt besteld. Nadien geen enkele correspondentie. Pas reactie na het gebruik van het woord: review. Shirt is 3 sept. ''succesvol'' geleverd. Ppracht mailde dat het een ''succesvoll... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geleverd product was niet geheel naar wens .Na contact met de klantenservice is er goed naar mijn probleem gekeken. PrintPracht heeft het probleem netjes opgelost. Fijn dat het alsnog zo is geregeld."... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super leuke print, ook de maat is prima.

Vastaus yritykseltä Printpracht
Netjes op tijd geleverd . Track en tracé om het te volgen .
Maat perfect .

Vastaus yritykseltä Printpracht
Goeie service, ik ben op de hoogte gehouden van mijn bestelling, ook snel geleverd. Mooie reclame op Facebook, daar heb ik jullie ontdekt :)

Vastaus yritykseltä Printpracht
Ze doen precies wat ze beloven. Goede kwaliteit en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Printpracht
Omdat het shirt in perfecte staat is en snel geleverd werd

Vastaus yritykseltä Printpracht
Foto's zijn mooi en de kwaliteit zeer slecht. Wordt geprint in het buitenland en wordt dan in circa 2 weken bezorgd. Men zegt dat je niet kunt retourneren. NIET DOEN!
de kwaliteit valt tegen paar keer gewassen en is nu al verkleurd.
Wat ben ik als 77 jarige Utrechtse blij met deze geweldige trui met de DOM erop en het t-shirt met de Uteregse hartslag ... En wat een kwaliteit . Past goed en zit fantastisch. Woon er al 51 jaar niet meer en daarom zo blij.

Vastaus yritykseltä Printpracht
Als nieuwe bewoners van Utrecht heb ik een 'Utreg'-shirt voor mijn man besteld bij Print Pracht. De bestelling werd vlot afgehandeld. Toen PostNL ten onrechte beweerde dat het pakket met shirt bij ons afgeleverd was, handelde Print Pracht dat ook goed af. Wij zijn tevreden over dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Printpracht
Trap er niet in! De zogenaaamd Nederlandse aanbieder belooft snelle levering maar dat slaat nergens op. Ik bestelde op zondag en mailde vrijdag waarom ik niets hoorde. Kort daarna een mail (toeval?) dat m'n bestelling is verzonden. Die moet uit Letland komen en is er dus pas anderhalve week later. Daar gaat de verrassing die ik dit weekend in petto had. Ik ben voorgelogen, dit is allesbehalve snel.
Gisteren laatste drie van de bestelling ontvangen. Super kwaliteit erg blij mee. Erg originele teksten en grappige plaatjes.
Snel nog meer bestellen.
Heb het Feijenoord shirt hartslag 2.0 besteld. Snelle levering door PrintPracht & prima kwaliteit : blij mee !
Bestelt en had het gauw binnen, zal zeker weer wat bestellen
Thx voor die gave shirt
Je krijgt waar je voor betaald mooie prints voor een leuke prijs
Shirts van goede kwaliteit gekregen. Is de moeite zeker waard.
Het shirt is een prima kwaliteit en ik ben erg snel en goed geholpen met de bestelling.
Voor herhaling vatbaar!
Vraag gesteld over de levering..netjes antwoord gekregen, en gedaan wat beloofd werd.