Banner for Prima Diervoeding

Prima Diervoeding Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed voer voor onze honden en ze zijn er dol op. We mengen per avondeten 1 hele worst met 2 bekers diner, voegen daar meteen de benodigde vitaminen en collageen e.d. aan toe. Alles gaat op tot de laat... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Desondanks de goede prijs/kwaliteit ben ik echt niet gediend met de manier waarop mijn levering ging deze keer. En als ze gewoon hun excuses zouden hebben aangeboden voor het ongemak zou ik het nog ni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb contact met klantenservice gehad bij het in eerste instantie zoekraken van mijn pakket door postnl. Stuurde ze gelijk een vervangpakket. Oude pakket was weer boven water, en heb doorgecommunice... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä Prima Diervoeding

Yrityksen kirjoittama

Kwalitatieve honden- en kattenvoeding voor een scherpe prijs; dát is waar Prima Diervoeding voor staat. Om over het hoge lekker-gehalte maar te zwijgen. Zo kun je bij ons terecht voor gezonde brokken, verrukkelijke natvoeding, heerlijke snacks, de lekkerste hondenworsten en gezonde supplementen. Ons voer kenmerkt zich door het hoge vleesgehalte en essentiële vitamines en mineralen. Bovendien maken we geen gebruik van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Kortom, bij Prima Diervoeding doen we geen concessies over de samenstelling van onze producten.

Voor welke honden en katten is onze voeding geschikt?

Onze voeding is geschikt voor honden en katten in elke levensfase; van kittens tot harige pensionado’s. Maar daar blijft het niet bij, want met ons graanarme en graanvrije assortiment bedient Prima Diervoeding jouw allergische hond en/of kat op zijn wenken. Wist je dat we daarnaast ook hypoallergeen hondenvoer en hypoallergene hondensnacks op de (online) schappen hebben staan?

Erinomainen

458 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle levering. Perfect product,

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je review. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als ons product. Daar worden we blij van🐾💛

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van goede producten.

Snelle levering van goede producten. Onze honden van 10 en bijna 13 doen het al jaren prima op de graanvrije brokken.

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat jullie honden het al jaren zo goed doen op onze graanvrije brokken. En natuurlijk leuk dat de snelle levering ook gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen en een knuffel voor de honden! 🐾💛

Saanut 2/5 tähteä

Ik had gevraagd voor deze met zalm en…

Ik had gevraagd voor deze met zalm en deworst is er een met beef , wat mijn hondje niet lust .

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je review. 😊 Het spijt ons dat je niet de juiste smaak hebt ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als je hondje de ontvangen smaak niet lust.

Als er iets niet naar wens is met je bestelling, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan graag met je mee en gaan samen op zoek naar een passende oplossing. 🐾

We hopen je graag terug te zien in onze webshop💚🐶

Saanut 4/5 tähteä

S,morgens besteld

S,morgens besteld. Volgende dag al geleverd.

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Fijn dat je tevreden bent met onze snelle levering 🐶💚 We hopen jou en je viervoeter nog vaak terug te zien in onze webshop! 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Snel makkelijk en betaalbaar en goede…

Snel makkelijk en betaalbaar en goede voeding die mijn hond lekker vind.

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en makkelijke service, de betaalbare voeding én dat je hond er zo van geniet. 🐶💚 Daar doen we het voor! We wensen je viervoeter nog heel veel smakelijke maaltijden toe en zien je graag weer terug. 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over zowel de droge als…

Zeer tevreden over zowel de droge als de natte voeding voor de hond

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

We vinden het geweldig om te horen dat de voeding zo goed bevalt en wensen je viervoeter nog heel veel smakelijke maaltijden toe! 🐾😊

Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product. Daar worden we blij van! 📦🐾 We hopen dat je viervoeter er lekker van geniet en zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd dat was super en mooi…

Snel geleverd dat was super en mooi product

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. 🐾🩵

Prima producten

Prima producten, snelle levering!

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat je hebt kunnen vinden wat je nodig had en dat je bestelling snel is bezorgd 😊 We zien je graag een volgende keer weer! 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Prima maakt zn naam waar..prima…

Prima maakt zn naam waar..prima hondenvoer. De hondenworsten vallen hier goed in de smaak mijn senior bullterrier smult er altijd van elke smaak. Daarbij ook makkelijk mee te nemen voor als je hond mee gaat op vakantie/paar daagjes eruit.

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Super om te horen dat de hondenworsten zo goed in de smaak vallen bij je senior bullterrier. 🐶💚 Fijn dat ze niet alleen lekker gevonden worden, maar ook handig zijn om mee te nemen tijdens een vakantie of een paar daagjes weg. We wensen je bullterrier nog heel veel smakelijke momenten toe en graag tot de volgende keer! 🐾

Prima brokken en hondenworst

Worsten en brokken hypo allergeen .
Goede kwaliteit en de hond vind het heerlijk !

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de hypoallergene brokken en hondenworsten zo goed bevallen. Super dat je hond er zo van geniet 🐶💚 We vinden het belangrijk om goede kwaliteit voeding te bieden waar baas én hond blij van worden. Veel smakelijke maaltijden gewenst en graag tot de volgende keer! 🐾

Goede klantenservice.

Goede klantenservice.
Snelle bezorging.

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie review😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de snelle bezorging. Daar doen we het voor📦🐾 We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, snelle levering en heel goed voer voor mijn viervoeter, hij reageert prima op de graan vrije brokken.

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je fijne review😊 Super om te horen dat de graanvrije brokken zo goed bevallen bij je viervoeter en dat je tevreden bent over de snelle levering. Daar worden wij blij van!. We wensen je hond nog heel veel smakelijke en gezonde maaltijden toe. 🐶💚

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteitsvoeding voor de hond aan…

Kwaliteitsvoeding voor de hond aan goede prijs

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de hondenvoeding en de prijs. Daar doen we het voor! We wensen jouw hond veel smakelijke en gezonde maaltijden toe en zien je graag weer terug in onze webshop❤️🐾

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Ze hadden alles wat is nodig had.

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Wat fijn om te horen dat je alles hebt kunnen vinden wat je nodig had en dat je bestelling snel is bezorgd 😊 We zien je graag een volgende keer weer! 🐾

Prima diervoeding TOP.

Prima diervoeding, vleesworst. Is een top. Zeer goede kwaliteitvoer. voor mijn kleine honden, zou t graag ook de grote geven, maar dat wordt helaas wat duur.

Geweldig vind ik het dat het supersnel geleverd wordt 👍
Keep up the good work

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Hartelijk dank voor je enthousiaste review😊 Wat leuk om te horen dat de vleesworst zo goed bevalt en dat je kleine honden er zo van genieten. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer! 🐾

Saanut 5/5 tähteä

Honden worst is een prima product…

Honden worst is een prima product gebruik het bij training als beloning.

Vastaus yritykseltä Prima Diervoeding

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview 💙🐾 Wat fijn om te horen dat de hondenworst zo goed bevalt en perfect is als beloning tijdens de training. We wensen jullie nog veel plezier en succes samen

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering en de hond is er…

Super snelle levering en de hond is er heel blij mee

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je hond er zo blij mee is. Daar worden wij ook blij van. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. 🐾🩵

Goede spullen en snelle levering

Goede spullen en snelle levering

18. kesäkuuta 2026

Bedankt voor je mooie review.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin