Prassé Personlig Træning Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Yrityksen tiedot

1. Personal trainer

Yrityksen kirjoittama

Personlig træning med en erfaren fysioterapeut! Jeg er ham, der får dig i en form, så du kan gøre præcis hvad du sætter dig for. Du vil opleve, at du bliver mødt hvor du er i livet, og at du derfra skridt for skridt for mere tillid til din egen krop og hvad den kan. Jeg arbejder med personer, der spænder fra international elite atleter, over veteraner, der søger at komme tilbage i form, til fritidsatleter, der ønsker at have det sjovt og forbedre deres helbred.

Hyvä

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Hvis du er kvinde,og i overgangsalder, så SKAL du starte hos Martin.

At starte et forløb op hos Martin er virkelig så meget bedre end jeg turde håbe på.
Jeg er i overgangsalder, og min krop trængte til at blive styrket på en måde ,som jeg ikke har synes var nødvendigt før. De fleste jeg kender går på et hold af en slags, men her er så meget variation i øvelserne, at jeg ikke når at tænke, og heller ikke kede mig.
Udover det, så er der en stor tryghed i, at han konstant holder øje med hver bevægelse, så jeg ved, at jeg ikke træner forkert, og i stedet for at bryde ned, så bygger jeg op.
Han lytter og han presser min krop, men ikke på en måde hvor jeg føler jeg skal præstere ud over evne.

Jeg har hest og rider, og jeg kan mærke en kæmpe forskel på min ridning og min tryghed.
Kan virkelig kun anbefale Martin, og mine unge mennesker i familien bruger ham også.

13. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Prassé Personlig Træning-logo

Vastaus yritykseltä Prassé Personlig Træning

Det er en fornøjelse at se hvordan du hele tiden udvikler dig :)

Saanut 5/5 tähteä

Tilbage på sporet

Efter mit forløb hos Martin (som stadig er igang) er jeg tilbage i min træningsrutine som ellers var forsvundet ud af min hverdag, jeg kan virkelig anbefale Martin om man er nybegynder eller rutineret som manger motivation han er dygtig i begge henseender

2. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Prassé Personlig Træning-logo

Vastaus yritykseltä Prassé Personlig Træning

Den sovende kæmpe er vågnet op til dåd! Det er så godt :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin