Artikel zou worden geleverd in vier pakketten. Uiteindelijk in twee pakketten op twee verschillende datums. Ook verschillende emails in gebruik (premiumxl.de, luxpro.de, premiumxl24.nl). Een... Näytä lisää
Alles ging goed. Redelijk snel geleverd zonder problemen. Het kastje is van goede kwaliteit, was makkelijk in elkaar te zetten. Keurige prijs ook. Bedankt.
We hebben 2 kasten besteld via premiumXL die er echt heel leuk uitzien in de kinderkamer. Helaas zijn de lades alleen niet goed bruikbaar omdat de ladegeleiders van inferieure kwaliteit zijn. Zorg... Näytä lisää
Top service. Bestelling geplaatst en binnen 5 dagen ontvangen. Was de verwachte levertijd dus keurig aan gehouden. Aanmaak bezig met het in elkaar zetten door me eigen schuld een schroefje... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä premiumXL Nederland
Yrityksen kirjoittama
Uw expert voor Home & Living producten tegen aantrekkelijke prijzen. Met meer dan 15 jaar ervaring in online retail en een hoofdkantoor in Duitsland, biedt PremiumXL een uitstekende selectie van meubels en woonaccessoires.
Onze collectie
Ons assortiment omvat merken als en.casa, lux.pro, casa.pro, neu.holz, neu.haus, corium en pro.tec, die variatie en design in je huis brengen. Van knusse kinderbedden tot stijlvolle bijzettafels en praktische kasten - we hebben alles wat je nodig hebt voor een aantrekkelijk huis. We bieden ook robuuste meubels en decoratieve elementen voor in de tuin die je buitenruimte omtoveren tot een oase van welzijn.
Prijs-prestatieverhouding
We hechten er veel belang aan dat onze producten waar voor hun geld bieden. Elk artikel is zorgvuldig geselecteerd en getest om aan je verwachtingen te voldoen. Online winkelen bij PremiumXL is gemakkelijk en gemakkelijk, en onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden.
Waarom PremiumXL?
PremiumXL is meer dan alleen een online winkel. Het is een merk dat wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring en een goed begrip van de verwachtingen van de klant. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community en te genieten van de voordelen van ons uitgebreide assortiment.
Onze belofte
Vertrouw op onze ervaring en vind vandaag nog de perfecte producten voor je huis. Koop slim, leef mooi - met PremiumXL.
Uw specialisten in Home & Living
Yrityksen kirjoittama
- Snelle levering
- We hebben alle artikelen uit ons assortiment op voorraad. Bestel bij PremiumXL en profiteer van onze snelle en voordelige levering direct bij u thuis.
90 dagen retour mogelijk
Du kannst in Ruhe überlegen!
Eversburger Str. 32, 49090, Osnabrück, Saksa
- +31 (10) 340 0855
- info@premiumxl24.nl
- premiumxl24.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 13 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Gedaan wat we verwachten
Gedaan wat we verwachten! Salontafel is zoals beschreven! Blij met onze nieuwe salontafel.
Zeer mooie nachtkastjes
Mooi product, met heldere omschrijving voor fabricage en zeer snelle levering. Wij zijn zeer tevreden👌
Niet helemaal Hoogglans wit.
Het kastje was redelijk snel in huis. En heeft een leuk model.
Maar ik koop een Hoogglans wit kastje. En krijg een normaal wit kastje met alleen Hoogglans deurtjes en laatjes. Erg jammer en misleidend.
Geen aanrader dus.
Wat een slecht bedrijf je kan niet retourneren
Wat een slecht bedrijf je krijgt nooit een mail met een bevestiging of track and trace. Vervolgens als je iets retour wilt doen wordt er gevraagd naar een bestelnummer die ik nooit heb ontvangen waar mijn pakket niet retour kan.
Prachtige schoenkasten ontvangen
Prachtige schoenkasten ontvangen. Snelle levering en erg goed verpakt.
Prima produkt informatie tijdens proces…
Prima produkt informatie tijdens proces kan beter
We hebben 2 kasten besteld via…
Helaas zijn de lades alleen niet goed bruikbaar omdat de ladegeleiders van inferieure kwaliteit zijn. Zorgt voor de nodige frustraties bij een anders mooie kast.
Overzichtelijke site.
Overzichtelijke site.
Wat producten betreft een prima beschreven.
Het wandrek zeer snel bezorgd
Kwaliteit van de kast valt tegen en…
Kwaliteit van de kast valt tegen en daarnaast vreselijk om in elkaar te zetten.
Bestellen was makkelijk en snel in huis.
Product van goeie kwaliteit
Product van goeie kwaliteit, gemakkelijk in elkaar te zetten en ziet er goed uit. Dat alles voor een hele redelijke prijs.
Enkel de levering duurde lang (meer dan een week) - dat kan ook aan DPD hebben gelegen, maar dit is eigenlijk niet meer van deze tijd. Dat moet sneller kunnen.
Prijs/ kwaliteit van de wandplanken kan…
Prijs/ kwaliteit van de wandplanken kan beter. Planken opgehangen met de meegeleverde beugels, maar is niet erg sterk. Plank komt van de muur
Op tijd de artikelen leveren.
Op tijd de artikelen leveren.
Ik wacht al weken op mijn bestelling
Amazing fast and good product
Distorted reflection - not suitable as a mirror
I received the mirror, but unfortunately the reflection is distorted and makes everything look curved and warped. It doesn’t show a clear, normal reflection like a flat mirror should.
I’m not satisfied with the product, as it’s not suitable for its intended purpose.
Product nooit aangekomen en nooit iets…
Product nooit aangekomen en nooit iets gehoord over de levering of updates
Het product is prima
Het product is prima, maar het was niet genummerd en lastig te installeren, dus heb ik een specialist ingeschakeld, wat de kosten verhoogde.
Mooi bed
Mooi bed, goed ingepakt, makkelijk in elkaar te zetten , en mooie prijs natuurlijk