Yrityksen tiedot

1. Day spa -hoitola
  2. Uima-altaiden korjauspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Swimmingpooler med hög kvalitet till lågt pris. Vi har även sandfilter och billiga luftvärmepumpar till din pool. Effektiva solfångare säljs av Primastarpool.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ett företag som levererar kvalitet

Här kommer min erfarenhet av att handla pool av Primastar. Inledningsvis behöver jag säga att jag inte är betald eller har någon anknytning till Primastar.
Jag handlade en pool för över 20 år sedan av Transmekano som är nerlagt. Förra året behövde jag byta ut min gamla pool och började söka efter ett företag som förhoppningsvis skulle kunna leverera samma kvalitet som jag haft tidigare. Efter mycket letande och många förfrågningar föll beslutet att låta Primastar leverera min pool. Ett beslut som visade sig vara helt rätt.
Det dök upp en leverans på över 300kg med numrerade paket, vilket gjorde montaget och leveranskontrollen enkel. Sen kom dagen när vi skulle montera poolen. Det visade sig bli en enkel historia med 2 personers insats. Bruks och monteringsanvisningen skulle visa sig vara en av de roligaste beskrivningarna vi läst.
Viktigt för er som köper en pool av märket "Sea Shore" 1.37 m är att man måste lägga i poollinern rätt och riktigt. Själva poollinern skulle behöva vara några dm högre, då den blev ganska exakt när vi monterade den. Hade vi inte lagt ner lite jobb med att centrera poollinern, så hade den inte räckt över poolkanten på vissa ställen.
När vi väl monterade poolen hade vi fått fel anslutning till skimmern, så vi ringde Primastar som omgående skickade en ny skimmer utan kostnad och krav på retur av levererad skimmer. En trevlig och kunnig support i andra änden av luren.
Nu har vi precis startat upp poolen för i år och allt ser bra ut och fungerar som vi tänkt efter vintern.
Så vill du ha en rejäl pool med hög kvalitet, levererad av ett seriöst företag med en toppensupport…så väljer du Primastar.

5. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

VARNING VARNING VARNING ....För detta…

VARNING VARNING VARNING ....För detta företag. Köpte en pooldamsugare som var trasig och får ingen respons och hjälp från detta företag med garanti eller skicka en ny helt enkelt. Dom skickade mig vidare till ett riktigt bluff företag som inte svarar på mina mail. Så detta företag är inget att rekommendera, jag hoppas att min VARNING hjälper andra att välja seriösa och ärligare företag med heder Fyy fasen för bluff företag. (Nu har hela sommaren passerat och kvar har jag en trasig pooldamsugare)

12. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin